- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Domi miejmy nadzieję, że niedługo się wyjaśni w którym w końcu tyg jesteś I życzę szybkiego powrotu do domku!
Mnie dzisiaj cały dzień kłuje (sama nie wiem dokładnie gdzie to zlokalizować - mniej więcej na wysokości bioder) i boję się czy szyjka się dalej nie skraca :/ tym bardziej że wczoraj wieczorem brzuch mi twardniał :/ w piątek mam wizytę (kazał przychodzić co tydzień) więc zobaczymy co mi powie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
dziewczyny jaki macie sluz? mi sie czasem robi taki mleczny a dzis zauwazylam taka galaretke ni to zolta ni to przezroczysta sama nie wiem ale tak malusio tego... dziwne...
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Anitka nie ma tych szrtszeni hura!ale się cieszę.
Gagutka miejmy nadzieję ze to nie szyjka.nie stresuj się do piatku blisko więc zaraz się dowiesz.
A mnie ostatnie 3 dni Leoś tak kopie,że to aż boli.ach ten urwis.
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Mirka ale jajca!! no pare dni i zaczniesz się bardzo cieszyć i z synka , ja tez tak miałam nastawiałam się na chłopaka a tu nagle wiadomość że jednak dziewuszka, nadal przechodzę z sentymentem koło ubranek dla chłopca ale już się bardzo cieszę że będą dwie Córcie Mój M się bardzo cieszy że będzie miał 3 swoje kobitki
Dziewczyny piękne brzuszki ale Twój Gosiaczek jest przepiękny!!!!!!!!! Ja tez raczej mam zbliżony do Twojego jak nie większy bo jak się dziś mierzyłam to na wysokości pępka mam już 102 i jak stane na wage w poniedziałek u lekarza to też juz jest napewno z 10 na plusie, ale się nie przejmuje bo wiedziałam że jak przestane codzień ćwiczyć to przybiore swoje, się urodzi to się weźmie za siebie, uważam że ciąża dla takiej kobiety jak ja, która normalnie jest na diecie i ćwiczy co dzień jest takim fajnym odskokiem, można pojeść
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja przez pierwsze 2-3 tygodnie po tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to dalej ćwiczyłam, no ale jak mi doszły "uroki" z początkowego orkesu to musiałam porzucić prowadzenie zajęc bo nie miałam siły skakać, ćwiczyc no i kiepsko wychodziło mi motywowanie kobitek z mdłościami wypisanymi na twarzy
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na ostatniej wizycie pytałam, czy na pewno dziewczynka, ale była tyłem odrócona. Lekarka mówiła, że nic między nóżkami nie widać, więc pewnie dziewczynka. Na koniec miesiąca jestem umówiona na kolejne usg. Trzeba zrobić między 28 a 32 tygodniem, ja oczywiście zaraz po skończeniu 28 idę Nie umiem odwlekać tych badań, muszę wszystko wiedzieć od razu. Ale Mirka niezłe jaja, że tak powiem
Zamówiłam dziś pierwszą turę włóczki. W zasadzie mąż mi zamówił i już wtopa, bo przyjdzie do teściowej. Więc pewnie dopiero w następny weekend odbiorę. A już taka napalona jestem na to dzierganie. Za to w tę sobotę jadę na pewno po materiał na śpiworek i zaczynam w weekend szyć. Wrzucę fotkę, jak zrobię
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja na szczęście też nigdy nie musiałam być na żadnej diecie, wrecz przeciwnie przydałoby się zeby pare kilo mi zostało tu i ówdzie
- gosiacek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mirka no to ładnie Cię załatwili Ale najważniejsze, że zdrowe! Pewnie tak się zakochasz w synku, że potem nie będziesz sobie mogła wyobrazić, że chciałaś żeby był dziewczynką Musi minąć tylko pierwszy szok
Kociaczek ja też miałam taki śluz jak Ty, ale tylko przez chwilkę i samo przeszło.
remiśleoś Wszystkiego najlepszego!!! Zdrowego maluszka i mnóstwa szczęśliwych wspólnych chwil!
Dzięki dziewczyny (za brzuszek)! Ja też mam już +10 i lekarz zupełnie nic mi nie mówił, więc chyba nie ma się co przejmować Muszę się zmierzyć, bo jeszcze tego nie robiłam i jak tak piszecie ile Wy już macie, to sama jestem ciekawa jak to u mnie wygląda
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3