- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiek co do pieluszek to mimo iż nie mam dzieci to poprę Asię, Pampersy są najlepsze i lepszych nie ma więc dla dobra pupki maluszki lepiej zapłacić więcej... mozesz spróbować, może Twój Igorek bedzie dobrze znosił Dade... i tak jak Asia pisze, są promocje takie,ze nie raz Dada jest droższa niż Pampers, a dupki lepiej nie odparzać ... Pampersy zamieniają siuśki w takie kulki żelowe, więc myślę,ze nawet są bardziej wydajne niz inne pampersy bo bedzie Ci szkoda dziecka i co chwilę będziesz zmieniać, dzięki czemu zużyjesz ich więcej zapewne..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasiek co do pieluszek to mimo iż nie mam dzieci to poprę Asię, Pampersy są najlepsze i lepszych nie ma więc dla dobra pupki maluszki lepiej zapłacić więcej... mozesz spróbować, może Twój Igorek bedzie dobrze znosił Dade... i tak jak Asia pisze, są promocje takie,ze nie raz Dada jest droższa niż Pampers, a dupki lepiej nie odparzać ... Pampersy zamieniają siuśki w takie kulki żelowe, więc myślę,ze nawet są bardziej wydajne niz inne pampersy bo bedzie Ci szkoda dziecka i co chwilę będziesz zmieniać, dzięki czemu zużyjesz ich więcej zapewne..
o własnie zapomniałam o tym napisac, czasem cena kusi,a wydajność żadna,bo trzeba wymieniać częściej. Zgodzę się z issską w 100%.
No i te odparzenia, u nas NIGDY nie było takiego problemu.
Ale..przyjdzie czas, wypróbujesz.. będziesz widziała co dla dziecka najlepsze
U nas nareszcie piękna pogoda ale mnie to cieszy, Mikołajek troszkę podziębiony,ale na dwór na pewno jeszcze wyjdziemy, dla katarku nawet lepiej.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
asia
co do sklepow w malborku, mamy tesco, lidla, netto, z 5 biedronek, intermarche czy jakos tak, rosmana, e.leclerc, pepco a i natura, i to wlasciwie byloby na tyle z sieciowek. wiec skromnie. bardzo!!
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
Jestem meega przeszczesliwa dostalam umowe na stale
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Lysy
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja dziś planowałam szybko posprzątać, ugotować obiad na sobotę i niedzielę i jechać do parku z córką i psem a wieczorem odpoczywać. Plany się jednak zmieniły bo zamiast mielonych, o które poprosił mąż zrobiłam faszerowane papryki w stylu greckim z sosem pomidorowym ze świeżych pomidorków. W całym bloku pachnie duszonymi pomidorami A to wszystko przez córcię w brzusiu - w tej ciąży mam takie dziwne smaki i zachcianki... Uwielbiam dania pikantne, z mnóstwem warzyw. Mój mąż siada do obiadu z kuflem piwa, bo twierdzi, że inaczej nie da rady
Jeśli chodzi o pieluchy, to wydaje mi się (na podstawie niewielkiego doświadczenia), że na początku nie można eksperymentować zarówno z pieluchami jak i z płynami do kąpieli. Dzieciaczki mają niesamowicie wrażliwą skórę i często dochodzi do odparzeń, uczuleń na skórce. Wszystko przerabiałam ze starszą córką (wprawdzie nie od razu po urodzeniu, tylko w okresie późniejszym). Aga ma skłonności do atopowej skóry i eksperymentowanie często źle się kończy. Dziecko niesamowicie się męczy i rodzice też... Ja na pewno przez pierwsze trzy miesiące nie będę próbowała. Potem zobaczymy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asia
co do sklepow w malborku, mamy tesco, lidla, netto, z 5 biedronek, intermarche czy jakos tak, rosmana, e.leclerc, pepco a i natura, i to wlasciwie byloby na tyle z sieciowek. wiec skromnie. bardzo!! [/color]
Zosia GRATULUJĘ!!!
Lysy ja tez lubię pikantne jedzonko,ale tak jak piszesz to juz mój mąz tylko
uwielbiam faszerowane papryki.. mogłabyś mi przesłać przepis na swoje? Moze zorbię inne tym razem
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
Moja siostra w niebieskim pudełku ze szpitala ost dostała próbkę Dada i Pampers. Wyczytałyśmy ze,dady dla biedry teraz robi właśnie firma pampersa Nawet z wzorku były podobne.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
sklepkratka.pl/product-pol-1412-PENATEN-...utzcreme-250-ml.html
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sudocrem i tak jest tani przy jego wydajnosci. ja go uwielbiam, jest cudowny nawet na opryszczke wargowa.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja stosowałam Sudocrem i Penaten krem z Niemiec, identyko sudocrem a tańszy o połowe. Kiedyś był w 0,5l. op.
sklepkratka.pl/product-pol-1412-PENATEN-...utzcreme-250-ml.html
Moni@ zgadza sie tez ten Penaten jest dobry, ale Lukas dostal uczulenia na oliwke z Penaten i nie uzywalam juz tej firmy.
A moze ten tez warto miec w domu nawet jak same sie skaleczycie czy oparzycie.
www.bepanthen.pl/articles-overview.php?s...opieka-nad-dzieckiem
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
sobota minęła szybciutko, gdyż mieliśmy gości, znajomych z czasów studenckich właśnie pojechali, więc będę mogła spokojnie przejrzeć posty z soboty
widziałam, że zaczęła się dyskusja a propo pieluch, no cóż doświadczenia nie mam jeszcze żadnego, ale słyszałam, że na początek warto zacząć od pampersów, a później powoli wprowadzać inne marki, np. Dada, i obserwować reakcję Malucha
Miłego dzionka
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my witamy sie z wami z lozka. postanowilam nigdzie dzis sie nie wybierac. lezymy, ogladamy tv i popijamy herbatke z zurawinka swieza, tylko zblenderowana pare garstek rowniez suszy sie babcinym sposobem na kaloryferach na nitce niczym korale jest smacznie.
niedziela leniwa jak zawsze juz mam dosyc siedzenia w domu... esz.