- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Darmag, ja mam tak ze czytam posty, a pozniej one mi jakos uciekaja jak chce odpisac

Takze prosze o wybaczenie

Wlasnie, bo mialam sie Ciebie zapytac o te anemie, czy lekarz przepisal Ci dodatkowa dawke zelaza? Bo ja mam zalecenie brania witamin z zelazem i do tego jeszcze dodatkowa dawke.
Roma, a na bol bioder nie pomaga spanie z poduszka miedzy nogami?
Moni, ja jak zasnac nie umiem to wypijam szklanke cieplej herbaty, czasem pomaga

Majeczko a nie bola Cie opuszki palcow od wbijania szpilek

P.s nieznosze karpia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pietruszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Na anemie mam Tardyferon a magnez Chela- Mag B6.
Mam nadziej, że pomogą.
Piertuszka, ja juz tak mam, ze nie potrafie trzymac jezyka za zebami i gadam co mi na sercu lezy. Nie wiem czy to wada czy zaleta,bo wkoncu ktos moze sie na mnie obrazic jak cos powiem i kogos uraze.
- Kasztanowa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
To forum jest inne niż te, do których byłam przyzwyczajona, tu każdy wątek miesięczny jest takim śmietniczkiem, do którego wszystko się wrzuca. Trochę szkoda, bo oprócz codziennej paplaniny jest tu masa przydatnych informacji, a dziewczyny z kolejnych miesięcy szukają ich od nowa

To tyle z przemysleń

- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Darmag, lepiej jest mowic co Ci lezy na sercu, bo pozniej dochodzi do nieporozumien, a tak to wszystko jest jasne, ja to tam uwazam za zalete

Kasztanowa, a jaka choinke bedziecie miec? Sztuczna czy prawdziwa? My w zeszlym roku mielismy prawdziwa, chcielismy ja posadzic u rodzicow przed domkiem, ae okazalo sie ze jej korzenie podcieli! Wiec w tym roku mamy sztuczna, co prawda nie bedzie pieknego sosnowego zapachu w domu ale coz, przynajmniej sypac sie nie bedzie.
My juz po zakupach przedswiatecznych, wlasnie zabieram sie za pakowanie prezetow

A co do tych watkow tematycznych, to tez jestem zdania ze byloby lepiej, bo ja to sie tu u nas czasem gubie, i nie chce mi sie wracac te 100 stron zeby znalezc odpowiedz na moje pytanie.
- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Widzę,że ktoś nareszcie poruszył ten wątek... Darmag, jak mam być szczera, to mam tak samo jak Wy ,jeśli chodzi o odczucia '' olewania '' na forum. Ja wiem ,że nie da się wszystkich zapamiętać, ale np w ostatnio jak miałam mieć wizytę pisałam o tym dzień wcześniej i w ten sam dzień. Po wizycie wchodzę na forum a tu dyskusja wre ,że super,że udane wizyty,że to już wszystkie ,które miały na dziś iść do lekarza..no zapomniano o mnie. Niby pierdoła, ale zabolało. To samo z odpisywaniem. Zaś z drugiej strony, jest nas tutaj troszkę i ciężko wszystkim odpisać po całym dniu nieobecności a grupki zawsze były ,są i będą ,jak widać nawet na forum

My już choinkę mamy postawioną i też jest to nasz pierwsza wspólna

Wigilię robimy sobie sami we dwójkę w mieszkaniu. Nasze pierwsze święta

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Faktycznie przepraszam ze swojej strony przegapiłam Twój wątek , przykro mi staram się wszystkie czytać ale że on kończył strone poporostu się nie cofnęłam ....W końcu forum jest min po to żeby oczekiwać odpowiedzi
Loca fakt za dużo żelaza może zaszkodzić bardziej niż jego niedobór,ale skoro lekarz ci go przepisał to pewnie miał powód,tak przynajmniej myslę
Kasztanowa będziecie we dwoje na święta? czy zle zrozumiała , bomy we trójkę sami pierwszy raz na wigilii będziemy tak jak Agness oni też sami ,mam nadzieję ,że będzie fajnie

Zróbcie zdjęcia będzie co oglądać....
a co mioch bóli to któraś pisała o poduszkach ,tak śpię z poduszkami między nogami i tonie działa , dowiedziałam się ,ze miną po porodzie i nic na to nie ma czyli jeszcze 3 miesiące
Mam nadzieję , że wejdzie mój post bo już drugi nie chce mi wejść
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Roma mysle ze wiek nie gra roli, wiec nie przejmuj sie tym.
Loca tez mysle ze nadmiar moze mogl zaszkodzic ale jak bedziemy pilnowac zeby nie przedawkowac to zle nie bedzie.
Agnesss u mnie wigilia z moimi rodzicami, bo razem mieszkamy, pozniej mamy jechac pokolacji do tesciow, ale takmnie tesciowa wkurzyla ze z checia bym wcale tam nie pojechala tylko pare rzeczy wygarnela.
Kasztanowa ja raz w zyciu mialam zywa choinke ale nie utrzymala sie ... i juz od paru lat mamy sztuczna. Moze wkleje i wam pokaze jak moja wyglada.
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Kasztanowa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Loca napisał:
Jak masz anemię, to ciężko, żeby nadmiar się zaraz zrobił, może dorówna do norm, a może ciągle poniżej będzieJa tez dostalam tardyferon, troche boje sie brac to zelazo bo slyszalam gdzies ze od nadmiaru zeby zaczynaja sie psuc....nie wiem ile w tym prawdy.

roma4 napisał:
Na pewno będzie fajnieKasztanowa będziecie we dwoje na święta? czy zle zrozumiała , bomy we trójkę sami pierwszy raz na wigilii będziemy tak jak Agness oni też sami ,mam nadzieję ,że będzie fajnie

- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Śliczna choinka Darmag

Ja żywej nie miałam nigdy. Zgram zdjęcia to też pochwalę się naszą

- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasztanowa koniecznie sie swoim drzewkiem pochwal.