- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dzisiaj na pobranie krwi idę.
Muszę przynajmniej do 9 bez jedzenia wytrzymać.
Ciekawe czy się uda jak już mi w brzuchu burczy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Ja juz wczoraj sie nie odezwalam,bo mialam gosci, pozniej szybko malegowykapac, kolacja i spac polozyc, a jeszcze musialam psy odebracod strzyzenia i tak mi dzien zlecial.
Agnieszka gratuluje synka,super...bedzie parka.
Po za tym czuje sie oki, dzis w nocy tylko jakos spac nie moglam, obudzilam sie po 2ej i juz jakos mialam problemy zeby zsnac.
Slonko niby swieci od rana ale jest tak zimno ze masakra.
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zmarzlam strasznie.
Jak byłam na pobraniu krwi weszlam na wagę- od początku ciąŻy mam już 2kg na plusie.
- claudii09853
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Faktycznie zimno ja codziennie małą do przedszkola prowadzę to ziąb taki ,że szok
No proszę dzisiaj ma dużo badanie krwi ja mam w poniedziałek
claudii trzymam kciuki za tą córeczkę
Ja dzisiaj też szybko wstałam mam żylaki na jednej nodze i nie dawały mi spać w nocy , taki los nie wiem co to będzie jak będzie więcej kilo .....

Miłego dnia

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wczoraj salatka sledziowa hehe ...
Claudiii trzymam kciuki, daj koniecznie znac.
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)

u mnie dzisiaj też nienajlepiej, pogoda jakos nie nastraja do radosnego przezywania tej środy, jest okropnie zimno, szaro, buro i ponuro a na dodatek lekka mgła osiada. Dobrze ze w mieszkaniu mi juz grzeja, podkreciłam grzejniki i czekam zeby sie naciepliło bo jakos mi zimno od rana.
Byłam wczoraj na badaniach krwi i odebrałam wyniki niestety sa srednie żeby nie powiedziec zle. Prawdopodobnie mam niedokrwistość i ogólne zakażenie jakies albo coś z nerkami dowiem się więcej na jutrzejszej wizycie ale wiem że krew w moczu to raczej gorzej niż lepiej

Mam problemy z siostra może to wszystko przez przewlekły stres...
Mamusie macie może jakies sprawdzone witaminy po których nie jest niedobrze? W ogóle czy bierzecie na tym etapie dalej jakieś suplementy? Ja mam Pharmaton Matruelle bardzo dobre z wysokim stężeniem skladników odżywczych ale są naprawde mocne i męcze sie po nich więc biore sporadycznie.
Mam nadzieje że jutro lekarz przepisze mi wszystko co potrzebne ale po cichu licze że obejdzie się bez antybiotyku.
Claudii ja też trzymam kciuki

A z lepszych wiadomości to udało mi sie wylicytować śliczny sweterek na all za 7 zł

edit: jeszcze jedna dobra wiadomość

- Ani-ta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
u mnie pochmurno i zimno takze sie nigdzie dzis nie ruszam a wyniki odbiore jutro mam nadzieje ze bedzi dobrze bo oststnio musialam powtarzac wyniki.
claudii trzymam kciuki za wizyte.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

U mnie świeci słoneczko, ale ziąb na dworze, że nie wystawiam jeszcze noska na zewnątrz

Ja tez mam ostatnio problem ze spaniem. Zasypiam od razu, ale w nocy jakoś niespokojnie śpię. Przebudzam się co jakiś czas i nie wiem czy to dlatego, że staram się nie spać na brzuchu i uważam żeby spać na boku jak trzeba, czy co

Pala jutro się wszystkiego dowiesz, tylko nie próbuj nawet szukać na necie, co może to oznaczać!! Bo jak się dowiem, to spiorę tyłek

Darmag ja w w czwartek ostatni sobie zrobiłam śledzika w śmietanie z jabłkiem, bo chodził za mną już ze 2 tygodnie. Ach jaki był pyszny

Ja mam wizytę w poniedziałek, więc chyba badania zrobię w sobotę, ale tym razem mam tylko mocz, bo krew wyszła ostatnio bardzo dobrze.
Claudii trzymam kciuki za córeczkę

Kojka ja też jestem ok. 2 kg na +. Myślałam, że jeszcze nie skoczy

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja moge je szczerze polecic,bo moje pierwsze wyniki badan tez nie byly najlepsze, tzn anemia, brak zelaza... od kiedy zaczelam je brac to wszystko sie unormowalo, teraz mialam wyniki b.dobre. Czuje sie po nich bardzo dobrze, nie mam zadnych problemów z cera a jestem z tych co nie maja buzki jak pupcia niemowlecia. Moja kolezanka ma apteke jest farmaceutka i tez je polecala, powiedziala ze jest to suplement dla kobiet ktory teraz najczesciej jest kupowany przez kobiety w ciazy i matki karmiace. Jedyny minus to ten ze kosztuje w aptece 43zl i starcza na 30 dni, ale wiadomo,maluszek najwazniejszy.
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Krew mam dobrą. Lekarz napewno coś Ci jutro poradzi. Nie martw sie.
Jeśli chodzi o witaminy to biorę Pregna 250 DHA . Koszt ok.26zł w rossmanie.
- faza56
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Oprócz pregny biorę magnez tylko.
Ja ostatnio nie mam apetytu :/ jak wcześniej mogłam jeść dosłownie wszystko to teraz odrzuca mnie okrutnie od jedzenia. Mam wrażenie, że wszystko jest mdłe. Najchętniej to bym tylko owoce z jogurtem jadła.
Miłego mroźnego dnia Mamusie

- AgnieszkaC
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
wczoraj pakowałam do szafki ubranka po Marysi, aż mi się żal zrobiło... mam tyle ładnych ubranek dla dziewczynki, które czasem nawet nie były założone bo jak je dostała to już miała za małe. Śmiejemy się z mężem, że za pierwszym razem sądziliśmy, że będzie chłopiec okazało się że dziewczynka, teraz stawialiśmy na drugą córeczkę i jest chłopak. heh nie dogodzisz. Ale coraz bardziej się cieszymy, że będzie parka

Pala ja brałam i biorę Prenatal Classic, w aptece kosztują ok 30 zł i starczają na 30 dni
Współczuję Wam złych wyników, zobaczycie szybko się poprawią!
Ani-ta najlepsze życzenia dla Bartusia, który wczoraj skończył dwa latka!!!
Kojka ja mam 3kg na + ale w porównaniu z poprzednią ciążą to jest całkiem niezły wynik, w pierwszej tyłam szybciej

A odczuwacie czasem twardniejące brzuchy? Ja mam tak, że rękom jestem w stanie wyczuć całą macicę... Dostałam witaminy i mam nadzieję,że pomogą.
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dzisiaj zaczynam 15 tydz ciazy, chcialam wrzucic suwaczek, ale mam wrazenie ze one jakos tak dziwnie licza te tyg, w ogole nie pokrywaja i sie z tym co mowia lekarze

Pala, ja biore te same witaminki co Ty, poki co czuje sie po nich calkiem dobrze.
Co do wagi, ja czasem trzymam wage, a czasem mam 0,5 kg+, a w sumie to jeszcze nie wrocilam do wagi sprzed ciazy. Wyniki krwi mam dobre wiec sie nie martwie o to ze nie tyje.
W ogole, przelamalam sie i wczoraj na zakupach chwycilam pierwsze rzeczy dla maluszka, kupilam pieluchy tetrowe i podklad na materac

A tak swoja droge, uwielbiam taka pogode