BezpiecznaCiaza112023

Mamy lipiec 2010

14 lata 6 miesiąc temu #33650 przez asia26
Czesc Anetko :) co am u Ciebie i Majeczki? jak sie czujecie dziewczyny? pozdrawiam Was bardzo cieplutko i wszystkie Mamusie i ich slodkie Malenstwa rzecz jasna :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #33654 przez alutka1011
Chyba z tego wymarłego gatunku lipcowego tylko My zostaliśmy :laugh: U nas średnio ciekawie Maja chora ma gardełko chore a do tego kaszle :( Jest strasznie marudna ale śpi przez dzień biedulka malutka się męczy a co u Was kobitki?

14 lata 6 miesiąc temu #33669 przez asia26
masz racje chyba my tylko zostalysmy :)u nas dobrze Oliwka zdrowa dzieki Bogu :) kurcze szkoda mi Majeczki bo dorosly jak chory cierpi a co dopiero takie malenstwo :) bedzie dobrze i jeszcze dzien dwa i malenka wroci do zdrowia :) ciocia asia i Oliwka trzymaja za nia kciuki :) a Oli chyba idzie zabek przynajmniej tak mi sie wydaje strasznie sie slini i dziaselko sie jej na dole takie dziwne zrobilo wybrzuszone i strasznie twarde i gryzie wszystko co w jej raczki wpadnie :) nie wiem czy to objaw zabkowania ale tak mi sie wydaje :)

14 lata 6 miesiąc temu #33672 przez alutka1011
Możliwe tylko żeby jej szybko i bezobjawowo wyszedł!Mojemu siostrzeńcowi wychodził ok.3 mies i to była udręka cały ten czas był marudny i płakał :( Dziękuje mam nadzieje że szybko jej przejdzie aniołek mały :(

14 lata 6 miesiąc temu #33700 przez asia26
Oliwia jest ogolnie spokojna denerwuje sie tylko jak wklada gryzak do buzi i widac ze dziaslo ja swedzi a nie umie utrafic z gryzakiem w odpowiedni punkt zeby jej pomogl :) i nie spi za duzo tylko nocami a przez dzien caly czas wklada raczki i wszystko do buzi i widac ze ja to denerwuje ale narazie nie placze i dlatego zastanawiam sie czy to aby napewno zabkowanie :) wogole mysle ze mam ogromne szczescie i zostalam przez Boga naznaczona ze mam takie dobre dziecko :) tyle problemow a Ona taka nadzieja napawa swym usmiechem :)

14 lata 6 miesiąc temu #33707 przez alutka1011
Maja tez pakuje piąstki do buzi ale jeszcze nie umie tak sprawnie nic trzymać w rączce :(

14 lata 6 miesiąc temu #33708 przez asia26
mi wydaje sie ze Oli bardzo dobrze radzi sobie z przedmiotami w raczkach :) czasami nawet rzuci czyms z takim rozmachem ze normalnie smiech jak zlosci potrafia grac w takiej malej istotce :) A WY jak myslicie jak sobie radzi :P

Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #33709 przez alutka1011
Ojej super!Też bym tak chciała żeby Maja tak trzymała!Ale wszystko w swoim czasie!

14 lata 6 miesiąc temu #33758 przez asia26
No Maja za to lepiej niz Oli trzyma glowke skoro sama zaczyna sie dzwigac :) elegancko widac ze dzieci nie mozna porownywac bo ich rozwoj jest bardzo zroznicowany :) ale z cala pewnoscia kazdy dzidzius jest najslodszy najkochanszy i jedyny w swym rodzaju :)

14 lata 6 miesiąc temu #33895 przez alutka1011
Tak się ostatnio przyglądnęłam Maji i jednak trzyma tylko tego nie zauważałam :laugh: Przeważnie wyciąga sobie smoka i tak go sobie chwile trzyma a potem wyrzuca :lol:

14 lata 6 miesiąc temu #34085 przez asia26
no Oli juz wszystko do raczek bierze masakra nawet ostatnio jak mi molczyk naciagnela to az lzy mi poplynely :) ale kocham ja i za to :) a glowke tez juz trzyma calkiem sama elegancko z dnia na dzien robi ogromne postepy :) jest to naprawde niesamowite :)

14 lata 6 miesiąc temu #34107 przez alutka1011
Cudownie jest patrzeć jak nasze dzieci się rozwijają!

14 lata 6 miesiąc temu #34130 przez asia26
no wiesz tak teraz sobie pomyslalam co tam z basik-twins ta to ma co do ogladania az dwie kruszynki :)

14 lata 6 miesiąc temu #34143 przez alutka1011
No tak pewnie nie ma na nic czasu :(

14 lata 6 miesiąc temu #34167 przez sara125
noja tez jestem ciekawa jak tam sobie basik radzi... ja tak sobie mysle ze jak sa male to pikus a jak beda takie jak moj grzes to masakre bedzie miala... rozrabianie x2 zeby x2 i inne problemy...masakrA:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka