BezpiecznaCiaza112023

Mamy lipiec 2010

14 lata 2 miesiąc temu #32696 przez alutka1011
No wielkie szczęście!A koleżanek nie słuchaj jeśli w ogóle można je tak nazwać!Ja też była uzależniona od pepsi i mirindy :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #32731 przez asia26
juz nie slucham i sie nie przejmuje :) bo to przykre ze takie sa beznadziejne :( fajnie ze jest to forum i mozna normalnie z kims pogadac :) ja ostatnio nie wytrzymalam i zrobilam se jeden lyczek coli ale po wieczornym karmieniu kiedy wiedzialam ze do nastepnego karmienia jeszcze daleko :) ale juz nie bede bo potem bardzo sie niepokoilam czy malej nie zaszkodzi i tylko stres zrobil sie z odrobiny przyjemnosci :( a do diety sie juz przyzwyczailam bo zawsze bylam lakomczuchem i ta dieta mnie do szalu doprowadzala :)

14 lata 2 miesiąc temu #32732 przez alutka1011
Ja też jestem łakomczuchem :laugh: Ale po miesiącu zaczęłam wszystkiego próbować!Tylko szkoda że nie mogę jeść nic ostrego bo uwielbiam ostre dania ;) Tak się właśnie zastanawiam czy spaghetti moge jeść bo uwielbiam kuchnie włoską :) Pogoda jest jaka jest...dobija mnie to siedzenie samej w domu...ani wyjść na spacerek :(

14 lata 2 miesiąc temu #32736 przez asia26
masz racje pogoda za oknem do bani :( Oli tez ciagle spi bo wczorajszy zastrzyk ja troche otepil ale wtedy tez tak bylo :( i nawet nie moge sie z nia pobawic :( posprzatalam juz caly dom i siedze jak warzywo i czekam az maz z pracy wroci :) ja mam diete caly czas i nie wiem moze temu mala jest tak spokojna a spagetti jesli chodzi o mnie to nie moglabym bo mala po pomidorach obsypuje :( a ja uwielbiam pomidory i ostrzej zjesc no ale coz dalam rady do tej pory to dalej tez dam rade :) gdybysmy mieszkaly blizej siebie to bysmy sie mogly odwiedzac w taka pogode :) mam kolezanke co ma 20 dni starszego syna ale ona jest dziwna bo dziecko traktuje jak zlo ostateczne i jak czegos jej sie wokol malego nie chce zrobic to mowi ze on tego nie lubi :) i niestety maly nie lubi sie ubierac i spacerow i tym samym sie nie odwiedzamy ale moze lepiej bo wyszlabym na jakas psycholke w jej oczach gdybym sie przy niej tez tak Oliwka zajmowala a nie kladla jej do lozeczka na cale dnie :)

14 lata 2 miesiąc temu #32741 przez alutka1011
Dla mnie to jest dziwne jak ktoś się stara o dziecko a potem kładzie dziecko na całe dnie do łóżeczka.Może i rozpieszcze tym dziecko że cały czas ją nosze i się z nią bawię ale nie po to się starałam o dziecko żeby ją zostawiać na całe dnie samą!No szkoda że nie mieszkamy bliżej :(

14 lata 2 miesiąc temu #32744 przez asia26
ja tez nad mala caly czas jak tylko nie spi slecze i ja mecze zabawami :) a mala wczoraj przy kapaniu jak sie rozgadala to przez bite pol godziny opowiadala jak najeta wiec mam z kim pogadac jak nie spi :) dla mnie to juz nie nazywa sie staranie o dziecko tylko wpadka i terz nie wiadomo co z dzieckiem zrobic :( ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy bo test zrobilam to trzymajac go w rece ze szczescia nie wiem dlaczego przez godzine bo po tym czasie maz wrocil z pracy od momentu zrobienia przeze mnie testu chodzilam w kolko po pokoju i nie wiem dlaczego ale bylam tak szczesliwa ze musialam jakos te radosc wyladowac :)a jak maz mnie zobaczyl to juz wiedzial i mnie przytulil i sie cieszylismy i tak jest do teraz :) a najsmutniejsze jest to ze mamy ktore nie poswiecaja za duzo czasu swoim dzieciom probujac usprawiedliwic siebie z nas sie smiaeja ze glupie jestesmy bo dziecko zawladnelo calym naszym zyciem :( ale jeszcze beda zalowac tych straconych chwil :)

14 lata 2 miesiąc temu #32774 przez alutka1011
Jakbym widziała siebie chodziłam w kółko i powtarzałam"Jezu jestem w ciąży" :laugh: to były czasy :laugh: Jak czytam te Twoje wypowiedzi to odnosze wrażenie że jesteś strasznie podobna do mnie :blink:

14 lata 2 miesiąc temu #32806 przez asia26
to fajnie ze jestesmy podobne poniewaz fajnie wiedziec ze ktos Cie rozumie :) a teraz potrzebujemy najwiecej zrozumienia i wsparcia :) kolorowych snow dla Majci slicznotki malej :)

14 lata 2 miesiąc temu #32813 przez alutka1011
Dziękuje i nawzajem całuski dla Oliwci :kiss:

14 lata 2 miesiąc temu #32860 przez asia26
ale dzis mam wisielczy humor :( ta pogoda mnie normalnie do szalu doprowadzi nie dosc ze zimno jak fiks to jeszcze pada normalnie jakas masakra :angry: a teraz juz tylko tak bedzie :(

14 lata 2 miesiąc temu #32873 przez alutka1011
No strasznie na tym polu :( dzisiaj Maja dała mi popalić cały dzień płakała a mnie do tego tak głowa boli cały dzień że lepiej by było sobie ją uciąć :(

14 lata 2 miesiąc temu #32878 przez asia26
Oli tez dzis byla niespokojna i poplakiwala ale nie ciagle i nie tak bardzo w sumie z godzinke za caly dzien a ja mam duze zmartwienie bo moja mama dzis trafila do szpitala i wykryli jej guza :( a pogoda takim problemom nie sprzyja by czlowiek wyszedl na powietrze to b y tak nie myslal o tym wszystkim :( dzieki Bogu teraz Oliwcia juz spinko i moge troche odreagowac :) buziaczki dla wszystkich dzieciaczkow i dla slodkiej Majeczki :)

14 lata 2 miesiąc temu #32893 przez alutka1011
Wczoraj padłam jak mucha :laugh: Od razu widać że Maja dzisiaj jest lepsza pewnie wczoraj była taka marudna bo w środe jadłam spaghetti carbonara i za dużo bazylii i oregano musiałam dać :(

14 lata 2 miesiąc temu #32909 przez asia26
U nas tez juz dzisiaj lepiej ja troche Oli juz jest taka jak przed szczepieniem spokojniutka i grzeczniutka i mamusia ma przynajmniej z kim sie bawic zeby o zmartwieniach nie rozmyslac :)a poza tym majac taka radosc przy sobie to nie chce sie smutkow walic :) buziaki dla wszystkich mam i dzidziusiów na ta smutna pogode :)

14 lata 2 miesiąc temu #32921 przez alutka1011
Asia nie martw się będzie dobrze!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka