BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 tygodni temu #812209 przez roma4
Darmag dzięki za wsparcie , cieszę się,że wizyta u teściowej się udała ,a ten twój synuś to ma takie teksty jak moja mała .....Ciekawe skąd to biorą nie? mnie moja mała pyta kiedy będę normalnie wyglądać? :) :) :) ładnie wyszłaś :) :)

Pala widzę ,że przynajmniej nie siedzisz w jednym miejscu ,a dlaczego kobiety ciężarne nie chodzą do kina? dziwny argument wysuwają twoi dziadkowie ,prawdę mówiąc też mam już dość świąt więcej tych przygotowań niż to wszystko warte, a jakie ciasteczka, super

Loca wiem ,ze to min hormony ale pół wigilii przepłakałam bo nie było tak jak ja bym chciała,, no trudno na szczęście nowy dzień nastał, też jestem przejedzona

Pietruszka mam nadzieję,że pięknie " świeciłaś tym brzuszkiem" :huh: :huh:

Cieszę się że powoli się kończą te święta :) :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #812210 przez roma4
zmniejszacz.pl/index.php ?

nie wiem czy wyszło zdjęcie , jeżeli tak to moja mała

11 lata 2 tygodni temu #812211 przez roma4

11 lata 2 tygodni temu #812212 przez roma4
ostatnia próba jak nie dam rady popróbuje jutro

11 lata 2 tygodni temu #812223 przez moni91
Ale sie objadłam masakra :( ja tez nie czuje tej magii świat :( w końcu sie położyłam mój kręgosłup juz nie daje rady:(

11 lata 1 tydzień temu #812309 przez darmag21
Hej dziewczynki... jak tam wam mijaja swietowanie ?- bo ja jestem mega zmeczona nimi. Jeszcze dzis mamy isc do meza brata i szwagierki na 16sta- troche mi sie nie chce alr maz moj nie odpusci pogadanki przy drinkaczu... mam nadzieje ze za dlugo to nie bedziemy siedziec bo ja juz sie nie nadaje na takie wizyty.

Jeszcze powiem wam ze urodzila moja kolezanka... po kolacjii wigilijnej pojechali do szpitala...czym predzej bo ona tez musiala miec cc... no i urodzila dzieczynkr Laure, termin miala na 31 grudnia wiec malenstwo kilka dni wczesniej postanowilo wyjsc.

Ja tak patrze na ten kalrndarz ...za tydz juz mamy stycznie...dziewczyny a pamietacie jak zmagalismy sie z objawami ciazy, mam wrazrnie ze nigdy wczesniej mi tak czas szybko nie uciekal. W styczniu juz trzeba pomyslec o torbie do szpitala bo w lutym to juz roznie moze byc.

Wiecie co... chcialabym zaczerpnac opinii na temat imienia Maksymilian... bo zaczelismy z mezem wybierac w razie potrzeby drugie imie... i zaczelam sie zastanawiac czy moze tak dziecku nie dac na imie ??? Trudno mi sie zdecydowac bo w tym i tym imieniu jest cos co mi sie podoba aczkolwiek slyszalam duzo opinni ze imie Maks kojazy sie z psem, a wy jak myslicie ? Powiedzcie szczerze czy bardziej Olivier czy Maksymilian wam sie podoba. Wiem ze najwazniejsze zeby imie podobalo sie rodzica ale chcialam tak na marginesie poznac opinie ludzi z drugiej strony.

Roma, co z tym zdjeciem ? Dasz rade jeszcze raz sprobowac ? A jak nie to wrzuc na naszego maila.

11 lata 1 tydzień temu #812313 przez moni91
Hej dziewczynki ja tak samo juz mam dość świat to siedzenie i picie i jedzenie juz mi sie przejadło:( Darmag gratuluje córci koleżance:)co do imienia to obydwa są ładne ale chyba Max dać mu na drugie zeby wlaśnie uniknąć głupich docinek :) A Olivier to tez ładne i takie dostojne :)

11 lata 1 tydzień temu #812325 przez darmag21
Dzieki Moni za pidpowiedz... powiem szczerze ze do Olinka to ja juz sie bardzo przyzwyczailam i ta zmiana byla by dla mnie taka jakbym Kacprowi miala zmienic... chyba nie wymyslam bo to jest najgorsze.

Aaaaa musze sie pochwalic, ze moj debiut z sernikirm okazal sie trafiony. Jest przepyszny, wilgotny i nie rozwala sie. Jak na pierwszy raz to super.

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #812326 przez moni91
To super darmag:):):)
to tym bardziej daj na drugie Max:)

11 lata 1 tydzień temu #812342 przez roma4
Darmag powiem Tobie ,że Maksymilian jest ładnie i Oliwier też,u mnie mąż chciał dać oliwier ale już zostanie marcelek ,nie wiem a co na te imiona Twój face?

Moni ja też się objadłam ,ze szok dobrze ,że się końcżą święta

moja superancka choinka prawdziwa właśnie się rozleciała i przeprosiłam dzisiaj moją sztuczną i ubrałyśmy z Vicą jeszcze raz a tamta już w śmietniku, miała już 7 dni i stała w ciepłym pokoju jednak już nie będę więcej prawdziwej ubierać ,a spróbuje dać zdjęcie

11 lata 1 tydzień temu #812349 przez darmag21
No wlasnie mojemu Maks tez sie podoba i to jest ten problem. Zastanawiam sie tylko czy przy dokumentach urzedowych nasze dzieci przy dwoch imionach ze chrztu beda musialy sie poslugiwac np Olivier Maksymilian R ....... bo w domu to wiadomo ze operujemy pierwszym imieniem.

Roma u mnie tez mialam tylko raz przygode z zywa choinka. Po paru dniach padla jak kawka, u mnie jest stanowczo za goraco na takie drzewko. Wieczorem przykrecamy kaloryfery bo bysmy spac nie mogli...ale moi rodzice jak pala w piecu to na maxa.

11 lata 1 tydzień temu #812350 przez darmag21
Roma jaka slodka dziewczynka... chinka jeszcze ku zyciu pewnie sie miala. :laugh:

11 lata 1 tydzień temu #812371 przez roma4
No masz rację Darmag wtedy jeszcze moja choinka w miarę żyła ,,,he,,,,he

11 lata 1 tydzień temu #812374 przez domi2907
Hej dziewczyny,

U mne swietowanie juz po. Bo w pt tylko jeden dzien swiat jest. Moze to jest wlasnie sposob na udane swieta. Nie spodziewac sie za duzo i wtedy jest super.o w sumie to swueta byly udane. Nie jestem jaks strasznie przejedzona bo jak wam mowilam jedzenie srednie, ale czekoadki byly dobre to troche podjadlam. Dzis maz juz w pracy, wiec odpoczywam.

Darmag a ktory sernik zrobilas?? No i maly dowalil. Slicznie wygladcie:):)

Ehh, ide pogadac jakis serial. Buzki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka