- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasnie podjelam decyzjie o zmianie trybu zycia :-D w poniedzialek wybieram sie joge dla ciezarnych, a w czwartek do szkoly rodzenia. a co mi tam... troszke ruchu nie zaszkodzi. a wrecz przeciwnie do szkoly niestety sama, bo moj pracuje ale coz. pewnie nie ja sama bede bez partnera.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Ja w nocy spie jak dziecko, tylko rano mam potworny bol plecow i ciezko jest sie z lozka podniesc.
Co do wozkow, to ja patrze przede wszystkim na sztywna gondole i kolka, bo zima wygodniejsze sa duze i najlepiej pompowane, no i dobrze jak kosz pod wozkiem jest tez pojemny.
Ale my pewnie dokupimy tylko gondole do Lukasa spacerowki, bo mozna bez problemu znalezc do Chicco, a w zimie tez mi zalezy zeby jednak ta gondola chronila malenstwo.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Ja wybrałam wózek ze sztywną gondolą,dużymi pompowanymi kołami i dość dużym koszem u dołu. Jedyny mankament to to ze nie posiada torby którą jestem zmuszona dokupić.
Ja dziś przespałam całą noc pomijając fakt że do 3 oglądalismy tv i wstaliśmy o 12
Miałam piękny sen o tym że syn Nam sie urodził i był bardzo do męża podobny. Aż się budzić nie chciało ale pęcherz wzywał
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A tym czasem ruszam do Lublina do kolezanki. Maz w pracy a za oknem piekna niedziela. Coz robic?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jej dzis niedziela, same słodkości w domu,a ja mam zakaz czuję się jak na diecie odchudającej ale moze mi się przysłuży hihi Zdrowie dzidzi najważniejsze!
Widzę,ze temat wózków, my pozastajemy przy wózku po Mikusiu, nam się bardzo podobał i praktyczny jest. Ale wybór teraz jest przeogromny!
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
3 noc po naszym upadku udało się w końcu jakoś przespać. Co prawda ruszam się na łóżku jak dżdżownica ale dajemy rade
Jutrzejsze ćwiczenia i tak muszę odwołać, ale cóż nie dam rady.
Powiem Wam, że po trudach, znojach i braku przekonania, że jest mi to niezbędne zamówiłam sobie poduszkę do spania. Jak przyjdzie do domu i prześpię na niej kilka nocy to znam relację czy warta była zachodu
W Rzeszowie od rana świeci piękne słonko więc domyślam się, że Bieszczady zalane tłumem turystów. Łukasz w Opolu w delegacji a my z Filipkiem sami na gospodarce więc stwierdziłam, że nie będę siedzieć w domu i pojechałam do rodziców dobrze, że są tylko 8 km ode mnie przesiedziałam u nich pół dnia, wróciłam do domu zjadłam pyszne ciastko z czerwoną porzeczką i wypiłam herbatkę żurawinową a teraz czekam, bo umówiłam się z koleżanką szkoda przesiedzieć takie piękne popołudnie w domu więc się dotlenimy
Co do wózka to my mamy wybrany EDREMA IQ Gdy szukaliśmy to podobnie jak dziewczyny patrzyłam na pompowane koła, możliwość regulacji amortyzatorów i stelaż aluminiowy oraz to co wchodzi w skład zestawu a co muszę dokupić bo jest tylko opcją.
Nasz wybór: tylko w kolorze zielonym
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja cały dzień świętuje i leniuchuje Przepraszam, że nie odpiszę na wszystkie tematy, ale tylko przeleciałam z grubsza wszystko i już nawet nie pamiętam zbytnio co czytałam hehe
Miłego popołudnia Kobietki!
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wózek super!! Ładnie wygląda
Aisod ja tez dziś leniuchuje,a co
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Zła byłam na siebie okropnie, ale lekarz się uśmiechnął kazał zwolnić tempo - uświadomić sobie, że jest nas dwoje a nie jedno i po prostu na siebie uważać, a wypadki chodzą po ludziach a nie po lesie
Powiem Wam, że po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że mam fajnego lekarza prowadzącego bo gdy napisałam mu rano smsa, że latałam po chodnikach to kazał przyjechać, zrobić KTG, wziął między pacjentkami zrobił USG i do tego nie zapłaciłam złotówki. Normanie byłam w szoku ale się cieszę, że wszystko z Filipkiem w porządku. Mówił, że przy takich upadkach dziecko jest chronione, ale zawsze trzeba sprawdzić czy się łożysko nie odkleja i dlatego nie można bagatelizować, tylko trzeba się przebadać
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jaki senny dzień dzisiaj... a ja też nie mogę spać, zresztą codziennie do 2 się męczę ;/
Aska tak jestem na diecie. Żadnej konkretnej, której muszę się sztywno trzymać. Chodzi natomiast o to, aby jeść produkty z niskim indeksem glikemicznym. Żadnych leków nie biorę. Najgorsze wyniki mam na czczo. Na śniadanie z moich obserwacji wynika, że mogę zjeść bardzo mało bo znów mi cukier skacze. A na kolacje więcej i zawsze cukier w normie.
Mam ogromną ochotę na słodkie Ja nie wiem jak to będzie ze świętami, może jakąś dyspensę otrzymam
Sarenka normy cukru: po godzinie do 180 a po dwóch do 140. Ja mam 138 a mimo to stwierdzono cukrzycę.
Mnie ostatnio pobolewa pępek i okolice... Tak boli, że ruszyć się nie mogę.
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miłego, nadal leniwego wieczora
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania