BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 3 miesiąc temu #747307 przez anitkade
Monia, ale niefajnie z tymi ciuszkami :( Pogadaj z nią.
Ja muszę te ciuszki przejrzeć w końcu i wiedzieć, czego nie kupować, a co kupować. Dzisiaj Hania tak brykała, że tatuś nie mógł uwierzyć. Pokopała go jak szalona, normalnie mi brzuch wybulało i to kilka razy z rzędu. Bardzo się cieszyliśmy oboje.
Anitulka - jaki wózek kupiłaś? Poopowiadaj coś, bo tu chyba wszyscy przed zakupem jeszcze, poza mamusiami, które już mają wózki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #747320 przez Dominiczka
Na szczęście ja mam calutka wyprawkę, jeżeli chodzi o ubranka. Sukieneczki, spódniczki, wszystko. Spokojnie mogłabym na tych ubrankach trojaczki wychować :D
Gorzej jest ze mną, bo nie mam kurtki na jesień, a szkoda mi kupować kurtkę na jeden sezon..

Macie jakieś typy wózków?

11 lata 3 miesiąc temu #747364 przez mokka
ja będę kupować wózek z allegro. Wypatrzyłam taki:

allegro.pl/show_item.php?item=3411743502...wujesz+tę+transakcję

to jest już aukcja zakończona, ale gość sprzedaje te wózki cały czas więc spoko. Moi rodzice stwierdzili, że za niego zapłacą bo chcieli wózek kupić a ja sama zaproponowałam allegro bo w sklepach straszna drożyzna jest.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #747454 przez ulcia78blondi
Gaguka, ciuszki śliczne i za grosze. Naprawdę warto!
Mokka, moim zdaniem fajny wózek, zwłaszcza w wersji z pompowanymi kołami.
My mamy prawie identyczny Tako, a 3 lata temu zapłaciliśmy 400 zł więcej.

11 lata 3 miesiąc temu #747461 przez Asia18
Mokka bardzo fajny ten wózek :)

zdjecia brzuszków śliczne :) może zmobilizuję się i wrzuce jutro swoj :P pogoda też straszna cały czas pada :( ale przynajmniej już grzeją i ciepło w domu :laugh:
wczoraj mialam wizyte położnej, bardzo fajnie mi wszystko wytłumaczyła :laugh:

<3b :*

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747468 przez zosiaxvx
Czesc brzuchatki :lol:
Ja zaraz jade na badania ,cos mi niedobrze... wczoraj bylo mi bardzo slabo ze az ze sklepu ucieklam :dry:
Szkoda ze kazda ciaza jest inna bo jakbym tą ciąże przechodzila tak jak pierwsza to bylabym w siódmym niebie :silly:

mokka wozek wymiata! Bardzo mi sie takie podobaja,my dzis z mezem tez jedziemy ogladac moze juz wroce z wozeczkiem :)
To do potem milego dnia w ten mrozny jesienny dzien :) :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 3 miesiąc temu #747491 przez zosiaxvx
Czesc brzuchatki :lol:
Ja zaraz jade na badania ,cos mi niedobrze... wczoraj bylo mi bardzo slabo ze az ze sklepu ucieklam :dry:
Szkoda ze kazda ciaza jest inna bo jakbym tą ciąże przechodzila tak jak pierwsza to bylabym w siódmym niebie :silly:

Okka wozek wymiata! Bardzo mi sie takie podobaja,my dzis z mezem tez jedziemy ogladac moze juz wroce z wozeczkiem :)
To do potem milego dnia w ten mrozny jesienny dzien :) :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 3 miesiąc temu #747521 przez Anitulka
Wózeczek zakupiliśmy taki (Tako laret imitacja lnu- kolor szary):

więcej zdjęć na dole stronki:
dzieciecawyspa.pl/index.php?name=TAKO%20...acja-Lnu,TAKO&id=206
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #747533 przez Anitulka
Troche tych wózków obcykałam przed zakupem...
Długo moim faworytem był x-lander xa, ale ze względu na to, że nie można obrócić siedziska spacerówki tyłem do kierunku jazdy (przodem do mamusi:)) i że sa jakieś problemy z oparciem (bodajże nie można ustawić pionowo do siedzenia), zdecydowaliśmy się na ten...

Dla mnie ważne było, żeby miał skrętne przednie i pompowane koła i był lekki, ale... nie można mieć wszystkiego- do najlżejszych to on nie należy:)jakoś to przeboleje :), ale prowadzi się naprawdę łatwo. Ma tez bardzo fajną budkę w spacerówce, którą mozna naciągnąć barrrdzo daleko, tak że prawie dziecka nie widać, pewnie przydatne przy większym wietrze...

Ogólnie bardzo mi się podoba i to jest najważniejsze :D choć zakochałam się w tym z czerwoną budą, ale mój W. stwierdził, że zbyt ekstrawagancki, a szary taki neutralny :)

11 lata 3 miesiąc temu #747562 przez anitkade
Oglądałam je i bardzo mi się podoba ta imitacja lnu :) Fajny wózek. A kupowałaś w komplecie z fotelikiem, czy fotelik oddzielnie?
Ja planuję kupić firmy Bebetto, ale nie zdecydowałam, który model. I tak w tym miesiącu się nie uda, nie wiem, jak w przyszłym.

11 lata 3 miesiąc temu #747582 przez gaguka
Anitulka śliczny wózek :) Nawet nie wiedziałam, że są takie z imitacją lnu ;)

Mokka ja też kupuje ten co Ty (w wersji ze śpiworkiem), zastanawiam się jedynie nad kolorem pomiędzy grafit-zielony, a beż-capuccino. Miałam zamówić go w tym miesiącu, ale stwierdziłam, że nie chcę aby tracił gwarancję jak będzie stał nieużywany w domu, więc dopiero w grudniu jakoś na początku zamówię :)

W tym miesiącu kupiłam większość wyprawki i ubranka, których mi brakowało i wczoraj przyszło łóżeczko. Jak złożyłam na prawdę super wygląda :)

11 lata 3 miesiąc temu #747597 przez Anitulka
anitka, ja kupiłam bez fotelika, bo nie chciałam tego tako'wskiego :silly: ale dokupiliśmy adaptery i używany fotelik maxi-cosi cabrioFix, więc komplet jest :)

Nad tymi bebetto też się zastanawiałam, bo są bardzo fajne, ale musiałabym go zobaczyć na żywo, pojeździć, a w sklepie w którym oglądałam akurat nie mieli wózków tej firmy, a że chciałam juz mieć z głowy to wzięliśmy ten :)

11 lata 3 miesiąc temu #747602 przez Anitulka
gaguka pochwal się łóżeczkiem :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #747605 przez mokka
gagutka, ja się zastanawiam nad zielono-czarnym, albo turkusowo-czarnym(lub szarym):) Ten beż-capuccino też nam się podobał, ale wydaje mi się, że się będzie bardzo szybko brudził (a przynajmniej ten brud będzie szybko widać) i boję się czy po myciu jasnego materiału nie zostaną i tak plamy. Też będziemy zamawiać dopiero w połowie/końcówce listopada bo nie ma sensu wcześniej, a w grudniu to już mi się wydaje troszkę za późno bo nie mamy fotelika do samochodu i jak się okaże, że będzie wcześniejszy poród to trochę klops.
Łóżeczko to też jakoś na początku listopada będzie i wtedy też na allegro zamówię wszystkie akcesoria typu pościel, ochraniacze, prześcieradła, pieluchy flanelowe itp.
Wrzuć zdjęcie łóżeczka !!! :)

Anitulka, świetny jest kolor tego wózka. Ta imitacja lnu po prostu rewelacja!

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 3 miesiąc temu #747608 przez Anitulka
ahhh zwróćcie uwagę jaka gustowna torebeczka :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka