- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Czekam na meza o 18ej juz bedzie, placuszek zrobiony i weekend mozna zaczynac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Faza faktycznie jak jest sloneczko to jakies dodatkowe sily sie pojawiaja
Darmag super ze maz wraca i bedziecie miec fajny wekend ja musze na swojego do jutra czekac
Na budyn mnie nachodzi chyba zrobimy sobie kolacje na slodko
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Widze, ze mialyscie dzien pelen pracy. Ja za to przelezalam piatek do poludnia, az kolo 14 zaczelam sie fatalnie czuc, zmierzylam goraczke, a tam stan podgoraczkowy no to chyc za telefon i dzwonie do swojej lekarki, bo ja to mam tendencje do bardzo wysokiej goraczki, a jak w weekend mnie chwyci to juz nic nie zrobie. Przepisala mi pare lekarstw i powiedziala ze jak temp. Bedzie wyzsza to mam brac po 2 tabletki apapu, czosnek, malina, czarny bez same na nogi mnie nie postawia... dostalam krople do nosa na bazie soli fizjologicznej, witamine c i jakies tabletki na gardlo. Mam nadzieje, ze to grypowe przeziebienie nie zaszkodzi malenstwu tego sie w ciazy zawsze obawialam.
A wy dziewczeta wykorzystajcie weekend podobno ma byc cieply i sloneczny
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jestem złamana. Wyszedł mi w badaniach gronkowiec.
Wizyta w środę. ZobacZmy jakie leki mi przepisze lekarz.
Wyć mi się chcę. Zniknął polip jest inne gowno.
Miłego weekendu.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Faktycznie coś tu cicho, dziewczyny sie nie udzielają bo szaleją całymi dniami
U mnie dzisiaj znowu piękny dzień Słoneczko świeci ale jak wyjde na balkon to czuc takie mroźne powietrze Nie moge się juz doczekać sniegu Uwielbiam zime, święta i choinke Zawsze tylko męczy mnie ten klimat w sklepach gdzie zaraz po 1 listopada leca koledy i wszędzie porozwieszane sa łańcucy. W tym roku bedzie inaczej bo jestem na zwolnieniu więc nie bede musiała codziennie oglądac tego wszystkiego i spokojnie naciesze się kiedy przyjdzie czas
Loca wracaj szybko do zdrowia
Kojka nie martw sie lekarz napewno bedzie wiedział co zrobić
Darmag ja sie ostatnio obkupiłam za 50 g za sztuke, przy kasie przezyłam szok ze za taka cene coś mogę mieć a jednego bodziaka to nawet za 25 gr dostalam
Szaleństwo
Udanego weekendu mamusie
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakos dzis nie jestem optymistycznie nastawiona do "swiata"
...ale chyba to normalne, chwiejne nastroje.
Wlasnie odrabiamy z Kacprem wczorajsze lekcje tzn ja asystuje.
Pala, to prawda zeza grosze mozna kupic fajne ubranka dla dzieciaczkow, taka mala rzecz a cieszy.
Loca na pewno wszytsko bedzie dobrze, wiec badz optymistycznie nastawiona a to polowa sukcesu.
Milego weekendu dziewczynki. Odpoczywajcie.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Loca jak zdrówko mam nadzieje że nie dajesz się chorobie
kojka lekarz na pewno coś ci przepisze i będzie dobrze ja wczoraj dałam swój mocz na posiew ciekawe co wyjdzie mam tylko nadzieje że zdążą do piątku bo później moja gin ma 2 tyg urlopu i jeśli coś tam jest to mi nie pomoże
Cisza się zrobiła na forum dziewczyny pewnie cieszą się mężami ja jestem wykończona jutro przyjęcie urodzinowe Bartusia więc od wczoraj działam ale czego się nie robi dla dziecka
życzę spokojnej nocy
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anita- wszytskiego najlepszego dla Bartusia
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Witam się poniedzialkowo.
Mam cichą nadzieję że przerwiecie milcZenie na forum
i napiszemy dzisiaj kilka stron.
Idę budzić młodego.
Do później.
Ps. Czerwcowki sie już pojawiły!!!
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Poszłam na spacer z psem i się zaczęło.
Nie wiedziałam gdzie mam głowę odwrócić
Dzieci idą do szkoły, sąsiedzi z psami na spacerze
A ja co krok to paw.
Ledwo do domu doszlam.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Weekend zlecial,maz pojzechal i zaczelo sie to co zwykle, ale ja wam powiem ze nawet lubie takie zwykle dni tygodnia. Dzien za dniem jakoś szybciej mija, juz w srode wchodze w 5 miesiac, 18 ty c... jejku a pamietam jak test z niedowierzaniem robilam, ciekawe czy drugo polowa tez tak szybko zleci.
Ja dzis malego zaworze do szkoly, juz wydobrzal, wlasnie sieobudzil takze lece szykowac sniadanko...do pozniej.
Piszcie jak po weekendzie i jak sie czujecie.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
U mnie weekend do bani. Małżeńskie problemy nas dopadały i 3 dni podłego nastroju. Mąż wczoraj wieczorem pojechał, to może teraz trochę odpocznę i się odstresuję
Kupiłam sobie za to w sobotę legginsy nie wiedziałam nawet, że można się tak cieszyć z tak małej rzeczy. No to mi poprawiło humor na chwilę. Wstawię zaraz Wam linka. img.zszywka.pl/1/0151/w_2789/moda-damska...nsy-ciazowe-styl.jpg
No o takie są. Jest mi mega wygodnie i w końcu mam luz na brzuchu i moje jeansy odkładam już głęboko w szafie. Guzika, to już dawno nie zapinałam a teraz jeszcze doszedł problem z zapięciem rozporka. No i teraz mam luzik w nich a i kupiłam sobie fajne legginsy bardziej takie rajstopowe, bo te gatty co kupiłam wcześniej, to dla mnie nędzne są. I jeszcze zaopatrzyłam się w kilka par ciążowych rajstop
A dziś idę do pani dr, tylko nie będzie usg ale w sobotę miałam badanie moczu i wyniki ok, tylko mam więcej śluzu w moczu niż ostatnio. Podejrzewam, że jest to związane z ciążą. No nic dowiem się dziś o 15
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
Robie drugie podejście bo mi wcześniej posta zjadło, myślalam że rozniose ten telefon tyle mam tego pisania juz przesiosłam sie na komputer, połaczyłam go na kabel żeby nie zdechł , zrobiłam psu jeść , sobie kanapki i nakarmiłam rybia ferajne
U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, cos jakby teraz sloneczko starało sie przebic ale narazie z marnym skutkiem, a niby miało być 20 stopni
Kojka Twoja dzidzia daje Ci nauczke, że slodkiego to sie na śniadanie nie je
raz też tak miałam to dzwoniłam do męża i sie smiałam że mała przywołuje mame do porzadku
Darmag mój mąż też juz pojechał, zdecydowanie za szybko ten czas mija, tez dopiero rozmawialiśmy o dziecku, robilam 4 testy dopiero martwilam sie poczatkami, zastanawiałam sie jak powiem w pracy i kiedy, a tu tez w środe juz 20tc wybije i połowa za mna Coraz częściej nachodza mnie myśli czy będe wiedziała że to juz ten czas, czy dam rade, czy będe wiedziało co robić, coraz cześciej sie martwie i szczerze mówiąć nie chce żeby to tak szybko przeleciało
Bylismy wczoraj z mężem u mnie w pracy zanieść l4 i przy okazji pogadałam z dziewczynami i popatrzylismy na wózki czy pojawiło sie coś nowego. Zdecydowalismy, ze zostaje taki który upatrzyłam sobie jeszcze jak nie byłam w ciaży pracując i mamy na oku jeszcze jeden polskiej firmy, tylko żeby go zobaczyc musimy zrobić sobie wycieczke do Krosna
Wczoraj tez w Leroy Merlin znalazłam śliczna tapete do pokoju maleństwa, okazało sie że miła Pani dała mi troche z tego kawałka żebym miała wzornik Co prawda nie możemy bardzo szaleć bo to tez nasza sypaialnia ale maleństwo dostaje swoja ściane a tapete myslalam dac na całej długośći tam gdzie łóżeczko
A kupiłam sobie witaminy, wybrałam prenatal duo, classic + dha
Mam wyrzuty sumienia że te wyniki krwi są jakie są i moje maleństwo nie dostaje tyle witamin ile potrzebuje, zmuszam sie do jedzenia miesa tzn mąż mnie zmusza lol i owoce pochłaniam w strasznych ilościach Chcialabym zeby te co zamówiłam przyjeły sie bez wiekszych problemów
Jak widzicie ja wracam do formy zaszalałam i troche sie spisalam
Licze na to, że nadrobicie zaległości i forum znow ożyje
Pozdrawiam
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co, ja mialam dzis sen, taki oto: ze byl juz czas na narodziny i urodzilam synka.
Pala- ja sama czasem tezam takie obawy, ale to chyba dlatego, ze chcemy jak najlepiej, ze juz czas, to uwierz bedziesz wiedziala z pewnoscia, hehe... ja tez sie tego obawialam, spalam sobie grzecznie w nocy i sygnaly mnie zbudzily, tak wiec spokojnie, dasz rade.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
I powiem Wam, że wczoraj rozmawiałam z tym moim nieznośnym mężem o porodzie, bo mi powiedział, że nie wie czy chciałby do samego końca. To się go zapytałam, czy mnie tak samą zostawi? Odpowiedział, że to ode mnie zależy czy będę chciała żeby był. W sumie chciałabym żeby był świadomy, co narobił i kazałam mu ze mną obejrzeć filmik z porodu. Już po filmie mnie przytulił, a ja zaczęłam ryczeć, mimo że filmik znam już na pamięć. Zaczęłam się zastanawiać jak ja sobie dam ze wszystkim radę
O Pala, pokaż tapetkę My o ile zmienimy mieszkanie, to chyba dopiero później zrobimy pokoik. Na początek wstawimy łóżeczko do sypialni, bo będzie wygodniej. A pokoik, to jak chociaż z pół roczku będzie miało bobo. Niby te wszystkie pokoiki na necie wyglądają cudownie, no ale co później robić z tymi mebelkami już jak dziecko podrośnie? Wolałabym chyba kupić proste mebelki i po prostu zrobić bajeczne ściany, to zawsze można łatwo zmienić jak się znudzi.
U mnie też miało być tak ładnie, a o słońcu mogę zapomnieć
Darmag, ja lubi nosić kamizelki ciepłe i swetry w zimie, więc będzie jak znalazł. A udało mi się kupić te legginsy za ok. 50 zł i pewnie jeszcze sobie kupię jakiś inny model są też wersje na brzuch, ale ja mam za mały brzuch jeszcze. Myślę, że pod koniec roku będę mogła sobie kupić już z pasem na brzuch także polecam Wam te legginsy, szczególnie jak któraś z Was lubi je i rurki nosić Darmag, moja mama mi kiedyś mówiła, że jej się raz przyśniło, że będzie miała córeczkę i się sprawdziło a usg jeszcze wtedy nie było także coś w tym jest
Wczoraj mi mój mąż powiedział, że coś mu się wydaje, że to będzie dziewczynka