- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katarzynka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
gold_butterfly -"Rany... To już za dwa tygodnie... " to może zacząć się w każdej chwili;p
Ja się przeraziłam wczoraj w szpitalu... ah Mój też mi się przyznał, że czuł coś dziwnego, nie potrafi tego określić- ale samo to wyznanie zupelnie mi wystarczy bo on ma straszny problem jeśli chodzi o takie wyznania emocjonalne;p heh
Obudziłam się już wcześniej, ale wstałam dopiero teraz bo jakoś tak mi się nie chciało i sobie kimałam na pół, miałam tragiczną noc za nim zasnęłam to płakałam - co najśmieszniejsze to bez powodu, no i wszystko mnie tak bolało,szału dostawałam, najbardziej plecy i biodra, ale cóż taki los...
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
Ja się czuję tak,jakbym w ogóle w ciąży nie była :-/
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie bolą biodra strasznie, jak się rozchodzę w ciągu dnia to jest ok, ale jak w nocy wstaje albo obracam się z boku na bok to czuje jakbym miała bezwład nóg, wyciągarka by mi się nad łóżkiem przydała. Zdarza się że nogi rękoma ściągam;/ i muszę najpierw opuścić nogi z łóżka, a później solidnie podeprzeć się na rękach, a jak się obracam to czasem mojego budzę, żeby mnie przekulał bo mam "paraliż";/;/;/
Także zazdroszczę, że tego nie masz:)
może u mnie to na prawdę już końcówa i dlatego tak mam, a może dlatego, że mały siedzi tak nisko-jak wszyscy twierdzą- choć ja czuję mojego synka ciągle w żebrach;p
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
no i tak jest, ja też miałam problemy z donoszeniem, miałam urodzić do środy(2 dni temu) a dziś leci kolejny tydzień i prawie, że nic
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- angela660
- Wylogowany
- rozmowna
o jak bym chciała urodzić dziś w nocy albo jutro z rana, tatuś też by był szczęśliwy jakby mu pępkowy przypadło na weekend;p hi hi
a tymczasem idę na spacerek;D może coś zdziała;p
- Aga
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dzieci- sens naszego istnienia :)
Na wstepie kolejne gratulacje dla Julci Ciesze sie ze masz juz swoje cudownosci przy sobie
Angela i gold_butterfly jejku Wy KOchane to zab w zab idziecie chyba . O Was powinny byc zaklady MAdziu zaczynaj
Ale Angela wiesz co moze faktycznie po badaniu ginekologicznym mialas te uplawki brazowe .
Moja Dzidzia dzis szaleje wiecie . Ale jest dziwnie bo czasami potrafi dwa dni odpoczywac i malo Ja czuje bardzo az zaczynam sie niepokoic a pozniej chyba nadrabia
Dziewczyny wczoraj mialam rano jakies blyski w oczach . Moze to smiesznie brzmi ale wystraszylam sie troche. Nie czarne plamki tylko takie swiecace paski. Szok . Ale przeszlo szybko. Mowilam o tym poloznej . Ale tak naprawde nie wiadomo co to. Sprawdzala mi mocz i juz nie mam bialka w moczu , nie mam cisnienie i nie puchne mocno wiec to chyba nie byla oznaka zatrucia ciazowego. Tak sobie mysle moze gdzies na jakis nerw mi Malutkie nacisnelo . Nie wiem .
Trzymajcie sie cieplutko Dziewczyny .
AAA ciekawe jak Ilonka ...aby jak najszybciej Jej poszlo .
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
A co do szklanych oczu,to mówi się,że kobieta w ciąży ma tzw. szklane oczy. Występuje to przed wszystkim u dziewczyn, które ogólnie wyglądają ładnie (tzn. maleństwo nie zabiera za dużo witamin, mają ładne włosy, mocne paznokcie itp). Czemu tak jest - nie wiem,ale wpisz chociażby ciąża - świecące oczy albo coś podobnego Tu mam nawet cytat z jakiegoś artykułu: Spójrz na siebie: gęste (o wiele gęstsze niż przed ciążą) włosy, błyszczące oczy, wspaniałe piersi – jesteś piękna!
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
ja wstalam rano i od rana sie stresuje, najpierw w banku jakos dziwnie ksiegowania mieli i w sumie 3 razy placilam rachunek za tel, a agencji nie chca nam zmienic umowy i dac nowego mieszkania wiec jutro przychodza robotnicy i zaczynaja robic mi dach potem osuszanie i remonty podlogi:/ ehh chyba wyladuje w hotelu... ogolnie wszystko mnie boli, teraz jeszcze nie wiem co zrobic bo musze maluszkowi paszport wyrobic a niestety w maju przyjmuje konsul od 13 do 15 wiec nie wiem czy zdaze urodzic:/ ehh najwyzej wyjazd do polski bede musiala przesunac:/