- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- joannap1991
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
no wiec dzis zuza konczy pol roku i strasznie szybko czas leci. nauczyla sie siedziec bez trzymania jej przekreca sie. strasznie marudna od 2 dni widac biala gorke na jedynce u gory i na dole czyzby mialy w koncu i u nas zawitac zabki? Wiecie co... zuza nauczyla sie pokazywac jezyk i pluc robi to na wszystkich tylko nie na mnie i tacie. tak to wszystkim tylko jezyk i plucie :\ Moze niedlugo o tym zapomni. kurcze koncza mi sie pomysly na obiadki :\Wciaz to samo gotowac to tez nie dobrze bo z czasem zuzi zbrzydnie

w pon mamy szczepienie mysle. ze wazy kolo 8kg.
dobra koncze ide poczytac was troche bo tylko o sobie pisze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

a to moje dziewczynki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Masakra jakas dzisiaj. Myslalam ze mojego K dzisiaj zabije. Mielismy podobno wyjezdzac jutro autem do Polski a okazalo sie ze to dzisiaj o 10 wieczorem wyjezdzamy a o 2 w nocy mamy prom. I bysmy o tym nie wiedzieli gdyby nie to ze moj szanowny mezczyzna zajrzal w bilet na prom, a wczesniej byl swiecie przekonany ze z soboty na niedziele jedziemy. Uwierzcie mi bylam takaz zla ze uszzzzzz. Bo oczywiscie wszystko w proszku. W biegu trzeba bylo robic ostatnie zakupy, sprzatanie domu, prasowanie ubranek malego no i oczywiscie pakowanie i wiele innych rzeczy, a moj K musial sie jeszcze zdrzemnac przed podroza bo to przeciez kawal drogi. No masakra jakas. Ale na szczescie wszystko sie udalo. Moj teraz spi i jeszcze tylko musimy popakowac wszystko do auta. I zrobimy rodzicom mojego K niespodzianke bo sa przekonani ze bedziemy dopiero u nich w Polsce w niedziele poznym popoludniem a my bedziemy w sobote. No i zdazymy jeszcze na urodziny mojego K siostrzenicy ktore sa w niedziele.
- ElaM
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Niteczka to dobrze ze ogarneliscie wszystko, to szerokiej drogi zycze bez przygód .
A ja mam lot o 14.25 w srode a o10 jeszcze do Londynu ten paszport odebrać wiec tez cały dzien w podróży laduje o 17.50 w Warszawie i zostaje na noc u siostry odpocząć i rano do Białegostoku juz w domu sie nie mogą doczekać zreszta ja tez:)
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia - ślicznie wyglądacie. Powiem Ci, że bardzo pasuje Ci grzywka. Dziewczynki jak laleczki. A Julcia pięknie ubrana na procesję. My nie szliśmy, za rok pójdziemy na pewno!
Niteczka - ale jestem zuch babka, że tak ogarnęłaś wszystko. Ja bym chyba siadła i się załamała. Ale jak trzeba działaś, to człowiek dostaje czasem takiej adrenaliny, że hej.
Joanna - ale masz siłaczkę, hoho. Hania to jeszcze długo nie siądzie, na razie taka chybotliwa

Monia, Joanna - buziaki dla naszych półroczniaków! Ale to leci.
My mamy jutro chrzciny, dzisiaj byliśmy na naukach, był bardzo fajnie. Sensowne i przyjemne. I na szczęście mszę będzie odprawiał wikary. Bardzo się ucieszyłam, bo jest o wiele przyjemniejszym człowiekiem od proboszcza. Do tego widać, że chciał być księdzem. A chrztów będzie 7, ale jakoś damy chyba radę

- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Anitkade- nie mialam wyjscia.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ela Ciebie tez czeka nerwowka zeby ze wszystkim zdazyc ale napewno warto

anitka udanych chrzcin

moja Zuzia nawet sie nie przewraca jeszcze z poduszka siedzi ladnie ale sama nie ma mowy

a mnie cos kluje w prawej piersi :(mam tylko nadzieje ze to nie jakies zapalanie !!
moj M wczoraj przyniosl letnia spacerowke sprobuje dzis Zuzie do niej wsadzic tylko ona jest na sztywnych kolach a ja vczesto Zuzke musze bujac wiec nie wiem czy jej podpasuje
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Niteczka, udanej podróży

Anitka, udanych chrzcin wam zycze

Czekamy na relacje z fotkami

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Miłego dnia dziewczyny :*
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mieliśmy chrzciny i Emilunia była super grzeczna w kościele, w restauracji była już zmęczona no i trochę marudziała. Msza była o 17 a wrestauracji byliśmy o 18. Wszysto się super udało, Większośćprezentów to pieniądze, oprócz tego to kolczyki złote, dwa święte obrazki od chrzestnych, ubranka.
Moj M ma jeszcze urlop i jesteśmy teraz u moich rodziców, byliśmy też kilka dni nad morzem. Było świetnie. Zastanawialiśmy się jak mała zniesie podróz 300km, ale w każdą stronę pól trasy przespała, potem wiadomo postój na karmienie przewijanie zabawę i znowu w drogę. Na miejscu też zachowywała się rewelacyjnie, była bardzo grzeczna,dużo spała na powietrzu. Z chęcią powtórzyłabym ten wyjazd

Na ostatnim szczepieniu 6 czerwca ważyła 6,1kg i miała 65cm, więc niezbyt duzo,ale od czerwca dajemy Sinlac i wydaje mi się ze już lepiej przybiera.
Emilka jest często głośna, wesoło piszczy i kwiczy. Robi też traktorki buzią i jest przez to cała opluta

Mam nadzieję że post się doda bez problemu, bo się trochę rozpisałam. W przyszłym tygodniu wracamy do domu to postaram się być bardziej aktyna na forum

- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

<3b :*
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-