- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Darmag, powiem Ci, że ja też wczoraj wieczorem nie najlepiej się czułam. I jak opierałam głowę i zamykałam oczy, to też mi się kręciło w głowie. Ale wypoczęłam trochę i już dziś czuję się lepiej. Chociaż pogoda dziś nie nastraja A co do ciśnienia, to mi mąż regularnie podnosi więc ja mam sposoby naturalne
A jak reszta z Was dziewczynki się dziś miewa? Kurcze powiem Wam, że nas strasznie mało jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie maz juz pojechal do Szczecina i na kurs teraz do Wroclawia jedzie wiec wroci gdzies za 2-3 tyg, wiec moze to cisnienie mi spadlo dlatego ze teraz jestem sama, cisza , spokoj i nie ma kto go podnosic, hehe....
Za oknem juz mgla, przeraz mnie ta zima. Juz mogla by zblizac sie wisna prawda, tak mniej wiecej marzec, hehe.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Prawda ze nas malutko..
Pozdrowionka dziewczynki
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi nie stresuj się, bo maluszek się też zestresuje i nie będzie się chciał ładnie pokazać
Ja mam usg za tydzień w środę już nie mogę się doczekać, żeby brzdąca podejrzeć
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Domi nie stresuj się badaniem bo na pewno wszystko jest w jak najlepszym porządku, a dzidzia pewnie zdrowa jak rybka
Oj dziewczyny mało nas marcówek bo jesteśmy wyjątkowe a marzec to najlepszy miesiąc na rodzenie dzieci
Na Boże Narodzenie pewnie będziemy już pokaźnych rozmiarów, a Sylwester w tym roku to chyba przed tv lub gdzieś niedaleko do znajomych. Jakoś ciąża na mnie wpływa usypiająco, o 9 już śpię i przesypiam całą noc Chociaż pewnie niedługo to się zmieni i nasze fasolki będą dawały o sobie znać swoimi ruchami
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Postanowilam zasilic grono marcowek z tego co zauwazylam bede najmlodsza mama w tym gronie, ale mysle ze 25 lat to nie jest znowu za wczesnie na maciezynstwo
Dzisiaj rozpoczelam 13 tydzien ciazy i wciaz jestem w lekkim szoku, ale zaczynam oswajac sie z mysla ze w marcu do mnie i meza dolaczy maluszek, ktorego mysle ze pokochamy ponad wszystko.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
25 lat, to super wiek, ja pierwsze dziecko mialam w wieku 22 lat wiec mam juz 7latka
Jak sie czujesz ? jesli chcesz napisz nam cos o sobie.
Faza- jakies chodzilam spac bardzo pozno, teraz 21-30, wykapana juz wlozku jak grzeczna dziewczyna wylanczam tv i ide spac... spijmy poki mozemy bo jeszcze pare miesiecy i bedziemy lapac kazda minute by oko zmrozyc
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
Nie stresuje sie dziewczyny, tylko poprostu chcialabym miec juz za soba to badanie.
Jutro wam napisze co tam u nas.
Ja tylko jestem smutna ze na boze narodzenie nie wroce do polski co roku przylatywalam a w tym lekarka mi juz nie pozwoli. Jakos nie lubie swiat tutaj. Nie ma tych samych tradycji. Polska jest lepsa:) a jak sobie pomysle ze maluch na wielkanoc juz bedzie to mi sie cieplo na sercu robi. Juz sie nie moge doczekac.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie domi jak to się stało, że jesteś w Portugalii? Z Twoich postów można wyczytać, że bardzo tęsknisz za Polską, a jeszcze bardziej za rodzina.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
Lubie tu byc, tylko tesknie za rodzina w szeczegolnosci teraz. Mama obiecala ze przyjedzie w styczniu i z nami zostanie do czerwca, potem mam nadzieje pojechac do pl na 2 miesiace. A potem powrot do pracy...moze namowie mame zeby sie tu na sta,e przeprowadzila. Jak nie to jeszcze mamy tesciow. Ehh, zobaczymy. Jakos sie pouklada.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
Czasem jest ciezko, bo mimo tego ze sie juz przyzwyczailam do bycia tutaj to i tak brakuje mi wielu rzeczy..polskiego jedzenia, tradycji, ludzi, jeYka polskiego. Teraz zalozylam z kolega stowarzyszenie i bedziemy pracowac z polakami w portugalii ( erasmus, projekty, staze) to troche sobie moge po polsku pogadac no i ci ktorzy tu przylatuja drugi albo trzeci raz wiedza ze musza mi przywiezc sledzie i michalki