BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 10 miesiąc temu #16936 przez ilona
Witam Was serdecznie :)

Dziś wróciliśmy ze szpitala, ja czuje się już naprawde dobrze :) szwów już nie mam więc nie ciągną i jest naprawde dobrze, kręgosłup troszkę pobolewa.
Mały jest cudowny, nawet grzeczny, pokarmu mam cała masęczytając zaległę posty odciągnełam 120 ml... :) jak tylko znajdę chwilkę wstawię zdjęcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #16938 przez Madzia89862
dobrze ilonka ze juz jestes z nami:)

14 lata 10 miesiąc temu #16939 przez martela89
ilona witamy spowrotem :) Fajnie,że się dobrze czujesz ja też bym chciała już urodzić :)

14 lata 10 miesiąc temu #16941 przez angela660
Witaj Ilona:) Fantastycznie, że dobrze się czujesz i że wszystko w porządku:) czekamy na zdjęcia:* Trzymaj się cieplutko:)

14 lata 10 miesiąc temu #16944 przez gold_butterfly
Zaczyna mi odwalać - wstałam z wisielczym humorem, teraz skończyłam szyć tego misa na konkurs (tak poza tym znowu pewnie wygrają dziewczyny,które dopiero założyły konto tylko po to,aby wygrać nagrodę) i patrzę na niego i się rechocze jak szalona. Ojej... Źle ze mną :-)
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #16946 przez Madzia89862
to nic zlego ale pogoda pewnie na ciebie tak dziala:)

14 lata 10 miesiąc temu #16951 przez gold_butterfly
Możliwe :-) Ostatnio w końcu zamówiłam karuzelę fisher price z biciem serca (na razie nie powiem wam,czy jest świetna,bo mąż szuka po sklepach baterii,bo nie były załączone w zestawie). Jak to mam w zwyczaju szukałam najlepszej oferty - w końcu połakomiłam się na tą,w której był gratis - ogromna naklejka. No i teraz najlepsze. Przyszła paczka,a w gratisie naklejka o średnicy 7cm, w dodatku całkowicie wyblakła i wytarta, w dodatku nie ten wzór,który zamawiałam. Porażka. Myślałam,że to te do naklejenia na ścianę - a przynajmniej tak facet opisywał. A tu - szok. Takie naklejki dołączają do gum balonowych dla dzieci. Parszywy oszust - a miał tyle pozytywnych komentarzy :-/

14 lata 10 miesiąc temu #16955 przez Lidziun
czesc majowki
na poczatek gratuluje wszystkim tym, ktore maja juz swoje pociechy w ramionach, co za radosc prawda??? chcialoby sie tylko patrzec na te malenstwa, skad ja to znam :)
mam takie pytanko, czy ktopras z Was jest z Warszawy i wie co dokladnie jest potrzebne dla mamy i maluszka??? Mieszkam w Wawie, ale nie planuje tu urodzic, chcialabym jednak wiedziec w razie czego, co dokladnie powinnam zabrac. czy w Warszawskich szpitalach porzebne sa ubranka i kosmetyki dla dziecka, czy moze oni sama wszystko daja na czas pobytu???

14 lata 10 miesiąc temu #16956 przez angela660
Lidziun - nie jestem z Warszawy, ale napewno w każdym szpitalu jest inaczej bez względu na to gdzie się znajduje, więc zapewne nawet każdy warszawski szpital się rożni.

Gold butterfly- Ty zdolna dziewczynka jesteś:)śmiej się ile możesz, może skurcze Cię złapią;p hi hi

14 lata 10 miesiąc temu #16957 przez Madzia89862
negatyw mu wystaw za takie oszustwo:)moze to ci poprawi nastroj wkoncu towar nie zgadza sie z opisem:)

14 lata 10 miesiąc temu #16958 przez gold_butterfly
Już mnie zaczynają męczyć - schyliłam się po szmatkę i tak mnie brzuch zaczął boleć,że nie mogłam złapać powietrza. Teraz też boli,ale znacznie mniej :-)

Ilonka fajnie,że znowu jesteś z nami :-)

14 lata 10 miesiąc temu #16960 przez Madzia89862
no ja obstawiam zatem ze urodzisz przed terminem:P:)

14 lata 10 miesiąc temu #16962 przez gold_butterfly
Tak wygląda ta wspaniała naklejka. A tu strona z zamówionym przedmiotem www.allegro.pl/item1019555373_fisher_pri...lanet_projektor.html Tak teraz przeczytałam - miałam dostać jeszcze - BALONIK!!! O to łachudra jeden, pozbawił mnie balonika... :-D

No ale ta naklejka to jakiś koszmar - osiołek jest fioletowy zamiast niebieskiego - tak biedny wyblakł. Jak sprawdzę,czy karuzela działa,to mu rypnę negatywa - a co... Gratis - gratisem,ale to perfidne oszustwo.
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #16963 przez angela660
Ja się tak nie bawię! Protestuję!
Gold butterfly - Ty masz skurcze! Moja kuzynka właśnie urodziła, a miała termin na 22!
A gdzie moje skurcze?! były i się zmyły.... foch!:( ;p

14 lata 10 miesiąc temu #16964 przez gold_butterfly
To chodź pomożesz mi sprzątać - na widok mojego bałaganu zaraz złapią Cię skurcze :-D Tak sobie myślę,że gdyby mąż był w ciąży i zobaczył w jakim stanie znajduje się po moim dzisiejszym lenistwie mieszkanie,to na sam widok zaczął by rodzić :-D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka