- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zuzia padla przed po 20 ciekawe jak bedzie w nocy spala. Dzisiaj dala nam popalic taka marudna byla sama niewiedziala co chce. Maz wkoncu opuscil lozeczko ale oczywiscie z moja pomoca. Ale szybko poszlo bo ok 10 min. A ja sie ostatnio ponad godzine meczylam. Ale jak lozeczko bylo wyzej to Zuzce latwiej bylo sie podciagac teraz musi bardziej sie wysilic al e i tak wstaje. Tylko ze bardziej sie tlucze.:/ bo nie stoi tak stabilnie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
jestem Styczniówką 2015 i wpadłam po pierwsze pogratulować Wam maluchów - same śliczności tutaj widzę, a po drugie to szukam porady co do wózka.
czy któraś z Was zdecydowała się może na model Jane Muum albo Mutsy Evo? bo wacham się co do tych dwóch i szukam opinii czy warto i który lepszy? będę wdzięczna za info jeśli któraś ma.
pozdrawiam i życzę, żeby dzieciaczki zdrowo rosły
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byl przed chwila facet zeby zobaczyc do tej pralki i jakis modem czy modul czy cos takiego sie zepsulo maja zamowic i wymienic tylko tez niewiadomo ile to potrwa a prania juz mam tyle ze musze do mamy chyba troche zawiesc. Ehh juz mam dosyc.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Szczęśliwego rozwiązania:*
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny dostałam chodzik w prezencie i miałam oczywiście nie korzystać ale jak już jest to wkładam małego na chwile i jest zachwycony.Mam nadzieję, że mu żadnej krzywdy tym nie zrobię.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj jest poprostu tragedia ciagle placze i nic jej nie pasuje. Wyszlysmy troche na spacer to troszke lepiej nawet za bardzo nie marudzila. A odrazu weszlysmy do domu i placz. Wzielam ja polulalam i usnela i spi narazie ciekawe jak dlugo.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia, wyglądałaś cudownie, przepięknie po prostu i te złote dodatki to strzał w dziesiątkę! Fantastycznie wyszło. Dziewczynki też jak aniołeczki i Zuzinka z kolczykami jaka dama, śliczna ta jej sukieneczka. Mąż musiał puchnąć z dumy. A relacja gdzie? Jak wyszło przyjęcie. Z księdza faktycznie możesz być zadowolona, pięknie się zachował. Niektórzy księża są cudowni. Cieszę się, że tak się pięknie udało. I w ogóle, że taka zachwycona jesteś, tak jak powinno być :*:*
Anitulka - Pola jak świetnie stoi, coś niesamowitego. Hania dalej robi kokerspaniela A mina na drugim zdjęciu mnie rozbroiła totalnie!! Słodkość!
Pysiaczek, biedaku, mam nadzieję, że dzisiaj pośpisz no i że z Zuzią nic złego się nie dzieje. Daj znać, jak będziesz coś wiedzieć. Ściskam Was ciepło i zdrówka! A akcja z pralką rzeczywiście pechowa strasznie. Ja sobie czegoś podobnego w ogóle nie wyobrażam.
Bella, super, że Jasiek już mobliny. Fajnie, że chodzik podszedł. Ja nie planuję, raczej też nie dostaniemy, ale wydaje mi się, że nie może to krzywdy jakiejś zrobić dziecku. Obserwuj albo zapytaj pediatry, jak masz zaufanego.
Studentkaae - sprawdź, czy łatwo się prowadzi jedną ręką i jaka jest wysokość i dostępność koszyka pod spodem, czy aby nie będzie z każdej kałuży syfu zbierał, koleżanka ma za nisko i jesienią nie da się go używać.
Spanie nocne się Hani poprawiło, ostatnie trzy noce robi pierwszą pobudkę koło 3.00, co jest niesamowitym postępem. Potem koło 6.00, a potem po godzince już wstaje całkiem. Za to cała buźka czerwona i szorstka. Alergia, pewnie nabiał, bo powoli wprowadziłam (sobie oczywiście). A nie ulewała i kupy piękne (może trochę za twarde, ale bez śluzu zdecydowanie). No ale zaś paszcza biedna, oj to biedne dzieciątko moje, musi odpokutować matki łakomstwo.
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bylismy na tej konferencji przedchrzcielnej Zuzka sie rozgadala ksiedzu nie dawala mowic no ale wkoncu zasnela. Ksiadz nam nic nie powiedzial jak to wszystko bedzie wygladalo tylko zeby na prawej rece trzymac dziecko. I godzine o wierze mowil. Nie mam nic przeciwko bo lubie takich rzeczy sluchac tylko nie wiemy co mamy robic. I wogole powiedzial ze jak dziecko bedzie bardzo plakali to zeby pojsc na zachrystie i wrocic na sam chrzest.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
babcia przyszla ale powiem wam ze mam zal do iej o to co wtedy mowila i jakiś uraz mam może z czasem mi przejdzie...
a dziś jest rocznica śmierci taty ksiądz na mszy tez wspomniał o moim tacie i tacie M ze na pewno się ciesza z naszego slubu i pewnie sa z nami w kościele
i Zuzia konczy 8 mc
w nocy Zuzia znowu goraczke miała ciagle się budzila za to spala do 9 z przerwami
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powiem Wam ze te placze i krzyki to chyba troche takie wymuszanie. Bo jak tylko ja wsadze do lozecZka to placz. Wogole zrobika sie okropna nie da sie jej wogole przewinac a o ubieraniu juz nie wspomne krzyczy jakby ja ktos ze skory obdzieral. Juz nawet zaczelam okna zamykac bo mi wstyd jeszcze sasiedzi pomysla ze jej jakas krzywde robie. Niewiem co jej sie porobilo nigdy u nas nie bylo z tym problemu. Jestem osoba bardzo cierpliwa ale jak Zuzia wpada w taka histerie to poprostu mam ochote zostawic ja i wyjsc.
Dziewczyny po tej trzydniowce ile dni sie utrzymuje ta wysypka? Bo Zuzie wczoraj wysypalo ma caly brzuszek i plecki w kropki ale wydaje mi sie ze dzisiaj jest tego wiecej.