- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
joanna sliczna para z Zuzki i Oskara hihi
kasiek wspolczuje mam nadzieje ze Igorek jak wyzdrowieje to juz na dlugo zdrowka zycze
dzis pogoda nam tez dopisala ale juz mroznawy wiaterek (jutro ma niby padac przelotnie snieg) oby nie u nas Filip ladnie spi jak jestesmy na spacerze:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do szczepionek to jestem tego zdania co Zanka. my bylismy szczepieni normalnie a nie jakimis wymyslami i wszystko jest z nami oki. wiec Filip tez jest szczepiony standardowo. za tydzien bede nas rejestrowac na szczepienie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Zuzia z kolega super fajnie ze masz mame na tym samym etapie co wy
co do szczepionek to ile mam tyle opini sama nei wiedzialam na co sie zdecydowac ale jednak wzielam platne i przemawia do mnie wyjasnienia remis
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
A tylko 2 kraje w Europie nie maja refundowanych szczepien skojarzonych,pewnie za 2 lata szczepionka 5 walentna wejdzie do kalendarz jako obowiazkowa i nie bedzie juz tych pojedynczych.
Krecia uczyc zaczelam pozno bo jakis rok temu.tzn tak jak pisalam najpierw liter ale to byl duuuuzy blad.jak masz ch3c to mozeszpoczytac o metodzie domana ,moznw od 3 miesiaca stoowac,wle jest zmudna.mi sie nie chcialo.wole zreszta taka jk w szkole sylabowa.
Zuzka i Oskar niezla parka;) rewelacyjna fotka,pamiatka na cale zycie.dobre by bylo jakby para zostalibw przyszlosci.milosc od kolebki.
Monia moze juz nadejda lepsze dni dla Was z tym spaniem Zuzi w dzien.i oby tak nie plakala na spacerze bo wyobrazam sobie te oczy gapiow wlepionych w Ciebie jak z nia w sklepie jestes.
Kasiek.o w morde! no co z pech.szczerze wspolczuje.i co dalej? kolejny antybiotyk dostal tak? kurcze a czemu tak to lapie? a nadal go tak cienko ubierasz? bo pamietam jak pisalas ze on w domku to w body na krotki rekaw smiga.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ubieram go cały czas właściwie tak samo... no wiadome nie zakładam mu już kombinezonu na spacery.a w domu ogólnie no to cały czas tak samo. no teraz po tym zapaleniu płuc ciut ciepłej w sensie że tylko body na długi rekaw... a tak no to eh... nie wiem od czego tak go to wszystko łapie...
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Niteczka masz rację te szczepionki powinny być darmowe wszędzie bo nie każdego stać a to jest jednak ważne. Polska jak zwykle sto lat za murzynami.
Joannap super razem wyglądają naprawdę ekstra zdjęcie
Krecia co to za.metoda o której piszesz?
Kociaczek Twoja mama ma 11 dzieci i tak świetnie wygląda? Rewelacja
Monia fajnie ze dzień udany:)
Ide spać bo Dawid właśnie sam zasnal. Robię tak jak Monia, ze odkladam do bujaczka albo lozeczka i usuwam się z pola widzenia. Chyba ze ma problem jak wcZoraj to go bujalam w tym bujaczku i dałam smocZka nic to nie dawało zasnal sam.o 3:/ jak chce spać to zasnie jak nie to nie ma rady. Jedynie pomaga.mi to ze jak mniej więcej od 17 jest aktywny to potem 20,21 albo22 już śpi. Tylko nie może spać po maksymalnie 17 albo 18 minimum 3godziny.
Dobranoc :*
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- kociaczek1610
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 08.02.2013 [*] Aniołek
motylek cos musialas pomylic moja mama ma tylko 2dzieci
dziewczyny czy wam tez wypaduja strasznie wlosy? no mi ostatnio masakrycznie wypaduja :/ ja nie dlugo lysa bede :/ macie jakies dobre sposoby?
a i jeszcze jedno pytanko czy waszym dzieciaczkom odbija sie po kazdym zjedzeniu?
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Kociaczek mi nie wypadają chociaż szczerze powiem ze liczyłam troche na to bo mam bardzo dużo włosów
Mojemu dziecku nie odbija się po każdym jedzeniu.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Ale nie jakos mocno.4
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
My wstałyśmy o 6.30, Zuzia zrobiła sobie krótką drzemkę po 8 i zaraz ubieramy się i na spacer, dziś u nas piękna pogoda
Anitka powodzenia u neurologa! Remiś ja nie wiedziałam co się dzieje jak brał mi 3 tyg dziecko i trzymał tak jakby miała chodzić
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas noc straszna... po prostu eh. mały w nocy budził się co 2 godziny, w dodatku nie chciał jeść. zjadł przez całą noc 60 ml teraz rano zjadł 20 nic pić nie chce boję się że się odwodni... w dodatku dostał gorączki 37,7 dałam mu już pedicytamol... teraz po inchalacji, lekach i w ogóle dalej śpi... normalnie serce mi pęka. tak strasznie się boję do tego ja oczy mam na zapałki...