BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 7 miesiąc temu #15763 przez natmur11
no moj pewnie wezmie z tydzien wolnego ale potem bedzie gorzej tym bardziej ze on pracuje 12 godzinne zmiany, co do rodzinki niestety przyleciala moja tesciowa wiec pewnie niedlugo zjedzie do mnie bo czuje sie w obowiazku pomocy:/ i nie bede ukrywac ze nie jestem z tego powodu zadowolona. ale jak bedzie za bardzo sie wtracac to jej powiem ze miala swoje dzieci i je mogla wychowywac po swojemu, a to moje malenstwo i wychowam je tak jak ja bede uwazala za sluszne. najwyzej sie poplacze a ja wyjde znow na france... trudno :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 7 miesiąc temu #15764 przez angela660
gold_butterfly - nie przejmuj się, ja mam to samo. Nigdy nie ma go w domu, po prostu nigdy! Ciągle coś załatwia, ciągle gdzieś jeździ... Plus jest taki, że sam sobie jest szefem no i owszem w każdej chwili jak się coś dzieje może przyjechać, ale po za tym wychodzi rano wraca wieczorem... taka "rasa"(żebyście źle nie odebrały- to tak słodko powiedziane);p

14 lata 7 miesiąc temu #15765 przez angela660
ok ok;p znalazłam już post o czopie;) i wszystko wskazuje, że to jednak "to";p
To ustawiam się do kolejki;)

14 lata 7 miesiąc temu #15766 przez gold_butterfly
No to gratuluję angela :-) Ja biorę się za odkurzanie - muszę dać upust złości. Pewnie chleb mi nie wyjdzie,bo przy takim hałasie mało prawdopodobne,aby wyrósł,ale trudno. Jutro pewnie mąż przyjdzie z kwiatami - żeby pokazać jaki on jest kochany. Co za człowiek... W sobotę znowu do pracy,bo trafiła się dodatkowa fucha - zbyt dobrze opłacalna,aby zrezygnował. Cholerni faceci. Grr...

14 lata 7 miesiąc temu #15767 przez angela660
eh, dziękuje:)
życzę miłego sprzątania i udanych wypieków:)
a to hałas ma jakiś wpływ na ciasto- czy rośnie czy nie?

14 lata 7 miesiąc temu #15768 przez gold_butterfly
Możliwe,że to zabobon - w sumie nigdy tego nie sprawdzałam. Ponoć,jak jest głośno,gdy ciasto wyrasta,to opada :-) w sumie,to zaraz sprawdzę ile w tym jest prawdy :-P

14 lata 7 miesiąc temu #15772 przez angela660
ok ok;) to sprawdź i daj znać;p

14 lata 7 miesiąc temu #15776 przez Mirella
Gold butterfly, popatrz na to inaczej, mój mąż codziennie wraca koło 23,00 i wcale kwiatów nie przynosi....
Swoją drogą, kobieto, ile Ty masz energii!!! Podziel się trochę, mnie się nic nie chce....

14 lata 7 miesiąc temu #15783 przez wiola
Dziewczyny ,nie martwcie się mój przychodzi 0 16 i to ja mu muszę szykować i podawać objad i kolację,może to on jest w ciaży ,hi,hi.

14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #15788 przez gold_butterfly
Jest i chlebek - pomimo odkurzania kuchni odkurzaczem starym jak świat - który buczy, warczy i wydaje inne, nieco podejrzane odgłosy, chleb upieczony. Więc owy hałas,to zwykły zabobon :-)
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #15790 przez gold_butterfly
A tu ukrojony - ale za szybko połakomiłam się,żeby kawałek pochłonąć i trochę się rozwalił. Reszta pójdzie na zjedzenie jutro,bo póki jest ciepły,to strasznie się rozsypuje. Pewnie mąż cały zabierze do pracy :-)
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #15792 przez angela660
gratuluję wypieku i obalenia zabobonu :P
a jak samopoczucie? ja zamulam cały wieczór, chyba niedługo pójdę spać...
jakby co to dobranoc:*

14 lata 7 miesiąc temu #15794 przez gold_butterfly
Heh dziękuję :-) Jakby co,to zapraszam do siebie na świeży chlebek :-D Samopoczucie dopisuje,ale piję jak wielbłąd - nie wiem czemu. Idę się położyć,żebym miała troszkę więcej energii niż dzisiaj - zresztą jutro rano pobudka,bo przychodzi facet do naprawy. Niby ma przyjść o 9,ale kto wie,czy nie wpadnie wcześniej. Życzę miłej i spokojnej nocy. No ale jak Wam się spieszy,to życzę regularnych skurczy :-D Ja tam jeszcze wolę poczekać... :-P

14 lata 7 miesiąc temu #15819 przez Madzia89862
ale chlebus apetyczny:)mojego teraz za to nie ma caly czas bo wyjechsal a jak robil w pl to czasem od 5 do 20 go nie bylo a nawet i pozniej.w ciazy byly ciagle delegacje ale jakos dawalam sobie rade:)twarda babka jestem::)tego tez wam zycze kochane

14 lata 7 miesiąc temu #15825 przez gold_butterfly
Ojej,a ja myślałam,że tylko mój tak zasuwa :-) A ja chciałabym,żeby ciągle był przy mnie,chyba za dużo wymagam :-P Majstra nadal nie ma - ciekawe o której raczy przyjść. Niech lepiej się ruszy,bo potem mam zamiar smażyć rybkę. Jak tam przespałyście noc? Ja padłam ze zmęczenia - i spałam bez żadnych pobudek do 7. Już troszkę posprzątałam łazienkę. Znowu odkurzacz mi się zapchał - filtr czy coś takiego. Teraz patrzę na allegro,bo chyba zamówię nowy. Ten do niczego się nie nadaje. Pozdrawiam cieplutko!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka