BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 4 miesiąc temu #179277 przez raczek10
Hej . jakoś tu luknełam tak z rana :laugh:
a u nas cisza :( no w końcu nas tylko 4 zostało . :( .

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #179429 przez Martuska
Witaj Raczku;)
Ja po iwelkich wędrówkach w pracy i załatwianiem rzeczy z kadrową wkońcu jestem u rodziców i zaraz jedzemy zadziałać coś z dodatkiem mieszkaniowym bo to zawsze 300 zł mniej w budżecie oby nam się udało :laugh: Mały był taki grzeczny w pracy tylko personalne się nim zachwycały a on nimi ;)
Do później Babeczki;*

13 lata 4 miesiąc temu #179760 przez raczek10
NO HEJ LASKI .
Martuska i jak byłaś z tym dodatkiem mieszkaniowym . Ja nigdy nie składałam na taki dodatek :unsure: ale może tez bym z tego korzystała . Dochody mamy nieduże no i metraż 60 m mamy na 6 osób więc by mi chyba przysługiwał . Chyba do gminy skocze i się więcej dowiem . A ty jak tam załatwiłaś sobie wczoraj .

spadam do pozniej pa :side:

13 lata 4 miesiąc temu #179802 przez Martuska
Witaj Raczku!
Ja załatwiłam wczoraj wszystko ale muszę czekać miesiąc na rozpatrzenie więc trochę to czasu jest no ale cóż jak mus to mus. Niedługo moje urodziny ciekawe co mi Krzysiek zrobi za prezent;)

13 lata 4 miesiąc temu #179806 przez raczek10
a kiedy masz urodzinki :) ja myślałam ,ze tak jak pod nickiem ;)

u mnie własnie siora była ale juz pojechała ,bo tylko na kawę wpadła :(
lece obiadek robić :)

13 lata 4 miesiąc temu #179812 przez Martuska
Wiesz co tutaj wpisałam datę urodzenia się mojego Szkraba a ja urodziłam się 26 sierpnia więc całkiem niedługo będę obchodzić urodziny;) Rok temu 26 byłam w szpitalu na podtrzymaniu ciąży pamiętam jakie te urodziny były dla mnie okropne:(

13 lata 4 miesiąc temu #179819 przez raczek10
to ty wakacyjana dziewczyna jesteś :) ja mam 2 córki z sierpnia no i teściową ,która wczoraj miała urodzinki :) tak jak moja ASIA :laugh: to dopiero byl prezęt dla tesciowej od synowej :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #179838 przez Batmanik
Witam!!!
jja na chwilke
gratulujemy zabka Jasiowi!!!
a nam ida na raz zeby :dry:
ach po lekach czuje sie okropnie mam trzesawke a tak to u nas oki
moj juz jutro wylatuje:( ach Igor bedzie tesknil bo tak jest za D.... i na odwrot ze serce peka:(
a jego matka wydzwania do niego i pisze smsy na mnie :angry: i jak tu sie nie wkur....ona sie nigdy nie zmieni...i nic ja nie nauczy
dobra ja smigam lezec poki maly spi jak tylko znajde czas odezwe sie

13 lata 4 miesiąc temu #180021 przez Martuska
Aj tak to już jest ze zmierzłymi teściowymi i nie zmieni to się już nigdy taki ich urok i tyle;) Ja na twoim miejscu bym po urodzeniu wypieprzała gdzie pieprz rośnie za granicę żeby tam Cię nie dorwała

13 lata 4 miesiąc temu #180207 przez emilka1910
Witam!!!
Ja mam termin wg OM na 1 września, wg usg na 14 września. To już tak blisko! Nie mogę się doczekać i jednocześnie się boję!
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy:)

13 lata 4 miesiąc temu #180248 przez Martuska
No to wszystko przed toba, nie boj sie to nie jest az takie straszne ja bardzo milo wspominam porod a napewno bardzo szybko przebiegl i prawie bezbolesnie:)) Dziewczyny zrobilam u siebie w mieszkaniu przemeblowanie i od razu lepiej sie mieszka
:P Miki z kazdym dniem coraz fajniejszy nie moge sie nadziwic

13 lata 4 miesiąc temu #180364 przez emilka1910
No to mnie pocieszyłaś. To moja pierwsza ciąża. I już nie mogę się doczekać maluszka;)
Dni się teraz bardzo dłużą. Zaczynają plecy na dole boleć (kiedy chodzę), ale mimo wszystko jestem szczęśliwa.
url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=27396 [/url]

13 lata 4 miesiąc temu #180537 przez Marysia27
Emilka, witaj :laugh: u nas komp odebrany z naprawy, a znowu się p******i!!!!!!! siostra wyjechała wczoraj, zabrali ją rodzice, a już dzisiaj dzwoniłysmy do siebie, co najmniej, jakby te 2 tyg to było mało na nagadanie się ;) w bloku robią kotłownię, i przez dobry tydzień nie będzie ciepłej wody i od 3 dni, muszę ją grzać w garach, aż mnie szlag trafia :X i cały czas, praktycznie wieczór w wieczór, kładę do słoików to ogórki, to patisony, a dziś jeszcze buraki doszły. Tez mam dość, robię to tylko dla tego, że własne przetwory są najsmaczniejsze. Dziś kupiłam Tuśkowi w CCC takie trampki za 20 zł, z elastyczną podeszwą i rzepami, bardzo fajne, i byłam zdziwiona, że nie żaden szajs, a nie kosztowały wiele :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #180538 przez Martuska
Marysiu ja nic nie robie na zime w tym roku bo jako poczatkujaca gosposia jeszcze malo wiem o robieniu takich przetworow .
Moj Miki cos dzis mial jakis straszny sen bo godzine temu obudzil sie ze strasznym placzem;( wzielam go do siebie i mocno przytulilam tak go kocham ze az mi serce peka jak strasznie placze... A ty Marysiu kiedy wyvierasz sie na to szkolenie?

13 lata 4 miesiąc temu #180638 przez Batmanik
Witam!!!
moj jednak zostaje do wtorku:)
dokladnie co swoje to swoje przetwory- ja wczoraj zrobilam 3 litrowe sloiki soku z malin hahaha i ja tez Martuska jestem poczatkujaca ale moze wyjda dobre bo troche w necie poczytalam ale dodalam po swojemu :side: Marysiu a co do tej salatki na ostro hehe to siostra sprobowala i powiedziala ja lubie ostre ale to jest bardzo ostre- a mamie powiedziala ze nie smakowalo jej :P a za to moj powiedzial ze z ziemniakami da sie zjesc :blink:
mikej niedzieli!!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka