BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 tygodni temu #811484 przez annlu
No może i macie rację, że nie jest ten brzuszek najmniejszy :) Ważne, że małemu jest dobrze :) W sumie do marca może jeszcze urośnie tak, że przegonię Was wszystkie hehe :)

Loca
No właśnie muszę przyznać, że wsparcie mam przeogromne i wśród znajomych i wśród znajomych z klasy i wśród rodziny - wszyscy w rodzinie już tylko o małym gadają :) I już wszyscy sobie planują, że będą siedzieć non stop przy nim jak się urodzi hehe a moi rodzice już planują, że wnuka będą rozpieszczać jak nikt inny heh :)
Wszyscy w rodzinie podtykają mi a to pomarańcze, a to ciuszki, a to to a to to :D

Dziękuje, że prezent Wam przypadł do gustu i dajecie mi poparcie :D

Porto
No stresu mi oszczędzają i bardzo mi się podoba :)
A no i faktycznie w czasie matury już będę dawno po wszystkim :)
A nauczyciele już mówią, że mam przyjść na matury z małym to one się chętnie zajmą hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811486 przez annlu
PS : Jutro jeszcze idę na wizytę kontrolną do mojej lekarki. Napisze Wam co i jak jak wrócę :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... No i dowiem się ile przytyłam od poprzedniej wizyty 3 grudnia :)

11 lata 2 tygodni temu #811488 przez majeczka22
A wracając do wieku to ja pomimo że mam 24 lata to też się coraz bardziej zastanawiam jak to będzie kiedyś jak maluszek u mnie w domu będzie ale może to też jest inaczej bo będę wiedziała jaką długą drogę pokonałam aby się pojawił i jak bardzo o niego walczyłam :)

11 lata 2 tygodni temu #811496 przez Porto1987
Majeczka, niezależnie od wieku, maluszek to wielkie szczęście :)Myślę, że nie zależnie ile każda z nas się starała, czeka z niecierpliwością na swoje małe wielkie szczęście :) i pewnie wszystkie sobie wyobrażamy jak to będzie jak maluchy już będą już na świecie, jak będą wyglądały, jak będziemy je karmiły, ubierały, kąpały, wychodziły na spacery :)

11 lata 2 tygodni temu #811500 przez moni91
aj ale się rozpisałyście :):) Locia ale się uśmiałam z tego wentyla:P:P hehehe annlu bardzo fajny pomysł z tym zdjęciem:):)oki ja tez powoli się szykuje do spania:)Dobrej nocy mamusie :):) :*

11 lata 2 tygodni temu #811506 przez majeczka22
moni dzisiaj forum naprawdę nie ma wolnego :)

11 lata 2 tygodni temu #811509 przez moni91
To dobrze Majeczka przynajmniej się ożywiło bo w święta będzie cisza:):)

11 lata 2 tygodni temu #811512 przez majeczka22
no tak ale może tylko cisza będzie przez trzy dni świąteczne bo każdy będzie odwiedzał rodzinkę, a że pogoda jest wcale nie zimowa to na spacery świąteczne też można się wybrać :)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811553 przez moni91
Witam Mamusie z rana:-*moj juz z wyra wygoniony:) wczoraj ładnie nadrobiliśmy te kilka dni na forum :):):):) Nio a ja dziś idę oddac do badania mocz i krew przy okazji mam zrobić toxo mam nadzieje ze wyniki Bendą dobre:)Niewiem co to za skrót ale jeszcze mam zrobić IGG i IGM :) nio zobaczymy do później mamusie:-*

Jestem głodna jak wilk i malutka też a niemoge nic zjeść bo na 8 na pobranie krwi:(:(:(:(

11 lata 2 tygodni temu #811558 przez roma4
Też się witam :)

Moni ty to taki ranny ptaszek jesteś , powodzenia na wynikach :)

Porto sory ja faktycznie zle zrozumiałam :) :) teraz jeszcze raz przeczytalam to dopiero zrozumiałam :)
a fakt jest taki ,ze u mnie wszyscy spia , a ja przez te biodra nie daje rady czekałam do 6.00 żeby wstac zrobilam sobie małą kawke i siedze w sypialni bo leżec sie nie da

Moj facet ma wolne aż do 7.01 niby fajnie ale jak zadługo to tez pewnie bedą nie domówienia , mała za to szczęśliwa bo tatuś w domu , nie moglismy się zdecydowac na prezent dla niej więc mąż kupil jej nie wiem czy się orietujecie Arielke Syrenke naszczęście byla 50% przecena więc wyszlo całkiem nie zle , ja dokupiłam ta monster high i juz , a sobie nie robimy
Dzisiaj jeszcze trochę zakópow i gotowanie , a potem juz luzy , święta i po świętach

11 lata 2 tygodni temu #811561 przez roma4
Anula powodzenia na wizycie :) na pewno bedzie wszystko dobrze :)

11 lata 2 tygodni temu #811562 przez roma4
dziewczyny z nudy poczytałam trochę styczniówki, tam juz jest wesoło bo niektore z nich urodziły dzidziusie, jeszcze trochę i podejrzewam ,że od połowy lutego pewnie u nas tez się zaczną porody juz się nie moge doczekac tych naszch maleństw :)

11 lata 2 tygodni temu #811568 przez Loca
Witam z rana :)

Ja sie jakos tak obudzilam o 7:30 i zasnac nie moge.
Moj maz w pracy, dzisiaj, jutro i jeszcze po swietach idzie w pt. A pozniej ma wolne do 7 stycznia :) do polowy stycznia to nam smignie ten czas szybciutko, a pozniej te 2 ostatnie ms to beda ostre przygitowania do przyjecia maluszkow ;)

Darmag, czyli nie musuisz sie przejmowac tym ze maluszek jeszcze sie nie obrocil. Moje dziecie juz jest obrocone glowkowo i mam nadzieje ze tak zostanie, ze nie strzeli mu cos do lba i sobie koziolka fiknie i tylkiem do swiata sie obroci...bo ja cesarki nie chce. A swoja drogla slyszalam ze nawet do 34 tygodnia maja czas na obracanie sie ;)

Annlu, daj znac co tam na wizycie.

Moni, igg i igm jeden ze skrotow informuje nas o tym czy przechodzilismy chorobe, a drugi czy jestesmy chorzy :)

Roma, fajnie jak mezczyzna jest w domu :) ja z niecierpliwoscia czekam na urlop mojego, bo tesknie za nim, czasem brakuje mi tego czasu spedzonego z nim, ale on rzadko na urlop chodzi...niestety.

11 lata 2 tygodni temu #811577 przez majeczka22
Dzień dobry- ja właśnie też się obudziłam a poszłam spać coś po 1 w nocy. jeszcze tylko wszamam śniadanko i jadę ze chrzestnymi na cmentarz zmienić wystrój grobu na świąteczny u moich pradziadków a potem na zakupy do dużego jakiegoś sklepu. A na koniec zostawiam sobie ubieranie choinki :)

11 lata 2 tygodni temu #811583 przez moni91
Witam ja już po pobraniu krwi że tak powiem obsikałam pielęgniarkę krwią jak mi igłę wbiła :D:D: ale to nic:):) teraz czekać na wyniki:)Dzięki Locia za info będę pamiętać niestety nie orientuję się w tych skrótach::P:P Ja ranny ptaszek Roma ostatnio sypiam do 12 ja tylko wstaje żeby mojego wygonić do roboty i dalej idę spać:P:P hehe nio i na badania raz na miesiąc:):):):)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka