- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- mariczka
- Wylogowany
- gaworzenie
My tez z mezem oboje mamy A+ kurde tez sie bojemariczka napisał:
Wola a jaka masz grupe krwi i twoj maz??
Obydwoje mamy A+.
Tez caly czas mysle zeby prywatnie sie wybrac i powtorzyc badanie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Aisod przy wadach serca i jakichs tam innych moga juz leczyc dziecko w brzuchu, ale zespol downa, chyba nie. Nie no musi byc dobrze, przeciez to jest niemozliwe, zeby cos bylo nie tak.
A tak poza tym we wiedniu calkiem inaczej do tego podchodza niz w Polsce, a pomiar tego karczku niestety jest obowiazkowy.
To jest stres i nerwy i do tego jutro jedziemy do Polski ale jak bede slyszala z lewej i sprawej strony o tym to nie wytrzymam. Bardzo zle sie czuje psychicznie i plakac mi sie chce i nie zycze tego nikomu...
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
a ja dzis na obiad jem... kapuste kiszona :-D mmniam
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
TYLKO CO
Ciężko ostatnio z moim apetytem, mało jem, nic mi nie smakuje. chyba, ze jakas zachcianka
Kasik, kapuchę też należy do moich zachcianek. Zwłaszcza z marchewką i posypana trochę cukrem
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Wiola oczywiście, że będzie dobrze <przytul> Wiem, że się stresujesz i żadne słowa nie są w stanie Cię pocieszyć, ale pamiętaj, że jesteśmy z Toba i trzymamy za Was kciuki. Tak samo jak Kasiek21 życzę Ci mniej smutków.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
... mam dzisiaj dość... łapie jakiegoś doła i najchętniej to popłakałabym się ...
Monia przytulam! Nie smutaj się, jeszcze tylko ok 7 miesięcy
aisod zgadzam się z Tobą w 100% co do ciuszków, nie kupujcie za małych!!! Mimo,ze w sklepie namawiają.
W wózkach wazna jest faktycznie wilkośc gondoli i koła.. no i amortyzatory,w sztywnych dziecko podskakuje,bez sesnu. Najlepiej popytać znajomych, iść do sklepu "pomacac".
Monia aisod my swoje mieskzanie wynajmujemy,mieszkamy tymczasowo u tesciów, mamy jedną sypialnię, musimy dokupić łózko dla Mikusia
Wola ja się w tych badaniach nie orientuję, ale trzymam kciuki, bądz dobrej mysli!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jesli macie ciuszki,zabawki, sprzęty po dzieciach i chcecie się pozbyć,albo szukacie nowych to mam grupę na fb, od dawna do której zapraszam.
Jak urodziłam Mikołaja to naszedł mnie pomysł,zeby gdzies to sprzedac,bo miejsca na gromadzenie brak i utworzyłam tą grupę! Potem zaczęły powstawac inne grupy, wg mnie super pomysł.
Podam linki,moze któras z Was skorzysta,jak coś będzie nie jasne pytajcie.
www.facebook.com/groups/301308466592736/
www.facebook.com/groups/323024251157063/
i grupa pogaduchowa:
www.facebook.com/groups/317415145027919/
Spać mi się chce ... i tak w kółko
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Bo u mnie rodzinka zaczyna zauważać, że coś mi powoli odstaje a i mi już nie spi się wygodnie na brzuchu, próbuje przestawic się na spanie na boku chociaz najbardziej lubie wlasnie na brzuszku
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miliaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mój mąż twierdzi, że brzuch trochę mi się zaokrąglił. Chociaż to chyba mało możliwe w 11 tygodniu Cały życie narzekałam na niską wagę (46 kg), więc teraz jak wchodze na wagę i widzę prawie 48 kg to duma mnie rozpiera
A co do spania też uwielbiam zasypiać na brzuchu i ciężko mi się przyzwyczaić. Zastanawiam się na zakupem poduszki dla kobiet w ciąży. Myślicie, że to dobry pomysł?
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Mój maż też twierdzi, że brzuszek okrąglejszy, a że widzimy się tylko w weekend, więc chyba łatwiej mu to ocenić
Jakieś straszne to dzisiejsze popołudnie było, jakiegoś doła złapałam, popłakałam, wszystko było problemem... no normalnie masakra... oby takich chwil jak najmniej. Pozytywny aspekt jest taki, że dobrze, że męża w domu nie ma, bo jeszcze chłopu by się dostało bez powodu... no cóż taki to nasz słodki urok
aska27 dziękuję
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki pojawia się Wam już brzuszek?
Bo u mnie rodzinka zaczyna zauważać, że coś mi powoli odstaje a i mi już nie spi się wygodnie na brzuchu, próbuje przestawic się na spanie na boku chociaz najbardziej lubie wlasnie na brzuszku
Marudka ja mam brzuszek ogromniasty, spróbuję jutro zrobić zdjecie na potwierdzenie. W pierwszejciązy taki miałam chyba w 5 miesiacu
Kasiu badania dopiero się zaczęły i to poczatek. Faktycznie duzo tego, ale skoro trzeba.
- Moni@
- Wylogowany
- gaworzenie
Okropnie się czuje w tej ciąży, mdłości i ból głowy mam codziennie
Jestem w 14tc. To mój trzeci maluszek.
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do brzuszka, to jakis tam mam hehe
pytalam o te badanie tez na innym forum, i tam dziewczyny wlasnie mowia ze to badanie robi sie w ktorejs ciazy i wlasnie w okreslonym wieku. eh, tak troche dziwnie,ale ok, cale szczescie ze nie musza za to placic.
monia@
witaj wsrod nas pieknie zaokraglajacych sie fajnie ze do nas dolaczylas. pewnie widzialas tabelke nasza sliczna, skonstruowana przez asie :-D napisz pare slowek o sobie i malenstwie (jesli masz ochote:-) ) a sia napewno tez cie tam umiesci. (tabelka jakby co jest do podgladu nad suwaczkie aska27 )
dziewczyny, dramat!! tak mnie wczoraj wieczorem glowa bola ze myslalam ze umre, nawet telewizor mi przeszkadzal, i o to wlasnie zrobilam awanture mojemu i sie poplakalam...
a do tego te sen...
snilo mi sie ze bylam u mamy, i nagle niby ja zaczelam rodzic ale to mama zrobila sobie cesarke i wyjela od siebie z brzucha moja corke!! ale jaka wielka ona byla, juz nawet umiala chodzic, a ja nie mialam dla niej nic ani ciuchow ani lozka!!!
a potem ze bylam gdzies na jakiejs wiosce, czekalam na pociag i ukradl mi ktos portwel i telefon, i nikt z ludzi nie dal zadzwonic na policje!! bo twierdzili ze to moj wymysl i nikt tego nie zrobil. i byl tam tez ten chlopak ktory to ukradl, i mimo tego nie ze ja wiedzialam ze to on to nie oddal mi
- Paula525252
- Wylogowany
- gaworzenie