- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
ja pewnie jakby zuza byla moim pierwszym dzieckiem tez inaczej by bylo a ze jestem juz zaprawiona w boju to nie przejmuje sie tak strasznie tym ze placze itp. choc ni emoge powiedzie cbo u nas jest juz o niebo lepiej
a zapomnialam wam powiedziec ze przyszla mi ostatnio paczka ze sloiczkiem(marchewka) i poradnik zywienia. ja myslalam zeby kaszke dac jako pierwszy "staly posilek" a tak napisali ze najpierw wprowadzac warzywa a pozniej kaszki dopiero
Bella przystawianie poprawi ci laktacje bo wtedy wysylany jest sygnal do mozgu ze mleko jest potrzebne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
noprapra babcia to szacun! moje dziewczynki maja tylko prababcie i 2 babcie 0 dziedkow
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Tez mysle ze czas zadbac o siebie. Musze umowic sie do kosmetyczki, wybrac do solarium bo wygladam strasznie To jak karmie to wystarczy zaslonic brodawki i jest bezpiecznie?
Nosidelko my juz uzywalismy, tak ze mala byla buzka w moja strone. Ale juz nie uzywany bo malej sie znudzilo bo malo widziala A tak ze dziecko wszystko widzi i jest pleckami do mamy to mozna dopiero jak dziecko sztywno juz trzyma glowke, chyba po piatym miesiacu.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nocka u nas dobra. Maly ladnie spal, a nad ranem wzielam go do nas do lozka. Nie pamietam, ktora z was mowila ze jej dziecko ma suche placki na nozkach, raczkach I tulowiu to moze zacznij uzywac oilatum do kapieli I Kremu po kapieli. Ja uzywam I jest super. Osobiscie bym odradzala solarium. Znaczy osobiscie nie chodze I nigdy nie lubilam solarium, a zawsze jak widzialam dziewczyne po solarce to smiac mi sie chcialo, bo wygladaly jak skwarki:-).
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bella chłopaki super! Mały jest śliczny
Anitkade dobrze, że neurolog nie widzi nic niepokojącego, wiadomo dla własnego sumienia po usg przejdziesz sie do innego i będziesz miała pewność Mam nadzieję, że ta krew w kale to nic groźnego, trzymam kciuki i zdrówka dla Hani :*
Nosidełko mamy ale jeszcze małej nie wkładałam, jakoś tak niepewnie się czuję
U nas Zuzia ma dwie babcie i dwóch dziadków, jednak już prababć czy pradziadków niestety nie
U nas mała obudziła się dziś o 4 i do 6 nie spała, nie wiem czemu jej się tak odmieniło, musiałam co chwilę podchodzić do łóżeczka i wtykać smoka, po 6 zjadła i jeszcze na chwilkę zasnęła. Zaraz idziemy na spacer bo piękna pogoda
- Iciulinka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A nocka u nas super. Emilka zjadla przed 20, zasnela dopiero po 21 ale spala do 3:30, zjadla i spala dalej do 8 i o dziwo teraz znowu spi a to juz szok bo w dzien bardzo rzadko spi.
Anitka a z ta krwiawkale to sie zmartwilam wspolczuje, oby to nic powaznego nie bylo. Mozetez powinam Emilce zrobc taki test, bo ciagle ma sluz w kupie
- motylek19
- Wylogowany
- rozmowna
Bella Janek chyba do taty bardziej podobny tylko nos nie, dobrze mi się wydaje? Ja planuje zróbci sesję rodzinną na chrzcinach bo w trójkę nie mamy żadnego zdjęcia jeszcze.
Dawidek ma 4prababcie ale niedługo będą 3 moja babcia ma rzadka chorobę chociaż mam nadzieje ze jak najdłużej będzie żyła i ta prapra babcia to jeszcze dosłownie na dniach ehh... I dwóch pradziadków
Nosidelko też dostalalam jeszcze jak w ciazy byłam ale też narazie się boje
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna