BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #747333 przez kasiek21
marudka.
ja chcialam corcie i miala byc Maja, ale w glebi serca i w ogole czułam ze to bedzie chlop, no i fakt... nie zawiodlo mnie przeczucie. :-)
a imiona oby dwa ladne :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #747338 przez aska27
Marudka Ania i Marysia bardzo mi się podobają :) W rodzinie mam Marysię wiec to imię odpada,ale podoba mi się,nad Anią cały czas się zastanawiam.. tylko Mikołaj chce Sarę.. a gdy będzie chłopiec to Remuś :blink:
Oba imiona są naprawdę ładne!

A ja jestem trochę zawiedziona badaniem, tyle musiałam czekac,w poczekalni jeszcze cieszyłam się,ze to juz za chwilę,a lekarz, pomierzył,nic nie mówił,dopiero jak zapytałam to pokazał... w końcu kazał mi się ubrac,pytam o płeć,a on,ze nie widział.. i tyle.
Dobrze,ze z dzidziusiem jest wszystko ok i to mnie uspokaja.
Teraz musze zrobić badania przed koleją wizytą czyli do 16 października.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #747348 przez Miliaa
Kasiek ja dokładnie miałam tak samo jak Ty ;) Też chciałam dziewczynkę, a podświadomie czułam, że to chłopak.

Fajnie, że u wszystkich wszystko dobrze ;)

Marudka Marysia też bardzo mi się podoba.

11 lata 6 miesiąc temu #747354 przez kasiek21
asienko
usz nie fajnie. :-(
pozostal pewien niedosyt.
ale na kolejnej bedzie lepiej :-) pewnie lekarz nie mial humoru. a jesli Ci asienko nie odpowiada to zmien lekarza. bo wazne tez jest to abys i ty byla zadowolona.

ja sie ciesze bo moj opowiadal wszystko szczegulowo. i nawet pokazywal palcem co i jak bo moj G z nami byl. serce ogladalismy chyba z 5 minut :-) do tego mnustwo zdjec na plycie plus 4 filmy, i 3 zdjecia wydrukowane. ale czego innego sie spodziewac skoro 200 zl poszlo. ale nie zaluje.

11 lata 6 miesiąc temu #747356 przez Marudka
u mnie lekarz naprawde super, badanie trwało 40minut wszystko mówił mi gdzie co jest chociaz wątroby nie widziałam ale ja się na tych plamkach nie znam, kazał mi się bokiem połozyc bo mała nie chciała się przekrecic a chciał fajne zdjecia zrobic, pochodziłam 5 minut :P

Ani nie chce bo mojego taty siostra która dla mnie jest jak siostra spedzam z nią naprawde duzo czasu jest Ania, a poza tym byla mojego to Ania więc to już gwóżdz do trumny na moje nieee:P
my tak mamy z Piotrami moj ojciec Piotr, narzeczony Piotr i mąż taty siostry Piotr i jak siadamy wszyscy przy stole a to najblizsza rodzina i ktos powie Piotr to nie wiadomo o którego chodzi :P

a Marysia chciałabym tak jak ma Piotrka mojego babcia która naprawde duzo nam zawsze pomaga i w ogole jednego tylko wnuka ma tego mojego Piotrka wiec chciałam zeby było jej miło, a my do niej po imieniu nie mowimy wiec mylic się nie bedzie no ale juz padły propozycje Hania, ale mamy jeszcze czas:) dobrze ze nie mamy slubu wiec w urzedzie ja bede decygowac tak to nie miałabym nic do gadania :)

11 lata 6 miesiąc temu #747357 przez aska27
ach nie...chyba dziś taki przygaszony był lekarz.. urlopował..wiec teraz nadrabia.
Szkoda tylko bo tak wyczekiwałam..noc cóż, dzidziulka kochana ma się dobrze i to mnie cieszy.

11 lata 6 miesiąc temu #747370 przez kasiek21
no tak asienko. najwazniejsze ze malenstwo ma sie dobrze,a wjedy i mama zadowolona :-*

11 lata 6 miesiąc temu #747372 przez Marudka
ja juz płytke 2 razy ogladałam:) nie moge się na nią napatrzec taka rzeczywista no i jak to kazda mama powie o swoim taka ładna :P eheheh

11 lata 6 miesiąc temu #747379 przez kasiek21
marudka
kazda mala dzidzia jest piekna :-) a jej usmiech bezcenny :-D
to taka maluska bezbronna istotka, ja nie wiem jak mozna takie dziecie skrzywdzic...

11 lata 6 miesiąc temu #747383 przez Marudka
Asiunia moja kolezanka ze jak się nie chce pokazac to dziewczyna bo sceny robi :P heheh

moja intuicja mnie kompletnie zawiodla byłam pewna ze chłop, ale coraz bardziej sie ciesze :) w sumie nie wazne co wazne ze zdrowe :)

Piotrek mowi ze i tak nie ma wyjscia piłkę nożna musi lubić :P

11 lata 6 miesiąc temu #747405 przez aisod
Super wieści na koniec dnia! Ekstra! Gratuluje tym, które poznały już płeć.
Asia musisz wybaczyć lekarzowi i poczekać na kolejne badanie :) Może się nam uda poznać co tam siedzi w tych brzuchach ;)

Ja się już kładę, więc mówię dobranoc!

11 lata 6 miesiąc temu #747408 przez wola82
Wow ciesze sie ze u wszystkich wszystko w porzadku i tak ma byc. A ja ani zdjecia ani filmiku nie mam :( a nawet nie wiem czemu sie nie upomnialam.

Asia Marudka ma racje ze jak nie chce sie ujawnic to dziewczynyka, ale najwarznirjsze ze wszystkie dzidziule zdrowe. My do konca nie jestesmy pewni czy na 100% dzewczynka, ale ptaszka nie bylo widac, takze pewnie od pierwszego rozpoznania nic sie nie zmienilo i bedzie Lenka :)

11 lata 6 miesiąc temu #747471 przez zosiaxvx
Czesc laseczki :)
Ja juz spac nie moge zaraz jade na badania :dry: w dodatku mi niedobrze :dry:
Pogoda do du.y ...
Po badaniach jedziemy z mezem ogladac wozki moze juz wroce ze zdobycza to sie pochwale :)
Do potem :)

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

11 lata 6 miesiąc temu #747481 przez myszka76
Dzień dobry, Zosia powodzenia, oczywiście trzymam kciuki!!!
Ale wredna pogoda, wiatr, deszcz nic tylko do łóżeczka a tu trzeba do pracy.
Pozdrawiam wszystkie i życzę spokojnego dnia :)

11 lata 6 miesiąc temu #747490 przez zosiaxvx
Juz po badanku uff :)
Mąz tez robil na bolerioze,ciekawe co mu wyjdzie...

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka