- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moj mały dzis opedzlowal cały sloiczek marchewki z ziemniakiem i w ogole zaczął wiecej mleka jesc to mnie cieszy.
Pysiaczek u mnie na ramionach zawsze po kąpieli takie czerwone plamy wyskakują ale nie wiem od czego ale u lekarza niebylam wiec nie pomogę najlepiej obserwować moze to nic groźnego
U nas tez dzis padało ale i tak musiałam wyjść na zakupy wiec zmoklam jak kura.
I dodzwoniłam sie do biura paszportowego gadałam z kimś i mi powiedzieli ze niestety teraz to mi żadnej informacji nie podadzą :/! Ze w ciagu 2 dni ktoś zadzwoni i wtedy dopiero ,masakra jakaś !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Monia jak ostatnio sie zdarzylo ze 3dni jej nie kompalam to na 3 dzien juz nic nie bylo zbladlo i po kompieli z rana od nowa.
Elam wlasnie po kompieli samej to niewychodzi tylko z rana dopiero.
Dziekujemy za komplementy:*
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Widzę, że znów zmiany na forum.
kociaczek1610, bardzo się cieszę, że mąż już wraca do domku, cierpliwości Wam życzę.Będzie dobrze:*
pysiaczek, Zuzia to jest identyczna jak Ty, ślicznotka.Nam się robiło odparzenie pod szyją i tylko bepanthen pomagał, 2 dni i śladu nie było.
Anitulka, gratuluję ząbków:-) u nas cisza.
Jasiek od rana daje po garach, taki marudny, a jak wstaje bez humoru to przeważnie cały dzień taki jest marudny. Robiłam wczoraj porządek w jego rzeczach i kolejne pudło ubranek za małych spakowałam...masakra już mało co mi zostało muszę mu kupić już ubrania na najbliższe 6 miesięcy.Ostatnio kupiłam parę bodów na 68 i już ledwo zapinam, a najbardziej mnie wkurza, że 74 sa za szerokie i jak w worku wygląda...Nic dziś muszę zamówić to jedzenie na chrzest i zaproszenia rozwieź bo to już nie długo...jak ten czas leci.Najbardziej mnie wkurza to sprzątanie, które mnie czeka.Zresztą zobaczymy co to w ogle będzie bo nie wiem czy mój brat i tata wrócą do Polski na chrzest:-( Jeden pozytyw jest taki, że alkoholu prawie nie będzie bo jak mojemu tacie i bratu uda się przyjechać to w niedzielę w nocy będą wracać do Austrii, a szwagier będzie się dzieckiem zajmował bo siostra pracuję w poniedziałek i teściu też więc myslę, że winko będzie i tyle.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Zadzwoniłam sobie wczoraj do kadr zapytać się o premię wakacyjną i jakież było moje zdziwienie jak mi Pani powiedziała, że dostanę nie spodziewałam się tego w ogóle i biorę się za to becikowe bo to się liczy dochód za 2012 tak? może się uda ale nie nastawiam się.
Wykończy mnie ten Jasiek dzisiaj, tylko na kach by się nosił.
Dostałam od bratowej krzesło do kąpania i już się nie mogę doczekać jak Jasiek będzie siedzieć.Mój ostatnio chciał go wziąć do wanny jak się kąpał ale jakoś bałam się.A wy kąpiecie się z maluchami już?
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a sie z Zuzia nie kapie bo ja zawsze w goracej wodzie ale jak Juka byla mala to mi sie zdarzalo mysle ze nie jest t grozne prszeciez tata by ja trzymal a to podobno zbliza
3mam kciuki za pomyslne zalatwienie wszystkiego
ja tez musze isc i tak odkladam
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pogoda u nas bardzo ladna. Sloneczko swieci. Pozniej napewno pojdziemy an spacerek bo musze jeszcze na poczte pojsc wykupic ubezpieczenie na podroz dla malego jak bedziemy jechac do Polski.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Zuzia spala az 27 minut...;/
- Zanka1989
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Wena mnie opuściła i ciągle zbieram się do opisania.
Bella pytałaś się czy z refluksu się wyrasta... podobno tak, w momencie pionizacji dziecka ale mam kolezanke, której córeczka ma to cholerstwo (wiek 2 lata) i cofajacy pokarm ciągle dostaje się do dróg oddechowych. Mojej Lenusi tylko raz tak się zrobilo, ale Oskrzela były zajęte i mieliśmy sterydy. Ja żyję nadzieją, że wyrośnie z tego.
W ogóle to łapie jakiegoś doła ... Lenusia jest nie spokojnym dzieckiem. Marudzi, boi się nowych miejsc i nieznajomych. Jakiś kryzys mamy. Moja mmama mówi, że ze mną było podobnie, ale przeszło z dnia na dzień jak zaczęłam siedzieć (miałam 6 mcy). Mój powrót do pracy stoi pod znakiem zapytania, problem jest w tym, że Lenka wpada w szał i się zachodzi, sinieje
Co robić?
W ogóle to myślę, że ona jest nie wyspana i dlatego tak marudzi. Znalazłam sposób na dłuższe spanie w dzień: kładę ją ma łóżku i trzymam za rękę. Potrafi nawe t 1,5 godziny spac, ale musi ktoś przy niej być. Dziadek ja tak usypia i dziala
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zanka a moze ona poprostu tak reaguje na to ze troche ja 'odzwyczajasz' od siebie bo mowilas ze do tesciow ja czesciej nosisz czy mi sie cos pomylilo.
Zuzi dalam dzisiaj troche jabluszka ale miala taka mine jakbym jej cytryne dawala. Kilja lyzek zjadla moze z czasem polubi.
Dzialka dzisiaj nie wypalila moze jutro. A dzisiaj do tesciowej z niunia sie przejdziemy pogoda u nas super i weekend taki zapowiadaja. Moj maz juz znowu wyjazd na weekend wymyslil ten dlugi co ma byc mamy jechac w Bieszczady. Fajnie bo to 4h drogi a nie. 6 jak do Zakopanego tylko niewiem czy to dobry pomysl bo troche wydatkow mamy a to mieszkanie by sie przydalo pomalowac, chrzciny wkoncu zrobic i te wyrownanie za prad ma przyjsc ktorego tak sie boje. No nic moze damy jakos rade.
A tak sobie dzisiaj pomyslalam ciekawe jak tam u Linki ona ma blizniaki ciekawe jak daje sobie rade ma ktos z nia jakis kontakt?
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pysiaczek fajnie ze sobie tak jeździcie my dopiero jak w Polsce będziemy to coś wymyślimy ja bym chciała nad morze albo nad jakieś jezioro bo na Mazury mamy blisko ale to i tak dopiero na wakacje jak maz przyleci do nas .
Zanka trochę cierpliwości i na pewno sie wszystko dobrze ułoży moj brat tez taki niemrawy był i refluks miał ale od 9 miesiąca wszystko sie zmieniło wiec i To ie tego zycze.
My juz po spacerku pogoda fajna słonko swieci jak za chmurki wyjdzie mały moj spi teraz ale jak wstanie to jeszcze raz pójdziemy tylko w nosidełko go wezmę bo bardzo lubi jak mi sie uda to wystawie zdjęcie jak moj M go nosi,ja to tylko do 20 min moge bo potem to cieżko juz.
- ElaM
- Wylogowany
- pierwsze słowa