- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Musialam miec lekko naciete krocze i cholernie mnie boli. Mam problem tyllo z karmieniem bo mam plaskie brodawki i trudno mu je chwycic. Zdjecie wam wrzuce jak bede w domu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Zanka powodzenia, trzymaj sie.
Kasiek teraz juz ostatnia prosta, hormony szaleja ale musimy juz wytrzymac do konca.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Zanka, Ulcia, wytrzymajcie jeszcze trochę

Ja dziś jade na pierwsze ktg, zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie

- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Dziewczyny, którym odchodził czop mam pytanie.Jak on wygląda?Wstałam rano, myje naczynia i nagle czuje, że robi mi się mokro idę do toalety i patrze a na wkładce taki śluz koloru żółtawo brązowawego o konsystencji budyniu...nie wiem czy to może być czop zwłaszcza, że biorę te globulki od paru dni i może to po nich...sama nie wiem.Nic mnie nie boli tylko mały strasznie się wierci i tak od kilku dni.
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Ulcia i jak tam sytuacja u Ciebie?
Anitulka ja też mam dziś KTG, tylko moje to już 3 będzie.
Zanka trzymam kciuki abyś dotrzymała do stycznia. Ja też zaciskam nogi

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Bella wydaje mi się, że to może być po globulkach. U mnie czop wyglądał jak taki zbity brązowawy glut. Nie wyszedł mi chyba wtedy cały bo parę dni temu miałam śluz brązowy galaretowaty i to była chyba reszta tego czopu.
A mnie znowu obudził dzisiaj ból jak na okres. Nienawidzę tych skurczy przepowiadających!
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Bella nie wiem jak wygląda taki czop, jeszcze go chyba mam w sobie

Ja chyba nie mam tych skurczy przepowiadających, za to mała wczoraj była bardzo aktywna. Pewnie ma już bardzo ciasno, czuję jak się przeciąga, co jest bolesne, ale pewnie skurcze bolą dużo bardziej...
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale Gratulacje :* najważniejsze że maluszki zdrowe

mokka
ja dziś pół nocy nie spałam, brzuch mi sie "stawiał" i to tak fest... niby nic nie bolało a momentami miałam twardy jak kamień, no i czułam tak jakby sie mały wypinał no ale to nie był mały... a w dodatku zasnełam ok 3 a wstałam o 5 :/ a wiec nic a nic nie pospałam... przez te 2 godziny budziłam się chyba co 10 minut, a to za gorąco, cała zlana potem, a to zgaga, taka silna ze wypiłam litr mleka :/ no albo siku... ehh... masakra jakas...
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja dlatego jak pisze z telefonu to zanim dodam kopiuje sobie cały tekst, żeby w razie W nie pisać jeszcze raz

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

a na plaskie brodawki polecam te nakladki silikonowe sama ich uzywalam przez te dni w szpitalu i ratowaly mi zycie bo pewnie wogole bym nie karmila Zuzki teraz troche wyszly do przodu i mala sama chwyta.
narazie walcze caly czas o ta laktacje az sama sie sobie dziwie bo bylam nastawiona ze nie bede karmic ale jak sprobowalam i zaczelo mi wychodzic to widze ze rzeczywiscie jest to duzo wygodniejsze moze sie nam uda chociaz troche.
karmilam zuzie o 5 rano i spi do teraz(jest 10) szkoda ze w nocy tak nie spi
kasiek to hormony u ciebie buzupo porodzie tez esczze troche zanim dojda do normy takze uzbroj siebie i rodzine w cierpliwosc

ale jak urodzisz to nie bedziesz cierpiala na bezsennosc nawet jak maly bedzie sie budzil co 3 godz to i tak bedziesz wiecznie nie wyspana

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Monia, a po takim zszywaniu to da sie siedzieć chociaż i jakos w miarę normalnie funkcjonowac? Boję się trochę tego, że po porodzie dziecko jest ciągle przy matce w szpitalu, a jak będę taka obolała i nie do życia to nie wiem czy ogarnę opieke nad Zuzą.
Ranyyy...ale zazdroszczę już tym co urodziły! Ja jestem prawie pewna że urodzę po terminie. Mam tylko nadzieję, że nie za długo po bo jak ostatnio patrzyłam i wyszło że poród wywołują dopiero 14 dni po dacie porodu z karty ciąży to w sumie w najgorszym wypadku będą mi wywoływać w połowie stycznia, a ja nie wytrzymam tyle! Już M nawet smęci że mogłabym urodzić bo siedzimy oboje jak na szpilkach. Jechac gdzieś dalej ciężko, zaplanowac cokolwiek cięzko.
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-