- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli cukry będą skakać to będą wywoływać szybciej. A jak cukry będą w normie to będzie w terminie.a cesarza hm... tu w szpitalu nie podałam z nimi ale mój gin powiedzial że jak syn będZie duży to cesare zrobią popytam się co i jak jutro po usg.
Mirka wiem wiem że warto i będę wytrwala.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Iciulinka witamy Moja Zuza w 25w5d wg OM ważyła 1080 i lekarz też mówił że całkiem sporo, a równy tydzień później 1250 i powiedział, że jak na tydzień to dobrze przybrała na wadze więc się nie przejmuję Zobaczymy jutro na wizycie ile waży
Domi super, że klucze do domku już macie i oczywiście że w końcu Ci się termin wyklarował Mi stes też podnosi cukry strasznie :/ a dojakich poziomów Ci dochodzi? I powiedz mi jeszcze czy godzinę po posiłku ma Ci nie przekraczać 120 czy 140?
Monia ja mam tetrowych kupionych 10 szt, takich małych flanelek 50x50 4 szt i 2 większe flanelki wielkości małego kocyka. Myślę, że wystarczy
Ja coraz częściej mam sny erotyczne Podobnie jak Domi prawie całą ciążę poszczę więc to chyba dlatego
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja robię tak ok. 65cm x 65 cm (może krótszy, jak nici braknie). Włóczka jest dość gruba jak na bawełnę, nałożyłam 132 oczka i to jest te ok. 65cm (tak swobodnie jak leży). A kupiłam jej ok. 350g chyba, musiałabym w domu sprawdzić, ile gram ma motek. Ale w sumie rzeczywiście na inne ciuszki wyjdzie tanioszka, bo to przecież maleństwa. Ja chcę zrobić dwa pajace i czapeczki do nich i chyba rękawiczki. Sądzicie, że do wózeczka dziecko potrzebuje takich watowanych rękawiczek jak śpiwór, czy takie robione na drutach wystarczą? Bo nie wiem, jakie robić.
Domi, super, że zaraz będzie już w docelowym mieszkaniu. Na pewno będzie Wam tam bardzo fajnie. Co do zakupów - ja też naprawdę niewiele mam, mąż mnie stopuje ciągle, wydaje mu się, że jest masa czasu, a ja nie mam siły się wykłócać. Więc na razie odpuszczam. Ale ukochany dobrze mówi, żeby na miejscu już kupić, bo zawsze to trochę mniej betów przy przeprowadzce. A to tylko tydzień został.
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A sweterek jest robiony najprostszym możliwym ściegiem.. naprawdę nic trudnego!
czapeczki na razie nie wrzucam, uznałam że muszę ją poprawić bo mi kształt nie wyszedł taki jak chciałam ciężko tak jest robic na oko jak się jeszcze nie ma żywego modela na którym można coś przymierzyć
Anitkade, a te 65 cm to nie za mało będzie? mi się wydawało, że minimum takie do wózka to 75...;/
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tak czy inaczej bardzo dziękuję za wszystkie pochwały podbudowałyście mnie i zaraz idę dziergać dalej tą czapeczkę.. potem jeszcze jeden sweterek (niebieski) i dwa szaliczki a jak włóczki starczy to i kocyki zrobię
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Naj wiecej wyszło mi 150... ale to był stres a nie tylko jedzenie..
Linia uliczny sweterek.
Anitka mi też m mowi że jeszcze czas....
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Domi to to1,5 mc zostalo wow kiedy to zlecialo??jak sie przeprowadzicie to na spokojnie wszystko sobie pokupujesz a rzeczywiscie kupic i zaraz pakowac do przeprowadzki top szkoda sil na noszenie tych pudel:) jak juz zaczniesz szal zakupowy to pochwal sie
a ja mam takiego lenia nic mi sie nie chce robic w domu. naprawde im wiecej sie siedzi tym mniej sie chce musze pranie chociaz wywiesic bo sie w koncu zakisnie
a jutro M zaczyna malowac to dopiero bedzie balagan
i im blizej tego remontu to bardziej mam watpliwosci do tych kolorow
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hmm.. a może rzeczywiście jakieś zatrzaski.. muszę się przejść do pasmanterii i zobaczyć co tam oferują dzięki za podpowiedź!
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
Moja Bianka teraz taka aktywna i już rzadko ma drzemki w ciągu dnia że nie mam czasu na nic!! yhhh ostatnio była tak absorbująca że po 4 dniach dopiero wczoraj umyłam włosy bo wieczorami przy kąpieli już nie miałam siły myć a później suszyć Masakra!!
Ja w sobotę byłam na tym darmowym usg w Auchanie i powiem wam że troszkę się czuje że zmarnowałam te pare godzin czekając bo w sumie ja i tak nic nie widziałam ale przynajmniej M popatrzył, mała już ma 1200 gram i lekarz powiedział że idealne proporcje co do tygodnia i się zgadza że termin na 12 stycznia! M jak zobaczył polika małej to mówi ...jeeej takie same jak Twoje też będzie chomiczek heheh Mam zdjęcie ale nie robili tego na czym najbardziej mi zależało czyli echo serca..
Domi zazdroszczę że na świeta będziesz juz miała synka
Monia ja też chwalę sobie tą gąbke do kąpieli!! Jak dla mnie super póki dzidzuś jest taki malutki i się nie wierci w kąpieli to jest bardzo wygodne
Linka jaki piękny sweterek!!!!
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja dzisiaj byłam na badaniu krwi bo w pon do endokrynologa. Zaszłam po badaniu do ciucha jeny to tyle ludzi się rzuciło jak małpy normalnie ze dwa tyg nie kramione. Jeszcze jakas stara mnie w brzuch uderzyła nawet niezdążyłam jej nic powiedzieć bo uciekła szybko ale przestraszyłam się i odrazu do domu pojechałam. Pochwale się wam jaki kombinezonik kupiłam za 24 zł nowy no ale z ciucha a cieplutki strasznie. Teraz to już 3 mam jeden od Mirki kupiłam drugi biały miś taki dostałam no i 3 ten dzisiejszy ale za dowolona z niego jestem bo nie dość ż cieplutki to i śliczny na zdjęciu jakoś tak za specjalnie może nie wygląda ale na żywo na prawde jest o wiele ładniejszy.
- Linka2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pysiaczek! Gdzie Ty tego ciucha z kombinezonami znalazłaś?? ja nadal szukam i nic nie mogę znaleźć