BezpiecznaCiaza112023

Witajcie Dziewczynki :)

10 lata 10 miesiąc temu #843180 przez nike84
Karolcia tym zdjęciem mnie przekonałaś - zaklepuję Majeczkę na synową :silly: No i super że wam sie podróż do Polski udała. A powiedz mi jak podróż samolotem z Mają?

Właśnie srenka wrzuciłabyś jakąś fotkę Pawełka - najstarszego tu bobasa ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843181 przez Hania84
U nas pomógł dentinox na ząbki :) chociaż Lena nie przechodzi ząbkowania źle...ale na noc jej smaruję jak widzę ze zaczyna się coś dziać i wtedy przesypia całą...a jak nie posmaruję to popłakuje przez sen .

Dzieciaczki macie śliczne :)

Karolcia ale laska z Ciebie ;) i fajne rajstopki :lol:

pozdrawiam

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843187 przez nike84
O dziękuję Hania84 :) Jesteś juz kolejną osobą która mi poleca ten dentinox więc moze spróbuję. Na razie nie jest tak najgorzej, ale wolę mieć w razie trudniejszych chwil. No i zdecydowanie gryzak, bo wszystko ładuje do buzi, a nasz gryzak który tak lubił gdzieś sie zapodział :( Wiec tez jeden musimy mieć rezerwowy.

nuśka ale Maksio jest słodki :cheer: I widzę że tez sie juz łapie za łyżeczkę ;) No i dobrze ze juz mu dałaś marchewkę, bo najwidoczniej tego mu było trzeba :P

U nas Kacper już jak widzi że coś jemy to się tak na nas patrzy jakby też chciał :) a pare razy się nawet zdarzyło że mlaskał :laugh: Ostatnio mąż stwierdził, że nie może tak jesć jak Kacper na niego tak patrzy ;)

10 lata 10 miesiąc temu #843198 przez KarolciaZumba
Nike mi też taki gościu w samolocie polecał tą maść :D

Majka na szczęście w samolocie śpi, tylko jak zbliżamy się do lądowania i uszka jej się zatykają to chwilkę płacze ale naprawdę jest spokojna.
Ja to jak lecę do Polski to nie umiem wyjść z podziwu ile macie rzeczy dla dzieci bo tutaj taka bieda że szok :/ widziałam w aptece coś takiego i bardzo mi się to podobało misio.pl/zestaw-do-mycia-zebow-i-dziasel...jaca-rekawiczka.html
czy któraś coś o tym coś wie ?:)

10 lata 10 miesiąc temu #843202 przez nike84
Ja jeszcze nie mam ale mam zamiar kupić, bo ostatnio czytałam o 8 miesięcznej dziewczynce która już miała próchnicę :( więc wolę od początku mu dbać o te ząbki.

10 lata 10 miesiąc temu #843217 przez srenka_918
Karolcia jakie Wy ładne ;)

Nuśka widać że chce jeszcze ;)

Pawełka wstawię jutro jak mu coś cyknę ;)

Ja się czuję lepiej jeśli porównać z wcześniejszą ciążą, choć rewelacji nie ma... Ale daję radę ;)

10 lata 10 miesiąc temu #843313 przez KarolciaZumba
A ja mam ostatnio wrażenie że Majka się na razie nie rozwija :P
Nic nowego w jej krótkim życiu się nie dzieje :dry:
Chociaż ostatnio zaczęła dźwigać dupke jak leży na brzuszku i odpychać się stopkami więc może to już przygotowanie do raczkowania ...

10 lata 10 miesiąc temu #843327 przez Mzyk

10 lata 10 miesiąc temu #843429 przez nike84
Karolcia za to mój Kacper teraz szaleje :) Sam trzyma sobie butelkę z herbatą i sobie pije (ostatnio wypił całą butelkę jak ja sprzątałam :ohmy: ), przekłada zabawki z reki do ręki, po wszystko sięga. Ostatnio go na chwile posadziłam na komodzie, a ten od razu chwycił podgrzewacz do butelek :dry: Obroty z pleców na brzuszek i odwrotnie. No i ostatnio stopa jest bardzo popularna. Także ciągle się coś dzieje. Ale do tej pory nie było nic :( aż sie zaczęłam martwić. Więc don't worry Karolcia :) jak sie Majeczka rozszaleje to jej nie upilnujesz ;)

Witaj Mzyk :)

10 lata 10 miesiąc temu #843508 przez Roztocz
Witam wszystkie dziewczyny :d

10 lata 10 miesiąc temu #843576 przez KarolciaZumba
No to Majcia chyba leniuszek po tatusiu :D
Nike jak ja widzę na FB zdjęcia Kacperka tu coś je tu coś robi a Majka tylko cyc na ręce i od czasu do czasu poszaleje :dry: Taki się ten Twój Kacper mądry wydaje :D

10 lata 10 miesiąc temu #843662 przez srenka_918
Karolcia nie przejmuj się, każde dziecko nabiera umiejętności w swoim czasie i się ciesz, że jeszcze nie musisz jej pilnować tak że na sekundę z oka spuścić nie będziesz mogła ;) Jeszcze będziesz tęsknić za chwilami, że była taka spokojna ;)

A tu Pawełek w kąpieli ;)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843697 przez KarolciaZumba
WOW ale ogromniasty !!! :kiss: :kiss: :kiss: ale chyba się wyciągnął bo taki jakiś chudszy jest :)

10 lata 10 miesiąc temu #843701 przez srenka_918
ostatnio miał zapalenie oskrzeli i bardzo mało jadł... Ale niedowagi nie ma :) no i troszkę się wyciągnął rzeczywiście bo body mu za krótkie się robią i się odpinają ;)

10 lata 10 miesiąc temu #843844 przez nuśka09
karolcia ślicznie wyglądacie :) laski z Was :)
Maksiowi marchewkę podaję od wczoraj, raz dziennie :) wczoraj zjadł 4 łyżeczki, dziś dostał 8 :)
srenka Ale duży już Pawełek :)

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka