BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #887150 przez anitkade
Kurde nie umiem na telefonie korzystac. Po dwa razy mi posty dodaje. O spaniu nawet nie mowie bo u nas dramat. Co do odwaznej zmiany to szkoda mi kasy na fryzjera zeby troche podcinac. Ale nie jestem na 100% zadowolona. Raz bylam jak mialam asymetrie. Mozecie na fejsie zobaczyc. Rude wtedy mialam. Jak inna osoba wygladalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #887154 przez niteczka
Malenstwo moje wlasnie spi.

ElaM- moj Krystian tez sobie kupil jakis czas temu motor scigacza Honda. Ale jak chcial kupic to przyszedl I zapytal czy nie bede miec nic przeciwko. Powiedzialam mu ze jak chce to moze sobie kupic.

Moj maly zjadl dzisiaj pol sloiczka slodkiego ziemniaczka z marchewka, kukurydza I morela. Bardzo mu smakowalo. Co do dawania jedzenia dziecku to ja co drugi dzien staram sie dac jakis deserek. A chcialam mu dawac czasami te chrupki kukurydziane, albo biszkopta ale boje sie ze polknie w calosci I sie udlawi. Dostal juz chyba ze dwa razy tego biszkopta ale strasznie sie brudzil przy tym a przy koncowce to juz mu zabieralam bo balam sie zeby sie nie udlawil.

ElaM- jak z paszportem? Dwoniliscie tam?

10 lata 5 miesiąc temu #887174 przez Anitulka
A co do kolczyków, to ja chciałam przebić malej jak juz sama bedzie siedziała,ale dowiedziałam się że u mnie w mieście niktmi nie chce takiej malej przebić,a jeździć mi się nie chce...

Właśnie chcialam ponarzekać ze moj wraca z pracy i marudzi ze musi sie zdrzemnac bo byl w pracy (ja chyba lezal i pachnialam), jak mala zasypia wieczorem to ja padam,a on zły bo nie w głowie mi figle :P ale zeby nie bylo tak zle to jak juz odpocznie to bawi sie z mala, dzis tańczyli przed lustrem ;) niestety ciagiem nir dłużej niz 20min i do mamy :/ kocham to moje malenstwo, ale marze zeby poleżeć i sie ponudzic :)

10 lata 5 miesiąc temu #887179 przez Anitulka
Anitka,oblookalam twoje fotki na fejsie... rude naprawdę superrr,a to z grzywka w profilowych to tez ty??

10 lata 5 miesiąc temu #887180 przez pysiaczek19918
Anitkade kurcze no zupelnie inaczej nie poznalam Cie... na tym zdjeciu wygladasz jak Marta Żmuda Trzebiatowska.
My po spacerku u nas sie troche pogoda poprawila slonko wyszlo i 20°C jest tzn bylo

10 lata 5 miesiąc temu #887192 przez MoNiaaa
rzeczywiscie anitka calkiem inna burza wlosow :)
z tym lapkiem tez maz mnie niby zapytal ale i tak zrobil po swojemu robi

u nas ulewa przeszla ale juz sie rozpogodzilo moze jutro bedzie juz ladnie :)

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #887220 przez ElaM
Niteczka dzwoniliśmy pare razy i zajęte czekaliśmy dość długo i nie połączyli wiec zostawiliśmy nasz nr i niby maja oddzwonic,zobaczymy .
Anitulka dobrze mówisz ja bym tez tak sobie chciała chwilkę sie poobijac:)
A u nas coś pochmurno sie zrobiło i zaczęło kropic jutro ma padać :( ja juz nie wytrzymam z ta pogoda! A miałam na te zajęcia pójść z małym do tego ośrodka a tak to w domu siedzieć bede ,jeszcze nam sie tv zepsuło i laptop i trochę nuda wszystkie książki z domu juz przeczytałam i zostało mi tylko radio i to słuchamy kubusiowe radio i juz wszystkie piosenki na pamięć znam hehe

10 lata 5 miesiąc temu #887268 przez niteczka
ElaM- ja tez do nich wydzwanialam. Wy musicie ich dreczyc telefonami bo inaczej to bedziesz miala tak jak ja. Ja do nich jak dzwonilam to tez mowili ze oddzwonia I nigdy nie oddzwaniali. To ja do nich dzwonilam I czekalam tak dlugo az wkoncu ktos odebral bo gdybym ich nie dreczyla telefonami to na passport pewnie do tej pory bym czekala. W pewnym momencie oni przyslali mi Pismo bo zlozylam zazalenie I w tym pismie napisane bylo ze sprawa o passport dla pani corki jest w toku. Myslalam ze osiwieje. Przeciez w papierach bylo napisane syn I nawet jak wydzwanialam do nich to mowilam ze syn. Oni nawet o takie rzeczy nie dbaja.

10 lata 5 miesiąc temu #887272 przez kasiek21
no i szlak jasny mnie zaraz trafi!! tak się rozpisałam i co? i dupa blada... a więc na szybko i idę spać...

zazdrosze wam facetów którzy potrafią przepraszać no i jeszcze dają kwiaty!! ja ostatni raz nie pamiętam kiedy dostalam kwiata... jak sobie sama kupię to będę miała... ostatni prezent jaki dostalam to 6 grudnia na urodziny książę... której i tak nie skończyłam czytać.. peszek...
no i zazdrosze że wasze pociechy tak ładnie zjadają chrupki... Igor zamiast to buzi to wkłada go sobie do oko albo się nim bawi... wymachuje na wszystkie strony... ale zabawki do buzi pcha perfekcyjnie... taki jego urok...

jutro mamy szczepienie... będzie szał pal...

dziewczyny jaki rozmiar czapek noszą wasze maluchy? mi się wydaje że Igor ma jakiś wielki ten swój lepek... niewiele ponad miesiąc temu kupilam mu czapkę a już za mała... :-/

Ah! dziś rok jak dowiedziałam się że jestem w ciąży :-Dleci czas jak szalony...

10 lata 5 miesiąc temu #887376 przez MoNiaaa
mnie zaraz pokreci normalnie juz po 10 a Zuzka nawet nie mysli o spaniu a zawsze przezd 9 idzie spac ;/ usypiam ja juz ponad 1,5 godz i co usnie na rekach wkladam do lozeczka is ie budzi juz mam dosc !!! ale jak sie nie wyspi to pozniej zwariuje chyba!

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #887387 przez gaguka
Ehh ale się wkurzyłam dziś :/ poszłyśmy do przychodni na szczepienie na pneumokoki (trzecia dawka), ale lekarka nie zgodziła się zaszczepić bo minęły od ostatniej 4 tyg a nie 6 tyg. Wszystko ok, ale po co pielęgniarki kazały mi przyjść dziś... specjalnie małą budziłam :/ swoją drogą waży już 7020 gram, ale to troche zaburzony wynik bo od dwóch dni kupy nie było, a jak zrobi to na bank 20 dkg mniej :D U nas dziś pogoda w końcu super, słoneczko świeci i jest cieplutko ;)
MOnia u mnie ZUza też jeszcze nie śpi, leży w łóżeczku i próbuje zasnąć, ale coś nie może wyraźnie.
Kasiek my obwód główki mamy 40-41 jakoś, a czapeczki nosi na 6 miesięcy. Wogóle to w Twoim poście nie doczytałam początkowo słów "rok jak" i chciałam Ci gratulować :D

10 lata 5 miesiąc temu #887425 przez MoNiaaa
wzielam mala na polko z mysla ze zasnie no i siedziala taka przymulona w tym wozku ale nie usnela :( juz nie wiem co robic a ona sama nie zasnie tylko na rekach ale przeciez nie bede jej caly dzien nosic !

ja cos czuje ze u nas klutnia wisi w powietrzu i chyba to kwestia godzin albo dni ze znowu beda ciche dni ;/

pogoda dalej do bani niby nie jest zimno bo 18 st ale pochmurno i chlodno kiedy sloneczko wyjdzie ?????

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #887432 przez gaguka
U mnie mala zasnęła w końcu, ale dziś jakiś dzien pod górkę dla mnie :/ zostawiłam w przychodni książeczkę... jak się obudzi to muszę lecieć spowrotem :/

10 lata 5 miesiąc temu #887468 przez MoNiaaa
uff zasnela.
czytalam grudniowki i one juz dzieci na nocnik sadzaja :P

http

]

10 lata 5 miesiąc temu #887476 przez kociaczek1610
witam dziewczyny. no i zabieram sie za pisanie a moja rybka sie obudzila eh.
kasiek Filip ma 41 obwod glowki .
Monia u nas tez jakos dziwnie z tym spaniem od dwoch dni by zasypial u mnie na rekach. chce spac i jak go poloze to ryk dzis zasnol przy butli i pospal 1,5h :) eh i chyba ma cos z gardelkiem tak jakos dziwnie ma chrype albo mi sie wydaje/dzis poobserwuje i najwyzej jutro do lekarza. goraczki nie ma katarku tez nie.

no i tez dobre wiesci moj maz wraca w tym tyg do domu no ale niestety bedzie narazie na wozku ;/ lekarze mowia ze do pol roku eh. masakra. ale wazne ze wraca do domu i sie ladnie goi.

wieczorem poczytam zalegle strony i poodpisuje wiecej :) milego dnia mamusie:**

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka