- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
no my panstwa nie okradamy a raczej to ono nas porada i to na kazdym kroku tak jak kiedys już pisałam ,ze dali 80 zł rodzinnego więcej na dzieci (na czworo) a zabrali mi po 256zl co miesiac (stypendium szkolne )no bo jak jak mi już o pare groszy przekraczalo i dupa dziewczyny nawet na ksiązki nie dostały
ALE PAŃSTWO O NAS DBA I NAM DAJE
zła byłam ,że hej a teraz nie mam zami9aru sie z nimi pieścić i będziemy kombinowac ile sie da i jak sie da no i tak ,żeby skladki emerytalne były spłacone ,żeby w razie w. nie zostac na lodzie
a tak wracajac do maluszków to te nasze chłopaki to chyba pieluch nie lubią i by tylko z gołymi ptakami latali u naszego Jasia to pielucha to jest kara a i sam czasem ściąga już rady na niego nie mam ale jest cudowny i słodki i kocham go nad zycie zreszta jak wszystkie moje raczki
u nas sezon ogórkowy juz prawie skonczony i wczoraj znęca łam sie nad papryką a dzisiej dzemik z jabluszek smarzyłam i tak w kółko
a u was jak tam sie sprawy maja u mnie u moich rodziców seperacja w powietrzu tato sie z mamo uzera i na odwrót a mnie opieka społeczna za nich sciga i już mam ich dośc co na stare lata w głowe wlezie . WYkończa mnie a wstyd dzisiaj ma moj brat przyjechać i razem mamy jechać do nich i tam siostra ma jeszcze przyjechać to może jakoś do rozumu im przetłumaczymy a jak nie da sie to ja juz ojca i matki nie będe miala bo to co oni wyrabiaja to ludzkie pojecie przechodzi
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś mój dziadek zrobił mi szafkę w łazience i półeczkę i trochę jest lepiej bo już tak nie mam gratów dookoła łazienki Wzięłam się za sprzątanie od rana bo już dostawałam zjebki od swojego no i dom lśni czystością. Miki śpi a ja zaraz do pracy ale mi się nie chceeeeeeeeeeeeeee!!
A co tam u Was??
Bużka;*
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
halllooo gdzie wy sie podziewacie
Martuska ja ci współczuje chodzenia do pracy a szczegolnie jak sie nie chce
TEŻ CHCE MIEC TAKIEGO DZIADKA
Marysia to już pewnie umowe o prace podpisała z bankiem i bedzie mnie scigac zaraz za ratke po terminie ale po niedzieli wsio poapłacam tylko czekam na kase z męza pracy od starego szefa
Batmaniku a ty jak tam sie miewasz
U NAS W MIARE JEST SPOKOJNIE W NASZYCH 4 SCIANACH A RESZTA PROBLEM0W Z MOIMI RRRR. ZOSTAWIŁAM BAAARDZO DAAAALLLEEEKKKOOO ZA DZIWIAMI I Z DALA OD MOJEJ RODZINY ,BO JAK BYM POZWOLIŁA IM ZYC MOIM ŻYCIEM ,TO BY MI Z BUCIORAMI DO NIEGO WESZLI
DO PÓZNIEJ MOZE TU KTÓRAŚ LUKNIE DZISIAJ
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja tez sie musze jutro wzisc za sprzatanie w piatek wieczorem szybko smigalam z domu z malym bo ,,babcia" rozpalala w piecu i caly dom zaskopcila w lazience kafelki to czarne byly i az sie boje wracac co mnie w pokoju czeka
a ja zaszylam sie u rodzicow i zrobilam papryke w sloiki 27 slokow mam ale 3 musze dorobic zeby rozno bylo
MArysia moze miec cos znow z kompem a takie wiesci o pracy miala nam przekazac jak jej poszlo na rozmowie
Dziewczyny ciesze sie ze u Was sie uklada to tylko ja popadam w jakas depresje ach ta samotnosc
milej niedzieli!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysiu a z czyjej winy wjechal???
a jak jego to chyba zreflektuje sie tesciu??
u nas i pogoda do dupy i dzien jakis taki drazni mnie wszystko:(
Raczku zapodaj jakims prostym przepisem na torta jak mozesz a i doradz jak chcialabym zrobic torta na gotowych spodach a z wierzchu polac galaretka to jak to zrobic??...zrobic galaretke zostawic az z leksza stezeje i polac??? bo chcialabym zeby z wierzchu byla tak ladnie rozlana jak z cukierni
z gory dzieki!!
uciekam bo moja maruda wstala
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marysiu no to buuuu z tym autem ja tez zła jestem ,bo w czoraj dla mojej Klaudii tel. wypadł na schody no i cały ekran pszedł w
Batmaniku torcik na gotowca z plackow to proste kup jeszcze kremik błyskawiczny no i mozna ananasa pokroić w kostke i do masy dożucić albo brzoskwinie a syropem nasacz placki tylko dodaj sok z cytrynki ,zeby nie był za słodki . Az galaretką to tak jak piszesz tylko uzyj 2 opakowania i jak będziesz wylewac to placek w tortownicy musi być i ja zastygnie na wieszczu to go obsmaruj w kolo masa . a i jeszcze jedno na wieszchu pod galaretke ja tez smaruje kremem i sypie wiurkami potem jakieś owoce układam no i dopiero galaretka mysle ,ze będzie pyszny i owocowy w sam raz dla ciebie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w sumie nie raz taki robilam ale bez galaretki wiec chyba na probe zrobie hehe zeby lipy nie bylo
ja dzis dokupilam papryke i jutro koncze mam nadzieje ze mi wyjdzie te 13 sloikow do 40
ach no i moj mi pisal ze jagody w sloiku splesnialy a zrobil jak mowilam naladowal jagod w sloik zasypal cukrem i spasteryzowal i puscily sok czyli teoretycznie powinno byc git a jednak nie wyszlo napisalam mu ze to pewnie wina jagod hehe jakies felerne byly
uciekam lulu poki moge bo moj lobuz nie ma zamiaru przesypiac nocy
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo mi nie idzie coś jak powinno zepsułamPani Ż. dlaczego nie podpisała się Pani w podpisie?
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja miałam przejściowe problemy w pracy bo nie podpisałam że pewien towar jest i bałam się że mnie zwolnią ale obyło się tylko kazaniem od szefa... Dostałam już dziś oficjalnie decyzję z Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej iż od tego roku jestem studentką Ale jestem z siebie dumna na szooook!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa