- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak tam sobie dajesz radę kojka? Współczuję tego leżenia.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Mam nadzieję że są tu mamy które mają czas i popisza.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Wspolczuje lezenia, ja juz mam sie oczedzac i w dou nie wytrzymuje. Ale jak mi sie lozysko nie przekreci wyzej to od przyszlego miesiaca tez bedzie duzo czasu w lozku.
Dzis jestem wykonczona. Troche sie nalatalam rano a chyba nie powinna. Teraz bedzie reszta dnia w lozeczku.
Buziaki weekendowe
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Darmag a w Lublinie dziś słoneczko było, pogoda była bardzo przyjemna. Do tego stopnia, że mój leniwy pies miał ochotę na zabawę fajnie, że masz tylko ślub, my z mężem za dwa tygodnie mamy ślub i wesele. No ale myślę, że jeszcze w kieckę się wcisną. Wcisnęłam się dwa tygodnie temu, więc może nie będzie tak źle. Najwyżej będę na wdechu
Faza, dobrze, że odreagowałaś sobie w wannie Powiem Ci, że ja to jestem zmarzluch i często biorę sobie taki dobrze ciepły prysznic. Moje samopoczucie jest po nim o wiele lepsze.
dziewczynki jak macie możliwość pójść na L4, to idźcie. Wypoczniecie i nie będziecie miały stresów (z założenia ).
Kojka witaj!! Rozgość się u nas Fajnie, że do nas dołączyłaś. My się rozkręcamy z rozmowami dopiero Śmiało do nas pisz Dobrze, że dużo odpoczywasz. Maluszkowi, to bardzo potrzebne teraz. Ale mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze Kojka, ja miałam bardzo delikatne plamienie. Zdarzyło mi się jeden raz. Właściwie miałam delikatnie śluz podbarwiony na brązowo, ale następnego dnia byłam na usg i okazało się, że z ciążą jest wszystko ok, szyjka mocno zaciśnięta. Podobno mogło to być przez trofoblast, bo częściowo pokrywał okolice ujścia szyjki macicy. Idę teraz w środę na usg, to dowiem się, gdzie ulokowało się łożysko. Może już jest wyżej Będę widziała rączki i nóżki, aj jak się nie mogę doczekać. Mąż na urlopie i idzie ze mną na usg ciekawa jestem jego wrażenia. Faceci niby są twardzi, ale pewnie się rozczuli
Domi, masz się oszczędzać!!!!! Koniecznie!!!!! Bo tak jak u dziewczyn na testach owulacyjnych, wyciągniemy karnego jeża
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogole sie dzis nie wyspalam, nie smiejcie sie ale mialam wrazenie ze jakis duch chodzi mi po pokoju, potem budzila mnie wracajaca z imprez mlodziez, okno mialam otwarte wiec wszytsko slyszalam.
Dzis moj plan to nie ruszac sie z domu, ogarnac, przyszykowac obiadek i lezec pod kocykiem.
Milej niedzieli marcowki.
Co u Was?
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Moje plamienia trwają tydzień albo i dłużej. Możliwe że jest to przez polip który mi się zrobił w ciąży ale to tylko przypuszczenia.
Psychicznie strasznie to wykańcza.
Mój mężczyzna był że mną na 2 usg, w 12 tygodniu i ostatnio w szpitalu jak wyladowalam. Oczy miał mokre od łez ze wzruszenia.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na pewno bedzie wszystko dobrze, tylko lez, wypoczywaj i na pewno wszystko sie unormuje.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
We wtorek idę do swojej lekarki. Ciekawe co mi powie.
Pewnie jak zwykle nic mądrego. Przedłuży leki i zwolnienie.
Nasteka się jak mało zarabia, znowu mi wypomni że nie powinna
Prowadzić zagrożonej ciąży i że robi to po znajomości
(kiedyś razem pracowałyśmy).
Chyba będę musiala poszukać innego lekarza.
A Wy chodzicie do lekarza na fundusz czy prywatnie?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Darmag, podświadomość w ciąży płata figle. Wiem coś o tym, bo jak przez tydzień byłam sama, to różne dziwne myśli miałam w głowie i nawet słyszałam, że mi ktoś wchodzi do domu. Także nie jesteś sama i chyba nic się nie da z tym zrobić. Ja też teraz pod kocykiem jestem. A na dworze takie słońce świeci byłam przed chwilą na podwórku i tak grzeje
Kojka, ale to już ponad tydzień masz te plamienia? A na usg widziałaś gdzie jest łożysko. Szkoda, że dokładnie nie zbadali skąd dokładnie jest plamienie. Ja to miałam tylko w ciągu dnia i w nocy już przeszło. Ale na pewno będzie wszystko dobrze. Właśnie tak mi się wydaje, że pod tym płaszczykiem twardości u facetów jest warstwa miękka Ciekawa jestem jak będzie w naszym przypadku
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja chodze na NFZ do specjalnej poradni gdzie przyjmuje sie kobiety w ciazy, pracuja tam swietni lekarze rownierz prywatni, ale po co placic skoro wystarczy tylko wczesniej wstac bo kolejki sa zawsze mega wiec chyba to swiadczy o tym ze warto tam chodzic.
Do prywatnego chodze od czasu do czasu, zrobilam bad prenatalne, wyszly oki wiec tylko co 2 miesiac pojde tak sprawdzic mojego z NFZ a poki co jestem zadowolona, bo co miesiac przed wizyta robie badania krwi, moczu, usg, na pocztku na przeciwciala itd... nie place za nic.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa