- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A co do brzuszka to się go doszukuje. Jakiś zarys w podbrzuszu sie uwypuklil, ale tylko tyci

patrze na te Wasze suwaczki i stwierdzam że mój chyba stoi w miejscu

Asik zdjęcia brzuszka mile widziane!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Witajcie dziewczyny. Przegladałam fora od trzech miesięcy i zabrać się nie mogłam by się przywitać.
Okropnie się czuje w tej ciąży, mdłości i ból głowy mam codziennie
Jestem w 14tc. To mój trzeci maluszek.
Monika witaj

Moze Cię pocieszę,ale z Mikołajem strasznie i codziennie bolał mnie głowa... później minęło, najtrudniejszy pierwszy trymestr. Potem miałam tylko zgagę

Oby dolegliwości szybko minęły.
Chętnie dopiszę Cię do tabelki, napisz tylko czy masz wybrane imiona dla maluszka i skąd jestes,jesli chcesz

Kasiu współczuję takich snów! ech człowiek się nie wyśpi tylko wymęczy. Majka grzeczniutko sobie rośnie w brzuszku

a jak dzisiaj się czujesz??
Paula super,ze dostaniesz taka pakę po dzidzi siostry

Missyy jak uda mi się zrobić zdjecie to na pewno pokazę,niestety popsuła nam się lampa w aparacie,ale będę próbwować.
Dziewczyny czy któras z Was zamierza chodzić do szkóły rodzenia?
Pytam z ciekawości, bo mnie juz temat nie dotyczy,, wczesniej tez nie chodziłam,potem pomyslałam,ze jednak mogłam

- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Kasiek tych badan nie mialam robionych, ala na dzien dzisiejszy mam dosc jakich kolwiek badan.
Co do brzuszka to tez mi sie juz zaokraglil.
Dzisiaj wieczorem jedziemy do Polski, ale z mezem klocimy sie od rana w nasza 4 rocznice slubu, po prostu pieknie jest.
Aska nie bede chodzic do szkoly rodzenia, w pierwszej nie chodzilam, to teraz tym bardziej nie pojde i to chyba z lenistwa.
Moni@ witaj u nas, to masz juz duze doswiadczenie w ciazach, mozemy sie od Ciebie uczyc

Ide konczyc pakowanie i musze mieszkanie ogarnac.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- wola82
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

aktycznie brzuszek trochę duzy,moze któraś z Was tez taki ma??
Ach i chciałam Wam napisać,ze chyba czuję kopniaczki, takie delikatne,szczególnie wieczorem gdy położę się do łózka Trochę wcześnie,z Mikusiem poczułam ok 20 tyg.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z Mikołajkiem jadłam głównie warzywa i duzo przytyłam,a teraz to pobiję rekord

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziękuję dziewczyny
skóra non stop swędzi,wiec rośniemy
aktycznie brzuszek trochę duzy,moze któraś z Was tez taki ma??
Ach i chciałam Wam napisać,ze chyba czuję kopniaczki, takie delikatne,szczególnie wieczorem gdy położę się do łózka Trochę
wcześnie,z Mikusiem poczułam ok 20 tyg.
gdzieś wyczytałam,że brzuszek szybciej jest widoczny w drugiej ciąży, reszta to geny, itd. Więc może coś w tym jest.
Jeszcze trochę jedna, druga będziemy prześcigiwać wielkością brzuszka!

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
brzusio jest cudowny. ja tez mam u mnie to tez troche tluszczyk, chociaz jak ide to nie lata :-P i mam troszke nizej niz ty.
troszke mnie wlasnie brzucho boli a wlasciwie to tak ciagnol, a wiec musialam zazyc nospe bo ustac bylo ciezko, co do swedzenia, to mnie swedzi okrutnie, stoje i sie drapie.
bylam dzisiaj u mnie w pracy tak w odwiedziny

i klienci jak mnie widzieli to tak fajnie "o dzien dobry pani kasiu, jak sie pani czuje, jak malenstwo" eh mowie wam cudowne uczucie, az zatesknilam za moja praca.
co do kopniakow asia, to ponoc w 2 i kazdej kolejnej ciazy szybciej czuc ruchy, bo juz wiesz czego sie spodziewac

- Moni@
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A więc, mam 31 lat. Jestem mamą dwójki dzieci, córki Julii i syna Bartoszka. W tej ciąży mój mąż umarzył sobie Zuzię a ja Kryspina. Płci maluszka jeszcze nie znamy, to dopiero 14 t.c. Niby termin mam na 1 lutego, ale jestem cesarkowa, więc mój dzidziuś urodzi się w styczniu. Lekarka obawia się by macica nie pękła, to już trzecia cesarka, więc nie ma co ryzykować. Tak więc będę chyba pierwszą lutową mamą

Od początku ciąży mam mdłości, przez cały dzień, bóle głowy, zawroty. Jeszcze te temp 39stopniowe wykańczają. Brzuszem już mam dość widoczny, ale prócz siostry i rodziców nie wie nikt. Jakoś nie chce zapeszać, czekam do 27mego sierpnia na usg i badania. Żadnych testów na prawdopodobieństwie tego czy owego nie robie, było by to nie na moje siły.
Fajnie jest chodzić w ciąży na zimę ( mam porównanie bo córka jest z lata a syn z zimy). Na wiosnę nasze dzieci będą już ciekawskie świata. Wózek Casualplay s4 zostawiłam sobie po synku, ubranka też mam magazynowane. Reszte rzeczy posprzedawałam więc muszę kupić wyprawkę na nowo, przede wszystkim łóżeczko, bo kołyske Simplycity Coneco miałam i już nigdy więcej. Ładnie wyglądała tylko i tyle na temat

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

U mnie zapowiada się gorący i duszny dzień

Znów klapnięta do chaty wrócę i padnę na wyrko

Buziaki, miłego dnia

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasiu mił,ze w pracy tak przyjemnie Cię przywitali

Głowa przestała boleć?
Monika gratuluję trzeciego bobaska, zawsze mi się marzyła trójka dzieci

Missyy jak tam dajesz rade w pracy?

Mi się marzy morze,woda... mmmm
a przeszłam kolejny etap, zaczynam Femibion 2!

aa i jeszcze z ciekawości PYTAM: chodzicie na badania do lekarza co 3 czy co 4 tygodnie?
W poprzedniej ciazy chodziłam co 3 ,teraz co 4 i dłuzy mi się strasznie! nie wspomne o nerwach

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzień dobry
Kasiu mił,ze w pracy tak przyjemnie Cię przywitaliale nie myśl o powrocie,jeszcze nie teraz
Głowa przestała boleć?
Monika gratuluję trzeciego bobaska, zawsze mi się marzyła trójka dzieciale,z późno zabrała się do roboty,to teraz nie wiem czy wyrobię w czasie hehehe
Missyy jak tam dajesz rade w pracy?
Mi się marzy morze,woda... mmmm
a przeszłam kolejny etap, zaczynam Femibion 2!
aa i jeszcze z ciekawości PYTAM: chodzicie na badania do lekarza co 3 czy co 4 tygodnie?
W poprzedniej ciazy chodziłam co 3 ,teraz co 4 i dłuzy mi się strasznie! nie wspomne o nerwach
Asik mi też się strasznie dłuży! Do ostatniej wizyty chodziłam co 2 tygodnie,czułam się przez to pewniej. A teraz wizytę mam 13 odnośnie badania przeziernosci karkowej, a następna dopiero po miesiącu,we wrześniu. Za długo jak dla mnie
w pracy trochę sie męczę,bo cały czas w pozycji siedzącej mozna skostnieć. Małe przerwy na rozchodzenie za duzo nie dają