BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 5 miesiąc temu #768611 przez zosiaxvx
o !też mogą byc :)
tak sie zastanawiam ciekawe co to bedzie jak po porodzie okaże się ,że jednak chłopaka bede miec- a ja wszystko prawie różowe mam :)

ale jestem zmęczona a mój mały urwis nadal nie spi :dry:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #768615 przez tweety1992
hehe ... no to będzie mega niespodzianka ;)

11 lata 5 miesiąc temu #768622 przez Sarenka
A ja nie mam nic różowego. Nie planuję tak ubierać Małej, chociaż pewnie zawsze ktoś coś różowego przyniesie, wiadomo. Mam już kilka białych/szarych ciuszków i z wyprawki tyle. Mniej więcej wiemy jaki chcemy wózek, a zakupy chcemy robić stopniowo, a najlepiej pod koniec listopada, bo w grudniu święta i też będą wydatki...
Orientujecie się jak powinna wyglądać norma cukru po godz i dwóch w krzywej cukrowej?

11 lata 5 miesiąc temu #768625 przez andzia90
jak bym miała wyniki dziś to powiedziała bym Ci a tak to nie mam

11 lata 5 miesiąc temu #768631 przez tweety1992
Ja mam mieszane kolory ciuszków (nie mam wszystkich jeszcze) wózek mam uniwersalny i nie uznaje czegoś takiego jak chłopiec to niebueski a dziewczynka różowy. Każdy kolor nadaje się dla dziecka tzn bez jakichś przesad wielkich ale wiecie o czym mówie;)

11 lata 5 miesiąc temu #768633 przez tweety1992
U mnie Zosiu nadal nic ;( Nie rusza się nie dał znaku życia ;( Próbowałam sposobów dziewczyn ale i oddychanie ani siedzenie w dziwnych pozycjach nic nie daje

11 lata 5 miesiąc temu #768640 przez andzia90
ja bym na twoim miejscu już do szpitala jechała bo to nie ma co ryzykować a wiem ze się martwisz bo ja czasem tez tak mam ale za jakiś czasu już się rusza. Ale nie tak żeby się 2 dni nic nie działo :(

11 lata 5 miesiąc temu #768659 przez andzia90
Miłej nocki dziewczyny ja już zmykam do spania :) bo jutro od samego rana jedziemy z mężem oglądać mieszkania :)

tweety1992 trzymam kciuki żeby maleństwo się ruszyło.
Dobranoc :)

11 lata 5 miesiąc temu #768661 przez Sarenka
Malenstwo nie spi. Leze,obserwuje i nagrywam filmik jak rusza moim brzuchem...

11 lata 5 miesiąc temu #768663 przez ineeze
Dziewczyny z woj. śląskiego czy coś słyszałyście o szpitalu na ul. Łubinowej w Katowicach?

[url=http://www.suwaczek.pl
/] [/url]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #768694 przez aska27
Dzień dobry :)

tweety1992 napisał:

U mnie Zosiu nadal nic ;( Nie rusza się nie dał znaku życia ;( Próbowałam sposobów dziewczyn ale i oddychanie ani siedzenie w dziwnych pozycjach nic nie daje

wszystko jest dobrze, wiem,ze się marwisz,ale pamiętam,ze mój Mikołaj tez leniuchował w brzuszku :blink: Już w poniedziałałek podejrzysz maleństwo :)

Lunia a czy Ty jestes na diecie, czy moze jakies leki bierzesz? Miałas powtórnie robione badania?

inezze zajrzyj tutaj:
www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?pro...zipcode=&distance=10

Jakoś niewyspana jestem.. ale to nic,odeśpimy z Mikołajkiem hihi

11 lata 5 miesiąc temu #768698 przez kasia1722
Dzień dobry Mamusie :)

My z cieplutką herbatką i ciasteczkami siedzimy sobie i czytamy wasze wpisy od wczoraj troszku się tego nazbierało ... miło :)

tweety1992 na pewno wszystko okaże się w porządku ale na przyszłość jestem z Bytomia więc do Katowic mam nie daleko a więc mogę służyć autkiem i pomocą z miłą chęcią :)

aska27
My też jacyś tacy niedospani ale piesek piszczał na dwór więc poszliśmy na mały chłodny spacerek dotlenić się :) ale w ciągu dnia sobie odbijemy :) Ja też poproszę o wpisanie mojego Igorka na listę jeśli można. Bardzo fajny pomysł z taką listą. :woohoo:

Co do wyprawki to staramy się stopniowo wszystko kupować i małe zapasy robimy. Teraz jesteśmy na etapie robienia remontów i tworzenia pokoju dla juniora ale pomalutku to idzie bo mąż tylko weekendami w domku :( ale ważne że do przodu w ogóle idzie :P

11 lata 5 miesiąc temu #768710 przez kasiek21
my witamy sie z wami z jakze pieknego dzis malborka :-D slonko swieci cudownie, chmurek brak a liscie pieknie blyszcza ahh!! uwielbiam takie piekne dni jesieni :-)
kawka wypita :-D teraz ogladamy dzien dobry TVN. taki codzienny rytual :-)

kobietki nie wiem jak wy ale ja sie nie wysypiam z mym mezczyzna w jednym lozu :-D on zreszta tez nie. a wiec pozostawilam go teraz samego, niech se odespi :-) a ja obmyslam plan dzialania na dzis :-D taka pogoda a wiec szkoda siedziec w domu. pojechalabym do kina albo do ZOO :-D moze uda sie cos zorganizowac. a na chwile obecna musze wyjsc na spacer z moim dobermanem :-D wielki obronny pies!!

hahaha taki jest wielki :-D a broni tylko lozka :-D
staruszka moja. ma 13 lat. a chasa jak sarenka :-D (wybacz sarenko :-D

11 lata 5 miesiąc temu #768719 przez Edi28
Witamy się i my :-) Dzień Dobry :-) ja też dołączam do grona niewyspanych, musiałam wcześnie wstać, bo wracam dziś do mojego mieszkanka i do męża mego :-) u mamy wiadomo dobrze, ale jednak już tęskniłam... a więc już w drodze do Torunia :-) nawet brzydka pogoda mi nie przeszkadza :-) Miłego dnia kobietki :-)

11 lata 5 miesiąc temu #768725 przez tweety1992
Kasiu nawet nie wiedziałam. Dziękuje za propozycję ;) Ja jeszcze nie dawno w Bytomiu mieszkałam. A dokłas=dniej z której dzielnicy jesteś?

Ja dzisisaj lekko nie wyspana ale miłe zaskoczenie z samego rana. Mąż zroił śniadanie do łózka i kakauko ;)

Dziecko się nadal nie ruszylo ale za to strasznie cos mnie brzuch rozbolal:(

Ja juz z moim pittbullem obronnym bylam. Zimno dzisiaj jak ch...;/ Nic sie nie chce

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka