BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #812967 przez roma4
Pala a to się "opiłaś" :) powiem Tobie ,że też dojadaliśmy wszystko bo pozostawało na szczęsice już po świętach i po woli wraca szara rzeczywistość

A jak tam Wasze plany na bale sylwestrowe?

Ja oczywiście w domu przyjedzie do nas vici chrzestna z rodziną i dwójką dzieci , więc sobie posiedzimy razem i tyle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #812970 przez darmag21
Roma u nas to tak wyglada zr tak naprawde to nasza wspolna ciaza bo z Kacprem to byla tak jakby moja i maz nie bral w niej udzialu bo jak kiedys wspomnialam wyjechal do Iraku ja ja bylam w 6 miesiacu ciazy a wrocil jak maly mial 3 miesiace wiec ani wspolniej ciazy ani porodu wiec dla nas to nowosc.

Roma my sylwesra spedzamy w domku, jakos i tak bym nie miala sil i ochoty by przyjmowac gosci lub sama gdzies isc... moze obejzymy jakis film, posluchamy muzyki... dotrwam do fajerwerkow. Zlozymy zyczenia i pojde spac.

Annlu trzymam kciuki bo ciezka droga przed toba ale jak nie postanowisz na swoim to pozniej nie dasz rady.

11 lata 1 tydzień temu #812980 przez kojka-waw
Dzięki za życzenia dla mojego. Jeszcze w robocie jest.

My na Sylwestra też siedzimy w domu i na dodatek sami.

Coś miałam dodać ale mi umknęło.

11 lata 1 tydzień temu #813007 przez Loca
Witam :)

No to mam co nadrabiac :)

Pala, mmm ale pijanstwo uskuteczniasz, ja takie pewnie w sylwetra bede uprawiac :P

Roma, ja z mezem do znajomych idziemy, u nich male 3 ms dziecko jest wiec bedziemy bawic sie na spokjnie :)

Annlu, wspolczuje Ci sytuacji z tesciami, dlatego ja ze wszystkich sil walczylam o to zeby mieszkac oddzielnie...eh nie powinni sie wtracac, tak jak darmag napisala, to jest Twoje dziecko i nic im do tego kto bedzie chrzestnym, zreszta takie decyzje i tak wy jako rodzice bedziecie podejmowac ;) nawet jak stwierdzicie ze chrztu nie bedzie, nic im do tego....

Tak czytam, ze nawet kwiatka nie dostalyscie od mezczyzn za urodzenie pierwszego dziecka...ciekawe czy moj maz mi jakis prezet zorganizuje, ja tak rzadko cokolwiek od niego dostaje, ze czasem czuje sie taaaka niedoceniona :silly: to maz mojej kolezance bukiet z 30 rozami kupil jak dowiedzial sie ze jest w ciazy :silly:

Za chwile postaram sie nadrobic reszte postow, na tablecie nie moge niestety sie cofnac :dry:

11 lata 1 tydzień temu #813076 przez domi2907
Hej mamusie,

Tak tylko chcialam sie z wami przywitac . Mam sporo postow do nadrobienia wiec nie bede odpowiadac. Indywidualnie. Ciesze sie ze swieta w miare fajnie zlecialy. Teraz jeszcze tylko sulwester z picollo i mozemy zaczynac ten nowy i wazny. Dla nas rok.

U mnie generalnie ok, maz jutro w pracy caly dzien takze zaprosilam kolezanke na pogaduchy bo nie chce mi sie zas samej siedziec. Na sylwestra chyba podjedziemy na kolacje do tesciow...chociaz mi sie. Ie chce...lubie tesciow ale w niezbyt duzej dawce. Chyba tak wlasnie z tesciami powinno sie robic. :) wiec moze namowie meza zebysmy zostali w domku izrobili sobie romantyczna kolacje przy swiecCh.

Wogole zlapalam lenia na maksa. Tylko bym spala. Ale moze to normalne, maluchwyciaga ze mnie energie.

Dzis na kolacje kurczak z rozna, juz mi sie chcialo dlugo:).

Buziaki i milego weekendu

11 lata 1 tydzień temu #813113 przez moni91
Dobranoc mamusie:):):)

11 lata 1 tydzień temu #813128 przez kojka-waw
Domi z tym spaniem to masz dobrze. Korzystaj więc ile się da.
Ja jedną noc bez problemu mogę przespać a resztę się męczę.
Obudzę się w środku nocy i spać później nie mogę
I usypiam wtedy kiedy muszę wstać i młodego do szkoły szykować.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813136 przez kojka-waw
No i kolejny dzień przed nami.
Ja dzisiaj jestem mega niewyspana.
Wszyscy domownicy już wstali
Mój syn zadaje od rana milion pytań
I to takie że mi się już nie chce na nie odpowiadać.

Od wczoraj w ramach walki z leżeniem zaczęłam uczyć się hiszpańskiego.
Strasznie mi się podoba ten język. Zobaczmy co z tego wyjdzie.

11 lata 1 tydzień temu #813144 przez roma4
Witam niedzielnym rankiem :laugh:

kojka super sobie znalazłas zajęcie , ja tez kiepsko sypiam bo mały strasznie się rozpycha jak poleżę na wznak a na bokach dłuższą chwile sie nie da....wiem o czym piszesz moja mala tez zadaje 100 pytań do...

Zauwazyłyscie jak nas mało po świetach?

domi romantyczna kolacja w sylwestra fajny pomysł

milej niedzieli

11 lata 1 tydzień temu #813155 przez darmag21
Witam mamusie...

Roma u mnie tez spaniem jest podobnie, malz juz sie rozpycha i w ogole jakos tak coraz czesciej mysle o tym ze to tak blisko ...mam wrazenie ze ja kompletnie stracilam wprawe, ostanio 8 lat temu zajmowalam sie takim malenstwem a tu na nowo i jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic....aczkolwiek nie moge sie juz doczekac, nie wiem czy tez tak czujecie. Zgodze się z tym ze coraz nas mniej, mam nadzieje ze dziewczyny sie odezwa chociaz jak juz urodza.

Kojka jak ja swietnie cie rozumie, moj tez setki pytan zadaje ledwo oczy otworzy. No i fajnie ze sobie znalazlas zajecie bardzo porzyteczne.

Domi z ta kolacja to fajny pomysl i wykorzystajcie to...

Dzis gotuje rosolek, mam dosc swiatecznego jedzenia,na szczescie konczy sie.

11 lata 1 tydzień temu #813163 przez annlu
Hej wszystkim w niedziele :)

Roma
Dziękuje, że mnie popierasz :) Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Moje plany na sylwestra to siedzenie w domu z rodzicami, rodzeństwem i chyba z moim a no i moja mama wtedy urodziny wyprawia :)

Darmag
Dziękuje, że mnie popierasz :) I ja też nie mogę doczekać się maleństwa na świecie, kiedy wezmę je na ręce itd.

Loca
No ja właśnie też będę walczyć i walczyć abyśmy nie mieszkali z jego rodzicami. I też uważam, że nic im do tego....

Domi
Ale mi zrobiłaś apetyt na kurczaka z rożna...oj.... :D

Kojka
Oj współczuje Ci z tym spaniem :< Ja póki co problemów z zasypianiem i przespaniem całej nocy nie mam....
A nauka hiszpańskiego... Muszę przyznać, że bardzo ciekawe zajęcie :)

A ja wczoraj byłam na tych urodzinach mojego i jego mama znowu dorzuciła swoje 5 groszy...
Najpierw miała do niego pretensje a właściwie do mnie też, że "za późno chodzimy spać i dyskutujemy po nocach " ..... A to było w piątek w osobnym pokoju, po cichu i jeszcze w godzinach 22-23.... ;/
A potem. Nie uwierzycie ! Powiedziała mi tekst : " Zacznij coś jeść bo jesteś strasznie chuda, aż poliki masz zapadnięte. Każdy to mówi " ... No kurde ;/

11 lata 1 tydzień temu #813184 przez kojka-waw
Mój Wiki to by gadał 24/7. A jak już mu się normalne tematy skończą to jakie bajki opowiada że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

11 lata 1 tydzień temu #813189 przez moni91
Hej dziewczynki:):) ja dziś z moim siedzę w domku i ogarniamy w domku:):)Annlu Ja na twoim miejscu już bym albo wysadziła teściową w powietrze albo bym postawiła swojego faceta pod ściana że jeżeli się nie wstawi za mną i naszym dzieckiem to z nami koniec i będzie tylko w weekendy widywał synka drastyczne ale ja jestem osobą którą jest ciężko zdegradować do posłuszeństwa :)

11 lata 1 tydzień temu #813196 przez darmag21
Annlu ze ty to wytrzymujesz a tesciowa taka madra we wszystkim bo czuje ze ma syna za soba, gdyby stawil sue za toba tak jak Moni pisze moze zmienila by swoje zachowanie a tak to sama nie wygrasz bo wciaz bedzie ingerowac. Ja mam zamiar dzis chyba lezec pod kocem i obejzec jakis dobry film dla zabicia czasu.

11 lata 1 tydzień temu #813220 przez domi2907
Witam mamusie niedzielnie,

Annlu, ja taka tesciowa to bym dawno wystawila za balkon z drugiego pietra i puscila wolno ;);) a tak na powaznie, nie pozwol sobie.

Dziewuchy a wiecie ze to my kiedys bedziemy tesciowe???? Masakra :)

Ja dzis filmik i pogaduchy :)

Buziaki, potem nadrobie reszte

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka