- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z mężem stwierdziliśmy, że spróbujemy postarać się o maluszka. I jak mi się okres spóźniał, to jeszcze nie wierzyłam w to, że mogło się nam udać. A jak po kilku dniach zrobiłam test, to nie wiedziałam co mam zrobić Dopadł mnie szok i niedowierzanie. Dlatego serduszko było dla mnie takim przełomowym momentem. I z niecierpliwością czekam na środę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja zbieram sie do miasta pozakupy, bo wlodowce robi sie pusto
Pozniej jak wroce tez chyba tylko kocyk i lezanko, a dobra ksiazka by sie przydala z tym ze moja bibliotek jest zamknieta z powodu remontu i nie mam nawet mozliwosc isc wyporzyczyc i tak do 30 wrzesnia
moze by tu jakis fajny film oberzec ? jesli macie czas i ochote to moge wam polecic np : Trzy metry nad niebiem i potem druga czesc: Tylko ciebie chce. Rewelacyjny... w ogole ja uwielbiam wyciskacze lez, takie zyciowe filmy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To trzymam kciuki, żeby udało się przed marcem skończyć to, co zaplanowaliście.
A reszta dziewczyn dziś śpi?
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze na 15 musze pojechac do szkoly po Kacpra i tak mi jakos lezanko pod kocykiem umyka...ale ciesze sie ze weekend i ja odpoczne od tej szkoly, hehe.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Super, ze macie miesne blisko zamieszkania, ja to po wedliny biegac musze ze 2 km i to najbardziej ruchliwa ulica w miescie a niby w scislym centrum mieszkam.
Widze ze te cerfury to wszedzie takie nieogarniete sa, myslalam ze tylko u mnie w Gliwicach maja taki balagan
A jak jestesmy przy zakupach, to powoli zaczynam ogladac rzeczy dla maluszka, ale nie wiem kiedy sie przelamie zeby cos kupic
Jesli chodzi o temat staran o malenstwo, to z mezem podeszlismy do tego co bedzie to bedzie i tak trafilo sie za pierwszym podejsciem, a szczerze watpilam ze cos z tego wyjdzie. Jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem, to byl szok, pozniej placz, bo co teraz, przeciez mialam takie wielkie plany zawodowe. W tym czasie bardzo maz mnie wspieral, bo on sie ucieszyl, tlumaczyl mi ze studia skonczylam, mam prace, jestesmy mlodzi i mamy prawie wszystko czego potrzebujemy, do szczescia tylko dziecka nam brakuje a ja do 30 mam troche czasu, wiec zrealizuje swoje plany wsparcie meza i bliskich jest w takich chwilach niezastapione.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
znowu znikłam na trochę ale dziś już zakończyłam porządki i mogę spokojnie odpocząć i coś do was skrobnąć.
Darmag zazdroszczę ci takiego mądrego synka i super że on sie tak cieszy na braciszka, ja to już sie boję jak mój synek zareaguje na rodzeństwo tłumaczę mu że w brzuszku jest dzidzia i pokazuje jak sie go o to spytam, ale on jest jeszcze taki mały i nie wszystko rozumie i boję się że będzie zazdrosny i w ogóle nie wyobrażam sobie siebie z dwójką dzieci.
Loca a glukoza to faktycznie nie ciekawa jest do wypicia mi lekarz kazał wypić z cytryną i faktycznie smak był trochę lepszy bo tak to taka sama słodycz a po za tym jeśli lekarz już teraz każe ci zrobić krzywą to nie wiem czy później nie będziesz musiała powtarzać wyniku bo ja kojarzę że ja robiłam ten wynik ok 20 tygodnia a może nawet później.
Loca to twój mąż ma podobnie do mojego z tymi smakami, pamiętam jak w pierwszej ciąży on ciągle miał ochotę na śledzie a ja wręcz nie mogłam nawet o nich myśleć
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Loca jak bedziesz miala ochotekupic cos dla maluszka to zrob to, nie musi wcale byc to jakis szal zakupowy, kupilabys skarpeteczki i mowie ci jaka radosc Ja juz kilka zakupilam, nie chodzilam specjalnie na zakupy tego rodzaju, bylo to spontaniczne, kiedy weszlam tylko poogladac i kupilam, np paputki czy skarpetki a w domu wpatrywalam sie w to odzinami. Mala rzecz a cieszy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja po badaniu juz. Z maluchem wszytsko ok. Spal sobie w najlepsze i lekarz musial mi dac klapsa w brzuch zeby sie zaczal ruszac
Potem juz machal nogami. Niesmialy jakis jest bo siedzial z nogami podkulonymi i nie dalo sie nawet podejrzec jaka plec. Takze zobaczymy przy nastepnym.
Zrobili tez wszytskie te testy na zespol downa itp i wyszlo wszytsko negatywne tAkze uff, z glowy jeden problem.
Problem jest ze mna..mam nisko polozone lozysko no i lekarka mi kazala na l4 na miesiac z nadzieja ze sie obroci. Wogole kazala mi glownie w p ozycji lezacej zeby nie ryzykowac. Widze ze chyba zawAriuje za niedlugo sama w domu ale nie mam innego wyjscia.
Poza tym ciagle mam dosc wysoki cisnienie. Beda ciezkie miesiace.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super, że z maluszkiem wszystko ok. A nic nie pokazał, bo się krępował mały wstydek