- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kg to u mnie tak samo najgorszy brzuch i boczki.Ledwo mieszczę się w L-ke, a przed ciążą nosiłam s...takie życie ale najważniejsze, że mały zdrowy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie na wadze 5 kilo wiecej cały czas i tez mam problem z brzuchem i boczkami a dodatkowo to mam jeszcze duże uda:/ ja to zacznę coś robić jak juz do polski zajade bo teraz nie mam czasu jak M wraca do domu po pracy i swojej siłowni to jest 20 a ja juz zmęczona po całym dniu i mi sie nie chce,ale w Polsce babcie sie zajmą tak wiec bede miała czas sie zając sobą bo przed ciaza to codziennie na siłowni byłam i min godz biegu plus cwiczenia tak bym chciała do tej formy powrócić
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
szukam wlasnie zaproszen i zastanawiam sie nad dwoma doradzcie w sumie sa podobne ale srodkiem sie roznia
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Monia, ja mam tak samo z biodrami i powoli godzę się z tym, że tak zostanie.Co do zaproszeń to oba są śliczne, a ja bym wybrała to pierwsze:-)
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia oba bardzo ładne, ale pierwsze mi się bardziej podoba
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
śniadanie - koktajl truskawkowy z ananasem
II śniadanie - pół opakowania serka wiejskiego lekkiego (do 100g) + mała porcja warzyw np. 2 ogórki ze szczypiorkiem
obiad - fasolka szparagowa z kurczakiem
podwieczorek - Owoc: 1 grejpfrut/pomarańcza lub 1 jabłko lub 2 mandarynki
kolacja - zupa z zielonych warzyw
Do każdego dania mam dokładnie przepis jak przyrządzić. Mam też od niej zalecenia takie ogólne żywieniowe. I oczywiście zero słodyczy, cukru, alkoholu i podjadania między posiłkami. Do picia głównie woda/zielona herbata. Kawa max. 2 filiżanki bez cukru, produkty mleczne - do 3g tłuszczu na 100g produktu. Generalnie w całym menu mam mnóstwo warzyw i owoców, głównie białe mięso i ryby, pieczywo wyłącznie pełnoziarniste. Tak mniej więcej to wygląda, ja jestem zadowolona
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia - zaproszenia obydwa ładne, bierz to, do którego masz większe przekonanie.
Zanka - daj znać po wizycie. Hania też czasem ulewa, ale już bardzo rzadko. I najlepiej nam służy gotowane jabłko, są po nim bardzo ładne kupy. I o dziwo wcale nie śmierdzą jakoś niezwykle. Czuć jabłkiem trochę i tyle.
No a ja byłam u fryzjera. Oto efekt:
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Lenusia jest podziebiona, ale mamy aspiratorem ściągać katar, układać na brzuchu, żeby jej to sciekalo. Oskrzela czyste na szczęście. Niestety leki bez zmian Delicol, Lacido baby, Gastrotuss. Nie rozszerzamy diety, musimy poczekać jeszcze. Eh :'(:'(
Waży 7200 g, mierzy 60cm.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Anitkeade, pozazdrościć figury, a z fryzurką Ci do twarzy bo masz bardzo ładne rysy.
Zanka, Lenka bardzo ładnie waży jak na te problemy, wszystko będzie dobrze, z refluksu się wyrasta tak?
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zuzia dzisiaj jadla szpinak z ziemniaczkami tak jej to smakuje ze prawie caly sloiczek opierniczyla. Ale ogolnie dzisiaj jakas markotna pewnie przez pogode bo szaro chlodno i ciagle pada i ogolnie jak przysnie to na godz do 1,5 no coz taki dzien.
Wczoraj Zuzia taka kope zrobila nie to ze duza ale tata chyba zle pampersa zalozyl i wszystko wylecialo bokiem rzeczy juz nawet nie pralam bo by sie nie dalo odrazu wywalilam dobrze ze byly byle jakie.
Wszystko kopa wymazala nawet wlosy.
A teraz siedzi w hustawce z ktorej pomalu wyrasta bo jest na pol lezaca i siadac chce i gada sobie do lustereczka pocieszna dziewczynka. Dzisiaj jak jadla obiadek to tez tak gadala do lusterka ze az sie zachlysnela. Towarzyska po rodzicach:).
A co do kilogramow to mi zostalo 0,5kg do swojej wagi ale brzuch juz nie ten sam a cycki to wogole zwisy takie:( chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do nich:(. No ale coz tak jak mowicie wazne ze mamy zdrowe dzieci.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz po poradni rodzinnej Zuzka super sie spisala cioci udalo ie ja uspac a spotkanie...powstrzymywalam sie zeby smiechem nie buchnac i sposob w jaki ta babka opowiadala...jeszcze 2 razy
Zuzia dzis jadla warzywka z indykiem i widac ze jej smakowalo bardzo tylko lapala sie za sliniak i chciala do buzi wkladac i ciezko byla ja karmic
w niedziele chcialam jej dogodzic i nasz rosol z makaronem jej zmiksowalam ale wogole nei chciala tego jest wypychala lyzeczke jezykiem
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do tych posilkow, ze 5 powinno byc dziennnie. Tylko problem w tym, ze nie zawsze da sie tak zjesc regularnie. Ja pamietam jak bylam na diecie to w 8 dni schudlam poltora kilograma. Rano jadlam musli z mlekiem, na obiad piers na parze z warzywami na parze a wieczorem jogurt I jakis owoc. I kazdego dnia to samo I powiem wam ze mi zbrzydlo takie jedzenie.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Zanka biedactwo. A Lenusia duzo marudzi czy dzielnie znosi katar? Wiekszosc dzieci wyrasta z refluksu. Trzymam za Lenke kciuki. A wazy naprawde niezle takze te problemy az tak jej nie szkodza. Ale dlugosc to chyba zle zmierzyli?
Monia super ze Zuzia wspolpracowala dzisiaj i tak ladnie dala rodzicom na naukach posiedziec.