BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 3 miesiąc temu #810005 przez pietruszka
Hej,

poczytałam posty, ale nie mam siły na wszystkie odpowiadać. Źle dzisiaj spałam, cały czas mnie kłuje tak nisko i ogólnie czuję straszny ucisk na krocze. Mam wrażenie, że zaraz mi dziecko wypadnie. Łykam nospę, ale jakoś szczególnie nie pomaga :(

Wpadnę później, pa

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #810006 przez moni91
Witam ponownie już jestem na nogach:):) Agness dużo odpoczywaj i rób to co ci lekaż powiedział to na 100% będzie dobrze:):) ja dziś chyba pójdę do rosmana na małe zakupy:):)Buziaki:*

11 lata 3 miesiąc temu #810051 przez kojka-waw
Pietruszka mnie wogóle krocze boli. I wczoraj całe podrzucie mnie kuło i brzuch się stawiał.
Dzisiaj jest lepiej. Nie kuje, krocze dalej boli a brzuch postawił się tylko kilka razy.

Może młody tak się ułożył. Weź nospe, magnez i się położ.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810063 przez Loca
No to specjalnie dla Porto :)
Makijaż, oczy otwarte i zamknięte :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A tutaj :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

musicie ba linki kliknąć żeby zobaczyć :)

11 lata 3 miesiąc temu #810071 przez moni91
Super Locia:)

11 lata 3 miesiąc temu #810080 przez pietruszka
Kojka, dzięki za radę. Tak też zrobiłam, leżę od wczoraj.

Loca, wreszcie pokazał ci się brzuszek :) A makijaż ładny, ja to się nie potrafię cieniami ani eyelinerem pomalować. Beztalencie takie.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 3 miesiąc temu #810093 przez darmag21
Loca super makijaz,lubie takie delikatne w kolorach ziemi, fajnie bylo by cie wyporzyczyc na swieta, hehe ... a tak to sama bede sie katowac i i tak takie efektu nie osiagne, no ale moze cos wyjdzie. No i brzuszek juz ladnie widoczny, malenki rosnie.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810133 przez kojka-waw
Loca super makijaż.

Leżę i odpoczywam. Za pół godziny szykuję się na wigilię klasową do synka.
Ciekawe czy wytrzymam.

11 lata 3 miesiąc temu #810137 przez Loca
A ja musialam no sope wziac, chyba jestesmy juz na tym etapie ciazy, ze nasze organizmy przygotowuja sie do porodu i te skurcze beda sie pojawiac.
No coz, w koncu 3 trymestr :) zasowa ten czas niesamowicie.

Maz nie pozwolil mi nigdzie samej chodzic, nawet l4 do pracy zawiezie moja mama bo juz sie wszyscy zgadali, ze jak bylo powiedziane ze mam sie oszczedzac to mam sie oszczedzac, a tu jeszcze 3 ms do rozwiazania eh...ciekawe czy malzonek po urodzeniu dzidziusia tez bedzie tak o mnie dbal :)

Ja uwielbiam rozne makijarze, zwykle maluje sie w brazach taki makijarz dzienny do tego linia z eyelinera ;) za to na imprezy zawsze polece z czyms ambitniejszym :D
Chcialam na wesela kiedys malowac, ale nie podjelam sie tego zadania, kazdy ma inny typ urody, a ja umiem tylko siebie malowac.

Ale mnie wziela ochota na frytki......

11 lata 3 miesiąc temu #810138 przez moni91
Aj mamusie ja mam jakiegoś doła :(:( Przez to że mój pracuje od 6 do 20 to mam wrażenie że się od siebie odsuwamy :( wczoraj na niego wybuchłam z byle powodu:( Aj :(:(:(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810142 przez Porto1987
Loca, ładnie Ci wyszedł makijaż. Niby delikatny a tu niebieski akcent dodaje pazurka :) Zawsze się zastanawiałam jak można tak równo eyelinerem zrobić kreski :unsure: ja nigdy co prawda nie robiłam, ale nie sądzę żeby mi wyszło ;) A jaki domek Mikołajka już duży :) w porównaniu z tym wcześniejszym zdjęciem, to teraz już widać, że jesteś w ciąży :P

Jeszcze 2h i chleb idzie do piekarnika :D :D :D

edit:
Loca, ja biorę nospę dwa razy dziennie póki co. Myślę, ze z czasem będę brała jak będę czuła, że skurcze są za częste. Zauważyłam, że jak odpoczywam i się nie stresuję, tzn. nie kłócę się z mężem, to jakoś mój brzuszek to lepiej znosi :)

Moni, myślę, że wydaje Ci się że się oddalacie od siebie. Bo jesteś cały dzień sama. Myślę, że jak wraca z pracy późno, to mimo wszystko znajdzie chwilkę żeby cieszyć się Wami i dla oderwania od tego co miał cały dzień z chęcią zajmie się swoją rodzinką :) A u Ciebie buzują hormony, więc inaczej to wszystko odbierasz. Nie smutkuj, na pewno wszystko jest w porządku. Jak mąż wróci, do domu, to przytul się do niego i powiedz, że za nim tęskniłaś :) na pewno będzie się cieszył :S

11 lata 3 miesiąc temu #810147 przez moni91
Dziękuje Porto ::) na pewno masz racje ale po prostu czasem mam takie dołki i brakuje mi go:(:(często:(

11 lata 3 miesiąc temu #810172 przez roma4
Loca dobry makijaż nie ordynarny ,fajny :)

loca ja właśnie robię zapiekanki....

Moni nie martw się wiesz takie czasy trzeba pracować "inaczej" żeby coś mieć ,conie które z nas mają facetów tylko na wekendy

11 lata 3 miesiąc temu #810196 przez Loca
Ja frytek w koncu nie zrobilam, dziecko mnie przybilo do lozka, kurka dziewczyny nie wiem co sie dzieje, czy maluszek mnie gdzies uciska czy cos z zoladkiem mam, ale jak siedze albo stoje to ciagle lapie mnie bol tak mocny ze wytrzymac nie moge.
Jest to bol jakby od kregoslupa, promieniujacy na zoladek....albo na odwrot...nie wiem co jest grane, juz pije herbatki rumiankowe i mietawe ale nic nie pomaga, ze tez zaraz po wyjscu ze szpitala mnie to zlapalo....

11 lata 3 miesiąc temu #810214 przez Porto1987
Loca, może wypadaliby lekarzowi powiedzieć o tych bólach :unsure:

Uwaga, chwalę się swoim wypiekiem :P
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka