- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oj z tym spaniem to tak jest, że jak nie na siku to inne rzeczy w głowie siedzą. Ja akurat na brak snu nie mogę narzekać. przed ciążą miałam straszne kłopoty ze snem. Budziłam się o 2-3 i do rana kukałam. A teraz zasypiam o 9, wstaje na siku też zaraz zasypiam i budzę się koło 7
Mamusie. Mój mąż był wczoraj u naszych znajomych, którzy mają małe dziecko. Tak mu nagadali o wyprawce, że dlaczego jeszcze nie kompletujemy podstawowych rzeczy dla malucha, że wczoraj przyleciał z 3 paczkami Pampersów, chusteczkami nawilżonymi, pieluchami tetrowymi i majtkami poporodowymi i mówił, że on już wszystko będzie kompletował powoli
Ehhhhh ci faceci. Z nimi źle bez nich jeszcze gorzej . Aaa w tym szale zakupów nie zapomniał o mnie. Oprócz wspomnianych wyżej majtek poporodowych kupił mi też majtki ciążowe w La Vantie. Bardzo Polecam. Są super wygodne, nie uciskają i w brzuszek ciepło
Pozdrawiam i zdrówka życzę dla Was wszystkich i pociech
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Mój sam raczej nic nie kupi.będzie wolał żebym to ja wybrała. On zaraz powie że się nie zna.
Moja koleżanka ma termin na końcowke kwietnia i jak wpadła wczoraj do sklepu
To prawie wyszła z wózkiem , lozeczkiem turystycznym i pieluchami.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
No no faza, to mąż zaszalał, ja jestem zdania, że faktycznie lepiej po troszku wcześnie coś skupywać niż wszystko na raz, ja na razie tylko kompletuje jakie spioszki, bodziki, pajacyki ... w grudniu chciałabym kupić łóżeczko, tym razem mam na oku białe, dla Kacpra miałam w kolorze ciemnego orzecha... no i mam dylemat czy z szufladą czy bez. Ogólnie podobają mi się bez szuflady, z Kacprem miałam szufladę, alepotem jakoś się zapadała, kurz się tylko zbierał i sie wściekałam bo musiałam się przemieszczać jak wąż między szczebelkami, żeby płytę wyczyścić. Co prawda jest wygoda, żeby coś pochować, no ale zobaczę.
Kacper się rozchorował, w nocy kichał, budził się bo nosek zapchany i zostawiłam go dziś w domu, myślę, że czwartek i piatek nie katastrofa, materiał nadrobimy a zdrówko ważniejsze.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Pofatygowalam się z rana do lidla bo miały być bluzki 2 szt. po 22zł dla dzieci i buty na zimę
Po 55zł. Niestety za późno. Nie została ani jedna para butów a na bluzki zalapalam się na ostAtnią paczkę.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Faza, ale fajnie, że mąż się przejął. A znalazłabyś te majtki ciążowe gdzieś na necie, bo jadę na małe zakupki do mojej hurtowni w sobotę, to sobie zerknę. Muszę sobie kupić rajstopy ciążowe, bo zwykle mnie już uwierają Mój mąż chyba by sam z siebie o tak nie pojechał i nie pokupował różnych akcesoriów
Darmag, dobrze, że Kacper w domku został. Miejmy nadzieję, że nie rozłoży go bardziej i szybko wróci do zdrówka Tylko Ty uważaj żebyś nie załapała choróbska paskudnego!!
Kojka, często tak jest, że jak coś rzucają fajnego do sklepu, to zaraz tego nie ma zupełnie jak kiedyś. Ale wiesz może jeszcze dołożą, a jak nie to w innym Lidlu spróbuj. powiem Ci, że byłam na stronce Tchibo ostatnio i tam mają fajne rzeczy dla dzieci. Co prawda nie są jakieś super tanie, ale wyglądają fajnie. I są bodziaki dla maluszków i kompleciki: spodenki, bluzeczka i bluza no ale dla ciężarnych nic nie ma Dostałam ostatnio spodenki dresowe dla ciężarnych właśnie z Tchibo. Są bardzo fajne. I dlatego patrzyłam, czy może teraz coś będzie, no ale za jakiś czas może znowu zerknę na ich stronkę.
A Darmag, mi się wydaje, że łóżeczko z szufladą to fajna sprawa. Zawsze to jedno miejsce więcej gdzie można coś schować
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz leży w lozku i rysuje, jak zwykle syropow nie chce pic bo on strasznie nie lubi lekarstw, ale jak trzeba to nawet z placzem musi wypic.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/majtki-ciazowe-figi-bikini-ma...m-s-i3571285590.html
Darmag pogratuluj Kacprowi 5 Mały geniusz Ci rośnie
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
faza mąż jak widać bardzo się przejął mój w pierwszej ciąży jak się dowiedział że jestem w ciąży to od razu kupił mi witaminy
darmag gratulacje dla Kacpra 5 no i szybkiego powrotu do zdrowia mu życzę
moja koleżanka urodziła w poniedziałek Kacpra właśnie już nie mogę się doczekać jak pojadę ją odwiedzić
AgnieszkaC dziękuje za życzenia w imieniu Bartusia nie wiem kiedy ten czas tak szybko zleciał dopiero był moim małym synkiem a zaraz będzie starszym bratem
Ja powoli się szykuje bo na 16.40 mam wizytę mam nadzieje że wszystko jest dobrze u mojego maleństwa bo ja mam za dużo bakterii w moczu już trochę mniej niż poprzednio ale i tak dużo
miłego popołudnia
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Niestety u nas w lidlu nie dorzucają towaru. Mój syn miał bardzo dużo rzecZy do ubrania z lidla i były super.
Mój Wiki jest jak Melman z Madagaskaru jeśli chodzi o leki.
Powodzenia na wizycie.
Ja później idę odebrać swoje wyniki badań i zobaczymy co i jak.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Darmag, gratulacje dla Kacperka no i dużo zdrówka
Anita, daj znać po wizycie koniecznie!
Kojka, ja też dziś miałam problem z forum
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Bylam dzisiaj w sh i nawet niezle lupy dorwalam oczywiscie dla malucha bo dla siebie tylko koszule, niezla swoja droga w jednym byla cena przez pol i za buciki,koszulke ogrodniczki, 3 pajace i body zaplacilam 3,50 wiec zakupy uwazam za oficjalnie rozpoczete
Dzisiaj o 19 mam wizyte i juz nie moge sie doczekac kiedy zobaczymy malenstwo, w nocy byla strasznie ruchliwa, ja za to kompletnie nie moglam spac, do 4 z boku na bok sie przewracalam az nad ranem zasnelam
Dobra tyle tak na szybko ogarne mieszkanie i wpadne do was na spokojnie
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekuje za gratulacje dla Kacperka, cieszymy sie i oby tak dalej bo nawet byly 3- z testu a to troche takie stresujace i malo zachecajace te dzieciaczki do pracy, ale coz kazdy ma tyle na ile zapracowal.
Ale wam dziewczyny zazdroszcze tych wizyt,zobaczycie maluszka ja musze czekac do 24ego, to juz bedzie 20 tydz... nim sie obejzymy bedzie niedlugo Boze Narodzenie i nowy rok... a potem to juz z goreczki, luty którki i bedzie mieli dziedzie.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pala daj znać jak tam wizyta i czy z maleństwem ok wszystko
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
robie sobie pysznego pstraga z piekarnika, dzisiaj oprocz sniadania to nic nie jadlam i nie moge sie doczekac zeby sie dziad upiekl
Faza oczywiscie odezwe sie pozniej
I nadrobie zaleglosci