- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Szybko to leci strasznie.
Potem cos dluzszego napisze bo chce troche ogarnac dom. Buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Polecam przeczytać, mnie trochę przekonuje ten artykuł do pewnych rzeczy.
I jeszcze pytanie do doświadczonych mam: słuchajcie jak urodzimy w marcu, to całe lato mamy w gondolce, a jak z zimą? Bo ja nie wiem jak to będzie z przesadzeniem malucha do spacerówki w tym czasie. Myślę, że o ile maluch będzie chciał siedzieć dłużej w głębokim, to można by pojeździć w nim dłużej, o ile jeszcze się będzie mieścił.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Claudi, u mnie też pięknie

Domi, tylko nie przemęczaj się Kochana

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A co do wózków to ja mam zamiar kupi 3 w 1 ,żeby potem nie trzeba było kombinować i kupować spacerówki,a czas szybko leci ,ja zakładam ,że jak urodzę pod koniec marca to przynajmniej 4-5 miesięcy będzie na leżąco ja tak przynajmniej uważam żeby nie przedzwignąć małego kręgosłupka

A faktycznie Loca ten czosnek co pisała Porto to dobry wybór i napewno nie zaszkodzi tyle że nie dobry ,ale cóż czegoś trzeba spróbować, a porto link twój zaraz przeczytam ...

faktycznie Domi uważaj na siebie

Ja nic nie kupiłam bo nie jestem pewna czy synek niby tak ale to tak na 80% więc jeszcze poczekam , 17.10 mam wizytę może się coś zmieni....wprawdzie mam troszkę ciuszków od koleżanki po jej dzieciaczkac ale nic pozatym ,narazie oglądam używane stelaże z moskiterą kolorowe i pod kolor resztę do łóżeczka może kupie...
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Roma dobrze ze sie odezwalas,boja juz sobie pomyslalam co sie z toba dzieje.
Na pewno po badaniach bedzie oki, wyleczycie chorubsko, trzeba byc dobrej mysli.
Loka, jedz czosnek, cytrynke i z miodem... teraz taka pogoda ze trzeba uwazac.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam. Filmik jest w 3 częściach:
Polecam obejrzeć

- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Uprzedzam że mam do nadrobienia 4 strony więc będzie dużo czytania

U mnie dzisiaj tak sobie, średnio się czuje, jestem taka jakas zła, rozdrażniona, smutna, cały czas mi źle, nic mi sie nie chce robić ani z nikim rozmawiac... Dawno juz tak nie miałam, w sumie to przypominam sobie tylko dwie sytuacje kiedy miałam jakies humory. Co prawda czuje zdecydowana poprawe samopoczucia w porównaniu co było rano jednak dalej sama nie wiem co mi jest

Wczoraj okropnie bolał mnie brzuch, taki ciągnący, piekący ból

Mam dzisiaj o 17 spotkanie dla kobiet w ciąży na którym będzie poruszany temat porodu i połogu ale jakoś nie mam ochoty iść i pewnie zrezygnuje.
Domi na wizycie napewno będzie wszystko ok nie zamartwiaj się

Ani-ta widziałam te poradniki w biedronie, całkiem fajne są

Porto dokładnie co do takiego wózka o którym pisałaś to jedyną jego zaleta jest to że możesz dziecko pobujać, chociaż w tych wózkach na pompowanych skrętnych kołach gdzie każde jest amortyzowane z osobna tez możesz to zrobić

Ja nie wyobrażam sobie poprostu w sklepie albo gdzieś gdzie jest wasko męczyć się i podnosić tego wózka za każdym razem gdzie chce pojechać w jedna albo w drugą strone

Ja będe kupowac 3w1 zeby nie meczyc sie pózniej z dokupowaniem spacerówek itp. Mój wózek musi być na lekkim stelażu, mieć pompowane koła i lekko się prowadzić

Dziewczyny ale wam fajnie że macie możliwość słuchania serduszka

Claudii gratuluje ruchów

pusciłam ten filmik mężowi a on tylko o jaaaa i patrzył z otwartymi ustami

Faza mi też udało sie upolać spodnie ciążowe za 30 zł

Domi ale fajnie że masz wizyte wcześniej

Kojka wspólczuje, sytuacja faktycznie nieciekawa ale jak mówi Porto nikogo na siłe nie zmusisz do bycia dobrym rodzicem... Moim zdaniem jestes naprawde silna kobieta i trzymam za Ciebie kciuki żeby było dobrze

Loca x-lander jest strasznie wielki zwłaszcza ten xmove i do tego cena powyżej dwóch tysięcy, przynajmniej u nas po tyle stał, sama gondola ponad 600 zł. XA troszke mniejszy i zgrabniejszy, ewentualnie nad nim można sie zastanawiac ale ogólnie waga 15 kg dla mnie zdecydowanie za ciężki.
Ładnie nam szły bebetto luca 3w1 tani dobrze wyposażony wózek

Jak sobie przypomne to napisze Ci jeszcze jeden który wychodzi z fabryki xlandera tylko jest robiony z tanszych materiałów no i nie płacisz za firme sama w sobie jaka jest xlander

Tako jakiś miała moja przyjaciółka i ogólnie była zadowolona bardzo był podobny do xlandera.
Ja osobiście zastanawiam sie nad espiro vector pro a tutek grander

Domi ogólnie dzisiaj dużo nas zaczyna jakiś tydzień

Porto czego sie obawiasz przy skretnych kołach?
Już doczytałam

Pompowane, duże koła pojada napewno, przeciez nie musisz ich miec w skretnej pozycji cały czas

Darmag a są takie skrętne bez blokady w wózkach głeboko spacerowych? Nawet nie wiedziałam, myślałam że każdy ma taka blokade, przynajmniej z tych co my mieliśmy to nie było innych

No tak jak obiecałam swoje napisałam i powiem wam że mi sie lepiej zrobiło jakos

Pozdrawiam i miłego dnia życze

- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pala ja nie wiem czy sa jakies bez blokady, wydaje mi sie ze nie, ale jak bylam w sklepie to Pani powiedziala: "a te maja nawet blokade kol" wiec tak pomyslalam, ze moze sa jakies bez...
- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Nie martw sie nastrojami, ja ostatnio rycze codziennie, praktycznie juz sie przyzwyczailam. Jakos przejdzie.
Wiecie ja przez te wozki to mam juz taki metlik w glowie. Znalazlam jeden 3 w jednym niemieckiej firmy hauck. I kosztuje nowy 200 euro, uzywanyh jakos nie bardzo moge znalezc no i chcialabym nowy bo jak ma mi sluzyc do 4 lat to musi byc pozadny, ale ceny mnie przerazaja. Widzialam wozek za 1300 euro...i sie spytalan meza czy on sam jezdzi, karmi i zmienia pieluchy bo za tyle to powinnien. U nas ceny nowych wozkow wahaja sie miedzy 300 i 500 takich normalnej jakosci ( caly czas mowie o tych 3 w 1 bo tylko taki chce). Takze sama nie wiem co zrobie jeszcze..w styczniu sa przeceny zimowe moze wtedy uda nam sie wozek kupic taniej. Ten z haucka musze pojechac obejrzec w jakims sklepie bo ta cena 200 euro to bula promocja online, normalnie kosztuje 320. Juz nawet myslalam kupic wozek w polsce ale jak o potem przetransportuje. Transport pewnie bedzie drozszy niz wozlek a jeszcze go zniszcza przy przezucaniu. Takze nie wiem...wiem ze ma miec 4 kola, podobno im wieksze tym lepsze, ma miec daszek nad fotelikiem zeby dziecko przy przenoszeniu nie moklo, i ma miec jedna raczke a ne dwie bo podobno nie za dobrze sie taki prowadzi bo rece cierpna...tyle sie dowiedzialam od kolezanek z dziecmi..
Nie przemeczam sie, zmiotlam tylko miotla salon i kuchnie i przetarlam mopem bo juz nie moglam na ta podloge patrzec, mam z ciemneo drewna i wszysko na tym widac. Teraz juz leze i mam zamiar lezec az do 16. Potem lekarz po zwolnienie i domek i znow leze..