- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
udalo mi sie cyknac kilka fotek sory za jakos ale sama robilam do lustra
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja też na razie jestem zdrowa, ale naprawdę ciepło się ubieram i chodzę w czapce od 2 tygodni jak nie dłużej. A jak ktoś kaszle to od niego uciekam Chociaż mam sporo szczęścia, bo mąż był przeziębiony ze dwa tygodnie temu, a tydzień temu musiałam jechać do siostry, która miała anginę. Ale jakoś się uchowałam
Trzymajcie się chorowitki, pijcie wodę z cytryną i imbirem i najlepiej to jeszcze miodem. Najlepiej zalać pokrojony imbir wrzątkiem, a jak osiągnie temperaturę pokojową to dopiero dać cytrynę, napój pyszny, samo zdrowie, nic tylko pić Ja miodu nie daję, za to daję do herbaty jak choruję, ale teraz nie piję herbaty, bo nie jest polecana przy anemii
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
PAmpersy chciałam kupić ostatnio jak były w promocji w rossmanie ale były tylko 4 -a poza tym juz o tym kiedyś pisałam że nie chce kupować zbyt dużej ilości pieluch z jednej firmy bo boje się że malutka bedzie miec uczulenie
nie pamiętam czy już o tym nie pisalyscie, ale zapytam: planujecie lozeczko wstawiac do sypialni czy od razu do pokoiku dla dziecka?wczoraj moj mąż stwierdził że wolałby aby mała przez pierwsze 2tygodnie/1miesiąc była w sypialni, a później w swoim pokoju.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
A co do spania małego to łóżeczko będziemy mieli u siebie w pokoju bo nie mamy warunków żeby postawić gdzieś indziej ale będzie spał w łóżeczku nie ze mną.
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
My chociaż mamy mieszkanie 3 pokojowe i to nasze pierwsze dziecko to łóżeczko będziemy mieć w sypialni, żeby doglądać maluszka, a wiadomo jak podrośnie to wtedy będzie spało w swoim pokoiku
Monia brzuszek śliczny! Widać, że Zuzia rośnie Zdrówka dla Julci!
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wczoraj piłam tą glukoze i żadnych problemów nie miałam, przygotowałam to już w domu z cytryną i zimną wodą pół butelki 0,5l i wypiłam za jednym razem, jak oranżadę. Potem 2 godziny siedzenia też bez żadnych dolegliwości, może trochę słodko sie robi ale można trochę wodą popić i jest ok. Była też dziewczyna której na miejscu to rozrabiali w 2 kubkach ciepłej wody fuuuu- to wtedy faktycznie pewnie jest okropne i mdli po tym.
Ja pampersów też nie kupuję bo słyszałam, że niektóre mogą uczulić i co ja później zrobię z nimi .
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez na poczatku napewno bede spsala w tym pokoju co mala a jak podrosnie troszke to bede spala w pokoju za sciana wiec tez niedaleko
moim zdaniem wszystkie te pampersy sa podobne.
ja kupie chyba te z biedronki mialam je przetestowane na Julce i nic jej nie bylo a sa tansze od oryginalnych
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
My tez bedziemy spac w jednym pokoju z mala ale od poczatku Wiki bedzie w lozeczku.
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W każdym razie kupiliśmy materiały na dwa śpiworki i na dwie pary leginsów dla mnie i mam co robić przez najbliższe dwa tygodnie Śpiworek jeden będzie błękitny z kawową podszewką, a drugi pistacjowy z granatową podszewką. Zaczęłam od błękitnego. Już nie mogę się doczekać, aż będzie gotowy
Gagutka, Mag - cieszę się, że wszystko ok po badanich
Monia, jak Julka? Zdrowieje? A Ty się trzymasz zdrowo?
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Adka i jak się czujesz? Twardnienia ustąpiły? Może nospe i magnez weź powinno pomóc, a jak nie to jedź na IP
Mag super, że glukoza Ci podeszła a jak wyniki?
Ja trzymam się tej diety cukrzycowej ale nie narzekam, na pewno głodna nie chodzę, chociaż przyznam że jak czegoś nie można to zawsze ma się na to akurat ochotę Tylko na zdrowie mi taka dieta pójdzie Pogoda u nas śliczna, aż żałuję, że mogę wychodzić tylko na 10 min spacery :/
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
Brałam wczoraj no-spe i magnez i nie pomagało pod wieczór wczoraj mnie mdliło przez co kiepsko spałam.
Na szczęście dziś jest ok zobaczymy jak będzie później. Ten brzuch robi mi się też twardy jak idę gdzieś na spacer to aż mnie boli wtedy.
Będę musiała powiedzieć o tym mojej ginekolog jak będę u niej w wtorek.