- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"

no i nie powiem zaciekawily mnie dzis te z biedronki mam az 4 wiec wyprubuje jakie sa
napewno lepsze od belli:)
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!

Ale się Was naczytałam, znów wczoraj nie mogłam zajrzeć, po padłam na pysk... Musiałam zapamiętywać o czym pisałyście, żeby móc się do tego odnieść

A więc:
1) Raczku, jak Ty te "spoilery" robisz? fajna rzecz, też chcę umieć

2) Martuska, do mnie zadzwoniła koleżanka ze szkoły,- nota bene ta sama która dostanie po mnie godziny historii- i dała znać że można dobrze zarobić , jej mąż złożył podanie ze strony UM Gryfice, ja poszłam za ciosem i jestem bardzo zadowolona, bo z mojego zarobku spłacimy wszystkie zaległości i kartę kredytową, a to moje marzenie od dłuższego czasu

3) Odnośnie Raczkowej ośmiokrotnej mamusi, to tabsy antykoncepcyjne są częściowo refundowane z NFZ, ja biorąc 6 lat Microgynon, za 3pak na receptę płaciłam jakieś 21 zł, więc tanizna...Nie słyszałam żeby cokolwiek się zmieniło... Poza tym racją jest, że taniej jest się zabezpieczyć, nić później utrzymać maleństwo

4) dla mnie Huggiesy to najlepsze pieluchy, dobrze i długo trzymają, nie przeciekają, nie odparzają, dla mnie bomba, nawet nie jestem ciekawa innych.
5) Martuska, zajrzyj na mój wątek na forum Przedsiębiorcza mama, tam są rozmowy o prowadzeniu biznesu, może wygrzebiesz jakieś wskazówki dla siebie, z resztą napisz o swoich planach, może ktoś będzie umiał Tobie wskazać dobre rozwiązania...
Spadam spać, jurto niby niedziela, a ja mam dwa domy do obskoczenia na prośbę respondentów... Ale nie liczę już mieszkań, tylko pieniądze za nie

Idę spać, dobrej nocki dla Was

I na koniec, Bartusiek stanął dziś opierając się na zabawce na nóżki

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
super Marysiu ze wkoncu zajrzałas do nas:) i cieszymy sie z postepow Bartka

co do tych biedronkowych pampersow jak narazie sa oki...
ja dalej w wielkiej kropce jestem nie wiem co zrobic:(
Marysiu Ty jak licznik pracujesz:) ale dobrze ze przynajmniej dorobisz sobie dobra kaske...
bo niby pieniadze szczescia nie daja ale ulatwiaja zycie...
ja jeszcze namawiam mojego zeby wyjechac za granice bo skoro on nie ma zamiaru pracowac w Polsce to po co zyc na 2 domy trzeba sie spakowac i uciekac ja jak tylko dzieci podrosna to tez moge tam isc do pracy ale wiecie przez gg to mozna sobie planowac zycie:( a na skypie zawsze gadamy tylko chwilke bo jak on konczy prace to akurat ja musze isc kapac Igorka i rozmawiamy jedynie jak go karmie a to jest chwila... a zobaczymy sie dopiero za mies:(
ach i moje dziecko pogodzilo sie z mlekiem wczoraj na spaniu go po 23 nakarmilam i wkoncu znow wypil - zobaczymy jak dlugo tak bedzie

milej niedzieli!!!
my dzis basenik rozkladamy tylko nie mam pieluch do kapania i u mnie dzis nie kupie a mam u D... matki w domu ale wole wode 10 razy wode zmieniac niz tam pojechac:)
- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

no mi nerwy juz przeszły na szczęście ale wczoraj z moim się pożarłam o nic :blush:ale już oki
Marysiu a spojlerki to zaraz za kolorem czcionki są na paseczku tam gdzie posta się pisze

to ja muszę taksy zmienić ja za naraye płace 30 zł za opakowanie

my na różnych pieluszkach byliśmy ale wcześniej na haggisach z biedronki bo inne uczula ły potem na dada i jak dla mnie oki są a teraz lecimy na rosmanowych babydrrem tez sa oki a pampków nie kupujemy bo to tylko nabijanie kasy w kieszeń ,bo nie ukrywajmy ,bo one sa drogie

oj mnie kaski trzeba kurcze i już nie mogę się doczekać jakiejś robotki ale do 10 czerwca jeszcze daleko

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tylko ja len zostane heh jak wy wszytskie uciekniecie do pracy:)
dzisiaj jakos dziwnie sie czuje nie wiem czemu:(
Igorek lula sobie - basenik czeka nadmuchany oczywiscie przeze mnie bo wczoraj popatrzylam tylko w sklepie na pompke ale kupic nie kupilam i dzis mialam za swoje:)
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Znany mi jest Gryfów często przejeżdzałam przez Gryfów podrózując nad morzem

CO to ja jeszcze miałam napisać hmmmm nie pamiętam ale napewno coś tam było
- Mika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
jesteśmy u moich rodziców, bo mój mąż wyjechał na zlot ducatistów

Jasiek jest w siódmym niebie bo ciągle na dworze a ja też bo moja mama wstaje wcześnie i zabiera mi Jasia więc jestem wyspana.
Z tym allegro to kicha, nic się nie odzywają, policja też pewnie zabierze się za to za miesiąc jak w ogóle. Najgorsze jest to, że pracowałam na to konto kilka lat a ktoś w jednej chwili się włamał i powystawiał przedmioty na niemałą kasę. A wszystko to zrobił podając się za mnie. Jedno szczęście, że w porę się zorientowałam więc mam nadzieję, że większych nieprzyjemności nie będę miała.
Później jeszcze jak wróciłam z policji okazało się , że włamał mi się ten ktoś jeszcze na skrzynkę pocztową związaną z allegro i pousuwał wszystkie maile, żebym nie miała dowodów na to kto się włamał - nr IP.
Masakra powiem Wam, czuję się jakby mi ktoś do domu wszedł. Miałam małą schizę, przez kilka dni bałam się odpalać komputer. Kończę bo mały marudzi, napiszę coś później.
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale wiesz praca nudna jest zla a pojdziesz do innej tez mozesz narzekac bo na kazda prace sie narzeka i kazda meczy( sama sie przekonalas ze nawet nudna

ja tez dzis podjelam decyzjie w 80 % jak nic sie nie zmieni zostane samotna matka... ale za to moje dzieci beda mogly podziekowac swojej ,,babci" bo od niej sie wszytsko zaczelo:(
ach moj smyk juz spi ale mial radoche bo kapie go w normalnej wannie i dzis tak chlapal cala mokra bylam a cieszyl sie

- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Co do pracy na swoim to też ciężka praca. Szczerze mówiąc czasem jest nawet trudniej bo wszystko trzeba samemu planować i martwić się o to żeby wszystko było jak ma być. Jak się pracuje u kogoś to nie trzeba się martwić wieloma sprawami jak zus, podatki, czy płacą czy my mamy czym płacić, że nie wspomnę o sprawach związanych z księgowością. Jasne że to sama przyjemność bo robi się to dla siebie ale wierzcie mi, że czasem może dobijać to, że trzeba się zajmować takimi sprawami.
Mój Mały znów dziś nic nie chciał jeść, nawet butelki nie chciał. Może znów ząbek, masakra z tymi ząbkami, nie dają nam odpocząć.