- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no tak taka ladna pogoda to wszyscy korzystaja a ja? a ja siedze w domu i walcze z okropna oprycha
wyjde z domu dopiero w poniedzialek, na usg :-D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
- Otrzymane podziękowania: 0
Upal nie do zniesienia, az parzy, ja siedze w domu wlasnie pieke muffinki bananowo czekoladowe bo mnie tak naszlo, a poza tym to ok, zlapala mnie jakas handra, bo w sumie powinnam byc w Polsce na weselu, ale dzidzia wazniejsza co jak co. Zagladne pozniej.
Kasiek az tak duza masz ta opryszczke?
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paula525252
- Wylogowany
- gaworzenie
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
w.monia witaj u nas i Asia na pewno dopisze Cie do tabelki, ja termin mam na 2 luty.
A upally to jest tragedia, ponoc we Wiedniu jutro ma byc 40 stopni, przesada.
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
od czwartku biore luteinę i powiem Wam, że pojawiły mi sie objawy ciązowe których nie mialam wczesniej, przez ten wyzszy pociom progesteronu, masakra.
Jutro jade posiedzieć nad wodą, w cieniu ale zawsze troche bedzie mozna się pomoczyć
mam pytanko, bo cos mi się nie zgadza, na usg wiek dziecka pokazuje od zapłodnienia? bo juz na mialam drugie usg i lekarz dobrze wpisał date ostatniej miesiączki i wychodzi mi 2 dni więcej na usg niz od ostatniej miesiaczki i juz sama zgłupiałam
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak ta opryszczka jest dosc duza z jakies 3-5 mm na gornej wardze, zaraz pod nosem. po prostu masakra. nawet pic jest ciezko.
monia
witamy witamy napisz cos o sobie. jak sie czuaesz i w ogole
ja upaly przeczekuje w domu. nie wychodze w sumie nigdzie, ale to bardziej przez ta opryche. eh. a oprocz tego mam dzis spadek formy prawie caly dzien w lozku. jej kiedy ten I Tymestr wreszcie sie skonczy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Przez te upały siedzę w domu i nic nie robię, nie ma czym oddychać Nie mam nawet sił, żeby coś sprzątnąć czy cokolwiek..
Udał mi się wczoraj z M dzionek, poszliśmy na zakupy, kupilam sobie maxi spodnice i śliczną bluzeczkę. A potem poszliśmy sobie na deser lodowy. Od dawna za mną chodził Nawet wypiłam pierwszą od dawna kawę
Wszystko fajnie pięknie, dopóki nie przylazły dwie ciotki-klotki na pierdoły. Siedzieliśmy na dworze, chciałam sobie trochę powietrza złapać i widoki pooglądać. A one co? Ledwie usiadły w kawiarni już się odpalały Ok, w miejscach na dworze jest dozwolone palenie, ale bez przesady. Obok nas też siedziało małżeństwo, laska w zaawansowanej ciąży, a baby miały to kompletnie w dupie Jarały i podjadału lody na zmianę . Aż w końcu ta para wyszła i poszła się przesiąść w lokalu, bo wiadomo... Też poszliśmy się przesiaść kilka stolików dalej, bo ten dym prosto w twarz uderzał. Jeszcze jakie oburzone miny miały jak tamta para zmieniła miejsce a my też się przesiedlismy
Ciemnota ludzka nie zna granic.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
My tez siedzimy w domu, nie a sie wytrzymac na zewnatrz, wyszlismy tylko z rana po swieze buleczki na sniadanie i spowrotem do domu.
Nonaprawde niektorzy palacze nie zwracaja uwagi czy w poblizu jest male dzieck czy kobieta w ciazy, ja sama palilam ale zawsze uwazalam zeby z daleka od takich osob palic, a przy Lukasie wogole nie palilam.
Jak sie czujecie w taki upal, u nas i internet nie daje rady, bo strasznie wolno dziala.
- mariczka
- Wylogowany
- gaworzenie
cześć dziewczynki:)
od czwartku biore luteinę i powiem Wam, że pojawiły mi sie objawy ciązowe których nie mialam wczesniej, przez ten wyzszy pociom progesteronu, masakra.
Jutro jade posiedzieć nad wodą, w cieniu ale zawsze troche bedzie mozna się pomoczyć
mam pytanko, bo cos mi się nie zgadza, na usg wiek dziecka pokazuje od zapłodnienia? bo juz na mialam drugie usg i lekarz dobrze wpisał date ostatniej miesiączki i wychodzi mi 2 dni więcej na usg niz od ostatniej miesiaczki i juz sama zgłupiałam
Marudka nie ma sie co martwic na usg zawsze wychodzi inaczej mi przy pierwszym dziecku wyszlo 2tyg roznicy
Witam nowa mamusie nie wim co pisac przez te upaly normalnie mozg mi sie rozposcil
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tam w te upalne dni? ja tego nie odczuwam i tak nie wynurzam sie z domu. dopiero jutro na usg i w tygodniu na badania te wszystkie cholerne eh. mam nadzieje ze jutro bedzie choc troche znosnie
z oprycha walki ciag dalszy cale szczescie ze juz zasuszone, ale strupek do jutra nie zejdzie, nie ma szans.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia a jak się czujesz???
Marudka na USG wiek dziecka, termin porodu zależny jest od wielkości dziecka, dlatego data się zmienia. Juz wczesniej kiedys pisałam,ze najbardziej prawdopodobna data porodu jest data z piwrwszego USG kiedy było mierzone dziecko. Potem jest róznie, bo przeciez jedne dzieci rdzą się mniejsze inne większe. Sprawdz zdjecie z pierwszego takiego badania.
Luteine tez brałam,powinnam brac,ale przestałam.
Kasiu wpółczuję paskudnej poryszczki.
A jak tam sie czujesz?
No i napisz nam jak będziesz po USG, teraz na pewno podejrzysz Babelka
Missyy co za babole ja bym chyba coś powiedziała.fajnie,.ze zakupy udane, na kwake tez mam ochotę,ale nie piję..tylko tak jakos mnie ostatnio nasżło
Wola zrobiaś mi apetyt na mufinki ale w sumie u mnie z apetytem odwrotenie, wczensiej miałam ochotki na mięso, a teraz niebardzo.
My wczoraj swiętowalismy urodzinki Mikołajka,tak jest zachwycony,ze dziś rano po przebudzeniu od razu mówił,ze był tort i wszyscy swpieali sto lat
Ale upał
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia dopisałam Cię oczywiście, napisz też czy masz moze wybrane imiona dla bobaska ,jeśli tak dopiszę i skąd jesteś /miejscowość lub województwo jesli chcesz /
Tabelkę zawsze znajdziesz klikając na link LUTY 2014 znajduje tuż nad moimi suwaczkami.
jej,ale gorąco!!!!! Zaraz idę pomoczyć się w wannie
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz spac nie moge, jest tak goraco ze pozal sie boze!! na chwile obecna mam 25 stopni na termometrze na balkonie, jakas tragedia. cala noc spalam przy otwartym balkonie i bez koldry. a do tego meczy mnie wlasnie zgaga, mysle ze to od tego ze polezalam chwile na brzuszku. tak to spie juz na boku i najlepiej mi wlasnie na lewym, ale mam do jego ten caly walek co sie wklada pod glowe a i jednoczesnie miedzy nogi, mowie wam jaka wygoda :-D
a tak poza tym to odrzucilo i mnie od miesa, wczoraj robiac piersi z kurczaka myslalam ze zwymiotuje, i ten zapach ktorego pozbyc sie nie moglam. i nawet moj ukochany kefir robico mi nie smakuje moj twierdzi ze jak nie smakuje mi kefir to juz jest ze mna zle hehe ale co ja na to poradze od slodkiego tez mnie odrzuca, wole zjesc jakies paluszki czy krakersy. i tone owocow, najlepiej winogrona
na 13.20 idziemy sie ogladac a potem wam pokaze mam nadzieje ze zdjecie dostane bo jak nie to sie mocno zdenerwoje i zrobie tam awanture. tymbardziej ze to juz czas powiadomic tesciow bo z koncem sierpnia oboje sie przenosimy do malborka :-D