- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Lunia - moze poninnas sama zgłosic sie na KTG do szpitala w którym planujesz poród. U nas tez w sumie nikt nie pilnuje tych badan - ja sama zapytalam lekarke wiec odpowiedziala mi zeby od 38 tyg co tydzien pojawiac sie na zapisie. Pewnie zrobia Ci KTG dopiero w przypadku rozpoczęcia akcji...
Sarenka - współczuje wczorajszej przeprawy. Kurcze liczyłam ze naprawde coą sie zmieni w kwestii podejscia do pacjenta, a tu taki przykład. Z resztą wczoraj bylam świadkiem afery jak to zostawili dziewczyne z bardzo wysokim ciśnieniem i dopiero jak traciła świadomość na gwałt robili jej cesarke...jakas masakra!
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Sarenka nawet nie komentuje, szok!!! Co oni sobie wyobrażają aby kobietę stresować nic jej nie mówiąc.
Edi gratulacje, jak tylko znajdziesz chwilkę koniecznie mi napisz jak twoje odczucia, czy się tobą zaopiekowali odpowiednio, czy jesteś zadowolona- ale tak szczerze ( wiesz że sama będę tam rodzić i czekam z niecierpliwością na info od ciebie). Czekam na zdjęcia malutkiej- i tak populacja Torunia się powiększa
lunia i andzia90 no już mi brać przykład z Edi- na co jeszcze czekają te wasze maluszki- za dobrze im w was
asia09 no to do wtorku
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
I kiedy brałyście pierwszy prysznic? trudno sie umyc nie mocząc rany...
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edi gratulacje, buziaki dla Cb i Hani
Ja też dzisiaj ciężka noc i tez niebawem ruszam na USG, ale wcześniej muszę podjechać w jedno miejsce po wyniki badań, ja już wszystkie te do szpitala noszę u siebie w torebce żeby w razie co w panice nie wyciągać, albo zapomnieć co gorsza...
Tak Wam pisałam że mała się tylko kreci w dzień, za to w nocy nie mogłam przez skoczka małego spać tak kopała i dawała czadu....
Napiszę jak wrócę z badań, a jeszcze do pracy muszę podjechać z L4
A i kiedyś mi sie nudziło i zrobiłam fotkę do albumu z bucikami, wrzucę wam
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia09 ja zuzylam trzy paczki. Chyba byly po 10 pakowane te co ja mialam, a potem przeszlam na podpaski. Szczerze to do teraz mam jeszcze lekkie plamienia ato prawie 4 tygpdnie od cc. To o ktorej sie wstaje z lozka zalezy jakie daja CI znieczulenie. Ja wstawalam po 4 i jeszcze gdy lezalam mowili, zeby ruszac ngami jak tylko bede czula ze znieczulenie puszcza. Kolezanka miala cc i musiala lezec 12h i nie mogla glowa ruszac. Nie wiem od czego zalezy jakie dostaje sie to znieczulenie.
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Edi gratuluje Hania to spora dziewczynka Życzę szybkiego powrotu do domku
Issska super zdjęcie Powodzenia na USG.
Tweety trzymam kciuki, żeby zrobili Ci USG i żebyś upewniła się co do tego czy chłopczyk czy dziewczynka siedzi u Ciebie w brzuszku.
Andzia90 trzymam kciuki, żeby jutrzejsze KTG przebiegło po Twojej myśli Najgorsze jest to czekanie. Ja mam jeszcze sporo czasu, a już wariuje, więc domyślam się co Ty przeżywasz. Ja wczoraj byłam na KTG. Zero skurczy, tętno prawidłowe, więc jeszcze sobie poczekam
Kasia a jak u Ciebie wizyta księdza? Udało się załatwić Chrzest?
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wod mam duzo,przeplywy sa super,pepowina nie powinna byc obwinieta,serduszko ladnie stuka,a Mala wazy ok 3400 +/- 300g.
Dzieci tu juz placza a ja bede sluchac i lezec:(
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mi ciągle lekarz mówi, że nie widzi potrzeby. Ale wiem jakie to denerwujące.
Sarenka wiem co czujesz! Ale jesteś już w szpitalu i jest na pewno bezpieczniej. Głowa do góry, na pewno wyjdziesz już z dzidzią. Choć wiem łatwo się mówi, bo wizja leżenia też mi się nie uśmiecha. Dołączę do Ciebie w sobotę. Ale trzeba dla maluszków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asia09
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aneteczka- kurcze jakos nie pamietam zebym az tyle tego zużyła! Dobrze ze zapytalam, bo sadzilam ze nawet całej paczki nie potrzebuje. Ale to moga być początki sklerozy...
Sarenka- życze cierpliwości i jak najszybszej akcji u Ciebie, zebys juz słuchała tylko płaczu Natalki
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Edi cały dzień wczoraj o Tobie myslałam Super że Hania jest już na świecie. Ale klocuszek fajny.. super
Sarenka dasz radę a przynajmniej będziesz po fachową opieką cały czas. już niedługo będziesz mieć dzidzie obok siebie. Bądź dzielna
Lunia i Andzia życzę Wam żeby poród odbył się jak najszybciej
nie wiem już co do kogo odpisać. Za wszystkie trzymam kciuki żeby było po Waszej myśli.
ja się cieszę bo mój Aleks w końcu w pełni zdrowy. był dziś na spacerze z dziadkiem i mają co dzień chodzić