- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny a teraz pytanie do ogółu: jak to jest z tym praniem ubranek dla dzieci. Wiem że musi być specjalny proszek, ale czy płyn też. Tzn chodzi mi o to czy takie ubranka w pralce też musze wypłukac z dodatkiem płynu czy wystarczy zwyczajne płukanie bez dodatku detergentu (samą wodą)? pomyślałam ze od Was się tego szybciej dowiem niż przeszukująć internet i czy oprocz bodziaków, kafaników etc pierzecie tez tak spiworki, kombinezony na zime, kocyki i reczniki? słysząłam ze niektórzy przez pierwszy okres czasu piorą też swoje ubrania w tym proszku zeby malenstwo nie podrażniać chemią z ubrania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Adka94
- Wylogowany
- gaworzenie
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Adka dobrze, że już nie boli, ale koniecznie zwróć na to uwagę lekarzowi
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez nic nie mam poprane nic przyszykowane nic a nic..zacznie wszystko kupowac pod koniec pazdziernika.
chyba zaczne kupowac troche rzeczy dla dietetykow..tylko nie wiem gdzie szukac.nic mi sie nieche
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
jestem Mamą lutową 2013 i czasami Was podczytuję, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wybaczcie mi Kochane za ten długaśny post, jesteście wszystkie w ciąży piękne i trzymam kciuki za najbardziej 'ciężki' i słodki czas
Całuję brzusie
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Monia śliczny brzusio i super że wszystko dobrze, tylko nie potrzebny był ten stres .. ale najważniejsze że Córcia zdrowa
Gaguka i Domi współczuje cukrzycy !! Ale Domi dasz rade tak jak Gaguka, to nie koniec świata, idzie przywyknąć i nawet polubić taki sposób odżywiania a najważniejsze by dzidzia była zdrowa,proste zamiast jasnego pieczywa to ciemne, zamiast tłustej wędliny to jakaś chudziutka drobiowa szyneczka, i tak jak dziewczyny piszą przepisów jest tysiące
Remiśleoś spóźnione Happy Birthday
U mnie jeszcze chwila i po remoncie, praktycznie gładzie i malowanko, wczoraj już nakupiliśmy mebli dla Bianki do pokoju i stół jadalniany do salony itd..achh tak się ciesze A Najważniejsze!! odebrałam wyniki badań i na czczo mam cukier 78 a po 2h 131 Skakałam z radości że tym razem nie mam cukrzycy I ogólnie wyniki bardzo dobre A dziś wizyta o 13 i zobaczę Córcie, ach nareszcie po 4 tygodniach Ale musze dziś się zapytać lekarza o co chodzi bo ostatnio jak wychodzę na długie spacery to mnie boli brzuch ale nie że w środku coś z dzidzią tylko jak by mięśnie brzucha się chyba naciągają od dużej aktywności fizycznej, chyba trochę muszę przybastować z tym ganianiem się z Bianką i gwałtownym braniem jej na rece i podrzucaniem ..czasem zapominam że jestem w ciąży a zabawa z Małą jest dla mnie bardzo ważna!
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- mirka26
- Wylogowany
- budujemy zdania
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale czasem mam ochote płakac jak szalona.jest ciezko ...proboje sobie poradzic.
wczoraj kupiłam sobie dzem z czarnej pozeczki dla cukrzykow i nie podniosło mi cukru wiec sie ucieszyłam.
Wiem robie to tylko dla synka. 24 ide do szpitala na kontrole zobaczymy co powiedza
jak bedzie tak z cukrami dobrze jak ostatnio poszukam jakies czekolady dla mnie aby raz na tydzien zjesc aby nic sie nie stało.
bede wprowadzac owoce tak w naj mniejszych ilosciach abym nie wpadła w anemie tez
a cukry mam dobre i sie ciesze z tego naj bardziej.
- Mag
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domi myślę ze początek najgorszy a potem już się przyzwyczaisz do jedzenia bez cukru i nie będzie tak złe.
Mi sie tez brzuch napina kilka razy dziennie ale nie trwa to długo i mocne tez jako nie jest wiec chyba wszystko ok. Tez lekarka kazała mi nospe brać w razie czego.
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pipinka, Anitka mi też czasami twardnieje/ naciąga się ale poleżę i przechodzi. Wiadomo, że Pipinka Tobie trudniej bo masz Biankę, ale uważaj na siebie :* Dobrze, że remont zbliża się ku końcowi, u mnie jeszcze łazienki zostały do remontu, ale ekipa dopiero za 4-6 tyg wejdzie :/
Marudka współczuje, że tyle razy musisz badania robić, ale najważniejsze że wyniki masz ok
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania