BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #756469 przez claudii09853
hej laseczki ja po wizycie iiii...będzie córeczka :lol: rośnie jak na drożdżach :kiss: mam tylko jedno zdjęcie bo taka ruchliwa była.... :) widzicie tą piąstkę zaciśniętą i kciuk w górze pokazuje mi że jest wszystko ok cwaniara...hehe :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #756474 przez Porto1987
No super, że się potwierdziła córeczka :) a kciuk extra, widziała, że musi mamusi pokazać, że jest ok :P

11 lata 2 miesiąc temu #756484 przez Loca
No to nic tylko sie cieszyc :laugh: jak mala pokazuje, ze jest wszystko ok, to inaczej byc nie moze :)

11 lata 2 miesiąc temu #756530 przez majeczka22
EDYTOWANA TABELKA

11 lata 2 miesiąc temu #756693 przez kojka-waw
Claudii gratuluję dziewczynki!!!

11 lata 2 miesiąc temu #756783 przez darmag21
A mi dziś Kacperek coś ze szkoły wrócił nie wyraźny. Widzę oczka szklane, z nosa kapie, kicha. Zaraz coś zaaplikowaliśmy, ale jak juz coś chwyta to i tak chwyci. :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756813 przez Porto1987
Darmag, to bierz się za niego mocno i niech zdrowieje. No ale tak to już jest jesień przyszła, a on w szkole pewnie tez nie ma problemu z podłapaniem paskudztwa :( Zdrówka dla niego od forumowych cioć :kiss:

A jak reszcie dziewczynek mija wieczór? Ja smażyłam racuszki z jabłkami, oj nawsuwałam się :P Coś mnie dziś delikatnie brzuszek kłuje. Mam nadzieję, że to nic takiego. Póki co, to tak sporadycznie czuję, myślę, że przejdzie.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #756826 przez faza56
hej, mój wieczór bardzo spokojny :) Czekam aż mąż z pracy wróci. Siedzę i piję herbatkę.

Porto te bóle brzuszka to na pewno nic groźnego :) . Podejrzewam, że od czasu do czasu każdą z nas pobolewa.

Musiałam dziś lekko zgrzeszyć. prawie cały dzień nic nie mogłam zjeść ale jakąś godzinę temu naszła mnie straszna ochota na zupkę amino pomidorową :P no i nie wytrzymałam. Mam nadzieję, że dzidzia mi wybaczy ;)

Kurczę nic w tv nie ma. Mogliby jakiś dobry film puścić. Mam ochotę po raz setny chyba "Lot nad kukułczym gniazdem' obejrzeć.

Spokojnego wieczorku mamusie :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #756837 przez Porto1987
Faza, ja wczoraj wieczorem byłam w Macu :P myślę, że moje małe tez mi wybaczy :) no ale tatuś zabrał :D :D więc nie tylko Ty masz grzeszki. Ginka mówiła mi, że jak ma się ochotę na coś niezdrowego, to można zjeść byle w rozsądnej ilości i nie często :)

11 lata 2 miesiąc temu #756909 przez kojka-waw
U mnie też spokojnie. Chłopaki już śpią. Mam pilota dla siebie.
Pewnie po 30 minutach przed tv usne. Standard ostatnio.

Cisza tutaj ostatnio straszna.

11 lata 2 miesiąc temu #756921 przez domi2907
Hej mamusie.

Dzisiaj mnie cos chandra dopadla..jakos tak mi sie dluzy czas na nastepnego usg, ciagle sie lapie na tym ze sie zastanawiam czy wszytsko ok. Tez mnie czasem zakuje w podbrzuszu po roznych stronach. Ehh, dopoki malca nie poczuje to tak to juz bedzie.

Darmag - kuruj synka, dzieciaczki niestety czesto lapia w szkolach wirusy..u mnie w szkole wiecznie ktores bylo chore a potem lapalam zaraz ja :) dwa lata temu zlapalam nawet ospe...no coz..takie uroki.

Gratuluje nastepnej dziewczynki potwierdznej!

Jtak mi narobilyscie smaka na te racuchy ze tez sobie napieklam a co :) troche mi sie humor poprawil. Pozdrowionka dla wszytskich

11 lata 2 miesiąc temu #756959 przez iwonka_wwa
Agnieszka gratuluje synka!
claudii gratuluje coreczki!

Ja plci nie chcialam znac, ale tak piszecie o Waszych szczesciach i nie wiem czy wytrzymam ;-)

kojka kochana, nie ma potrzeby zebys sie glodzila przed pobraniem krwi, na czczo trzeba tylko jak masz miec badanie glukozy.
faza, porto ja jeszcze w I trymestrze wysylalam meza po pizze hut bo taka mnie naszla ochota. Mysle ze drobne grzeszki nie zaszkodza.
darmag lecz synka od razu. U nas Michas sie przeziebil zarazil dziadka, tate, ja sue trzymalam ake teraz mnie tez dopadlo, amy nic za bardzo brac nie mozemy i tak sie mecze z kaszlem od tygodnia a dzis mi temperaturka podskoczyla :-(
Wogole wszystkie uwazajcie na siebie bo ponoc jakis wirus panuje i wszyscy dookola chorzy.
Ja bylam wcziraj na wizycie, wyniki troche sie pogorszyly ale bez tragedii. USG bede miala dopiero polowkowe, ale lekarz pozwolila mi serduszka poslychac, wiec tez bylam z wizyty zadowolona :-D

Spokojnej nocki zycze i jutro lepszych humorkow :-)

11 lata 2 miesiąc temu #756971 przez iwonka_wwa
loca my tez korzystamy z recznikow z kapturkiem i moge je spokojnie polecic. Pewnie zalezy od materialu, ale ja piore je od czasy do czasu w 90stopniach i nic sie z nimi nie dzieje.
I musze przyznac ze masz wyjatkowa osobowosc, gdy wszyscy widza zimno Ty odbierasz to jako rzesko. Bardzo pozytywna cecha, zarazaj nas swoim optymizmem :-D

11 lata 2 miesiąc temu #757011 przez kojka-waw
Czy ktoś jeszcze cierpi na bezsenność.
Nie śpię od 2!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #757017 przez agnesss
Witam :kiss
Ja nie śpię od 3 :dry: jak nie siku, to katar, to zła pozycja, to za chwile mąż z łokcia mnie szturchnie.... koszmar jakiś... Teraz się już nie kładę bo ide na badania. Miałam iść ok 9, no ale co tam... :)
Miłego ,cieplutkiego i pogodnego dnia mamuśki :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka