BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 11 miesiąc temu #15573 przez _aga86_
Kochana wierze, ze Ci ciezko:( Napewno wszystko bedzie dobrze- mamusi napewno sie polepszy jak zobaczy wnusia- moze tez podswiadomie sie denerwuje i stad po czesci problemy z cisnieniem... Ja wierze, ze bedzie dobrze i Ty musisz w to uwierzyc:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 11 miesiąc temu #15576 przez ilona
oj bardzo możliwe że przez to jej skoczyło...

też się denerwuje, bo ja w ogóle przed ciążą brałam sterydy... i przez pierwsze 2,5 miesiąca ciąży i ona się boi, że dziecko może być chore, niby miałam badania różne pod tym kątem robione ale strach zawsze jest...

14 lata 11 miesiąc temu #15599 przez ilona
cześć dziewczynki :)

jadę... :) trzymajcie kciuki za mnie jak tylko wrócę to się odezwę bo raczej nie będzie możliwości wcześniej napisać.

14 lata 11 miesiąc temu #15601 przez Katarzynka
Trzymamy :) i Ty się trzymaj ;)

14 lata 11 miesiąc temu #15638 przez angela660
Dobrze będzie Ilona:) - pewnie już Cię nie ma, ale nie martw się ! Mam nadzieję, że szybko urodzisz i nie będą Cię tam za długo trzymać! Buziale:* Pozdrowienia ode mnie i od tego małego łobuza w brzuszku;p

14 lata 11 miesiąc temu #15667 przez natmur11
no i kolejna pojechala na spotkanie z maluchem:) oby nie trzymali cie dlugo w tym szpitalu.
ja nawet sie wyspalam dzis, wstawilam pranie maluszka bo dokupilam jeszcze kilka rzeczy i czekam:) jeszcze troszke skomplikowala sie sprawa z mieszkaniem i jutro sie okaze czy bedziemy musieli szukac czegos innego przed porodem dlatego mam nadzieje ze jednak maluszek urodzi sie w planowanym terminie zebym nie musiala go na kartonach przewijac:/

14 lata 11 miesiąc temu #15686 przez gold_butterfly
O nie natmur11 - tylko nie to :-( Ja wiem jak to jest z remontami i przeprowadzką w czasie ciąży,a co dopiero pod koniec. Nie dość,że się stresujesz,to jeszcze nie masz czasu wypocząć :-( Mam nadzieję,że wszystko się u Was dobrze ułoży.

Dzisiaj mam kompletnego lenia. Nawet naczyń nie zmyłam z wczorajszej kolacji i dzisiejszego śniadania. W sumie to przez męża,bo o 4 rano mnie obudził - zgubił klucze od samochodu. Zanim zostały znalezione,to zdążyłam się rozbudzić. Teraz chodzę jak lunatyk - a miałam ambitne plany z obiadem. Tak sądzę,że chyba zrobię mrożoną pizzę,bo nie chce mi się stać przy garnkach.

14 lata 11 miesiąc temu #15688 przez Madzia89862
a co tam:)jeden dzien bez domowego obiadu nic sie nie stanie tym bardziej ze sama mowisz ze snujesz sie po mieszkani jak lunatyk:(Natmur11-wspolczuje ci i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy

14 lata 11 miesiąc temu #15700 przez natmur11
mi tez sie nie chce gotowac ostatnio wczoraj pizza byla a dzis nie wiem mam flaki mrozeone moze ugotuje je mojemu w najgorszym wypadku mam jakies pulpety i golabki w sloiku:D naczynia pozmywam jutro wole odpoczac w razie jak jeszcze bede musiala pakowac to wszystko:/
gold_butterfly a jak u ciebie remonty?

14 lata 11 miesiąc temu #15701 przez gold_butterfly
Tez mam pulpety w słoikach, gotowe leczo, sosy itp. :-) Remonty skończone - jeszcze czekam aż ktoś przyjedzie zrobić nieszczęsną kuchenkę :-) Chcę porobić porządki w szafkach - wyrzucić stare ciuchy. Ale nie mam na to dzisiaj siły. Siedzę, lukam co jakiś czas na internet,a tak,to krzątam się bez celu. W sumie nie powinnam,ale chyba wypiję słabą kawę,bo inaczej mój umysł padnie wyczerpany.

14 lata 11 miesiąc temu #15704 przez natmur11
ja ostatnio przegrzebalam mojego szafe i zrobilam porzadki za swoja zabiore sie po porodzie zobacze w czym jeszcze pochodze z rzeczy z przed ciazy. ja piekarnik mam popsuty juz prawie z miesiac a z agencji nie za bardzo spiesza sie zeby go wymienic... oj niech ja tam jutro pojde. Ja kawke juz wypilam teraz obejrze moze jakis odcinek csi i poleze sobie

14 lata 11 miesiąc temu #15705 przez gold_butterfly
Aaa nie zrobię pizzy. Zapomniałam,że przecież piekarnik nie działa... Uch... W takim stanie,to ja chyba nawet wody nie będę w stanie zagotować,bo garnki przypalę. Przed chwilą uznałam,że zmuszę się do pozmywania i stłukłam nowy talerz z serwisu.

14 lata 11 miesiąc temu #15734 przez angela660
hej:)
nie martwcie się dziewczyny ja jakoś maj-czerwiec też mam zmieniać mieszkanie... ale jakoś staram się tym nie stresować;)

właśnie wróciłam ze szpitala- myślałam, że mi wody odchodzą, ale najwidoczniej się posiusiałam i nawet nie czułam, że to pęcherz... ha ha ha

i skorzystałam z waszego pomysłu na obiad;p właśnie wrzuciłam pizze do mikrofalówki;p haha

14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #15737 przez gold_butterfly
Z tym moczem,to niestety normalne - mi się na całe szczęście tylko raz zdarzyło - przy kichnięciu i to troszeczkę - wstyd jak cholera.

Co do jedzenia,to zrobiłam placki po węgiersku - ale starłam sobie palce na tarce - hehe. Jutro o 9 ma przyjechać facet robić kuchenkę. Ech... Teraz myję automat do pieczenia chleba - cały się zakurzył. Może chlebek jeszcze dzisiaj upiekę,jak najdzie mnie ochota. Bo zjadłabym sobie takiego własnej roboty z miodem :-) Niedługo tyłka nie podniosę. Waga - 70kg. Normalnie jak małe słoniątko :-P

14 lata 11 miesiąc temu #15739 przez natmur11
tutaj takie maszynki do chleba sa calkiem popularne jednak ja nigdy nie mialam jakos przekonania do tego. gold_butterfly a ty zadowolona jestes? i moze podrzucisz jakis przepis na chleb to moze tez zainwestuje w takie cudenko?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka