BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #813259 przez claudii09853
hej dziewczyny:)

Dzisiaj byłam z M na zakupach kupiliśmy ręcznik,myjki,skarpetki i komplet w h&m dad+mum=me takie słodkie że musiałam do wziąść i do tego skarpetki:)

A jeszcze zostało tyle do kupienia dobrze że teraz M będzie zwoził z niemiec oliwki,szampony itd. Bo dzisiaj sam powiedział że ja już człapię jak pingwin haha:D i że już nie daję rady dłużej po sklepach chodzić:)
Buziaki:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #813267 przez darmag21
Claudii widzialam ye kompleciki. Sa slodkie i tez na niego poluje, nie wiem czy taki sam jak ty bo to dla chloca wiec moze kupie ten w zielone paseczki z dinozaurem leb ten z misiem... aczkolwiek nawet yen co ty wzielas chyba tez by dla chlopca mogl byc... no i cena jest fajna.

Domi, ja tak mysle ze ta moja tesciowa to nie taka zla jak czytam co wyprawia tesciowej Annlu, tez kiedys myslalam ze bedziemy tesciowymi a my Domi bedziemy mialy synowe hehe ... ja az dwie. Matko do ciebie zebym zolzom sie nie okazala.

10 lata 11 miesiąc temu #813284 przez darmag21
A jeszcze tak mi sie przypomnialo .... haloo PORTO gdzie sie podziewasz? Tak mnie zainspirowalas twoim pieczonym chlebkiem ze wlasnie robie i zaraz wedruje do pieca. Ciekawe co z niego wyrosnie. Odezwij sie.

10 lata 11 miesiąc temu #813310 przez domi2907
Oh claudii ja tez juz sie kulam po sklepach a nie chodze...a jeszcze tyle do kupienia....:(

Tak sobie podczytywalam wczoraj grundiowki, prawie wszytskie juz z maluchami :) za niedlugo my :):)

A dziewczyny sweituje, pewnie z mezami na urlopach to wykorzystuja czas. Napewno odezwa sie po sylwestrze. :)

10 lata 11 miesiąc temu #813311 przez darmag21
Styvzen zleci jak kazdy miesiac a juz w lutym to bedziemy trzasly portkami... zwlaszcza te co na poczatku maja termimy, aczkolwiek ostatnia moze byc pierwsza...

10 lata 11 miesiąc temu #813320 przez domi2907
A ja im blizej tym spokojniejsza jestem. Jakos przestalam sie bac porodu. Bedzie co ka byc. Chce tylko dotrzymac do marca a potem miec danielka ze mna.

10 lata 11 miesiąc temu #813321 przez domi2907
A ja im blizej tym spokojniejsza jestem. Jakos przestalam sie bac porodu. Bedzie co ka byc. Chce tylko dotrzymac do marca a potem miec danielka ze mna.

10 lata 11 miesiąc temu #813355 przez moni91
Hej mamusię . Ja właśnie odpoczywam :):) troszkę dziś posprzątałam a potem byliśmy u znajomych którym niedawno się Synek urodził:) Śliczny malec:):)Miłego Wieczoru Buziaki:):)

10 lata 11 miesiąc temu #813391 przez kojka-waw
Jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów.
Fakt, że sporo rzeczy już mam ale wszystko spadkowe.
Nie to, że mi ten fakt przeszkadza ale z chęcią bym sama coś wybrała.
Polatala po promocjach, poszperała itd.

10 lata 11 miesiąc temu #813399 przez kojka-waw
A portkami to ja już trzęsę. Obstawiam, że urodzę w lutym.
Po nowym roku segreguje ubranka rozmiarami i biorę się za pranie.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813410 przez pala813
Witam mamusie wieczorową porą :)

Pomyślałam, że przed spaniem jeszcze do was napisze :)
Mnie dalej brzuch troche boli ale mała tworzy bolesne akrobacje i myślę, że to od tego. Od dwóch dni jest mi niedobrze możliwe, że coś mi uciska i dlatego tak jest. Spac dalej moge o dziwo bez większych problemów :) Nawet jak przed 22 się kłade zasypiam normalnie i nie budze sie w nocy a nawet jak sie budze do łazienki to potem migiem zasypiam. Wstaje normalnie ok 8 :) Zauważyłam, że od kilku dni też bardziej chce mi sie pić. Piłabym cały czas. Wyleczyłam też już tą opryche :)
Dzisiaj też sie nieźle nagimnastykowałam przy goleniu, mówie wam ;) :laugh:

Annlu jeżeli nie masz wsparcia w partnerze to tak jak pisałam może Ci być ciężko postawić się teściowej. Myślę, że on musi przeciąć pępowine i sie usmodzielnić. Będziecie mieli dziecko i on musi stanąć na wysokości zadania a odpowiedzialność jest ogromna. Uważam, że dopóki jej syn nie stanie po Twojej stronie będzie czuła się na tyle pewnie, że Twoje zdanie nie będzie się liczyło. Co do Twojego planu musisz porozmawiać z partnerem w pojedynke to walka z wiatrakami. Trzymam kciuki :)
Roma my tez pozjadaliśmy wszystkie pozostałości :laugh: dzisiaj nawet spagetti zrobiliśmy :) Mój bal sylwestrowy spędzimy przy telewizorze :) Może pogramy w monopol albo w karty :) ja się znowu upije piccolo :lol: i nie wiem nawet czy doczekam do dwunastej :unsure: Jakoś nigdy specjalnie nie celebrowałam tego dnia, nawet kilka razy normalnie szłam spać :laugh: Chyba tylko raz byliśmy gdzieś na imprezie przez te ponad 7 lat ktore jesteśmy razem :silly: Woleliśmy jechać w gory raczej ale w tym roku narty w gre nie wchodza :)
Loca no nie odmawiam sobie :lol: Na sylwestra powtórka z rozrywki tylko tym razem postawie na tropikalny :silly: ;)
Domi tez mam takie wrażenie, że mała wyciąga ze mnie energie i normalnie jak leniwiec sie czuje :) Czasem mam takie zrywy ale wtedy mąz na mnie naskakuje że sobie roboty szukam a mam odpoczywać o i sie czepia. W domu siedzi to nic sie nie ukryje przed nim :)
Kojka wspólczuje Ci, że dalej sie tak meczysz z tym spaniem :( A próbowałaś może melisy, ciepłego mleka itp? Super sprawa z tym hiszpańskim :laugh: Kojka ja też czuje, że urodze wcześniej. Myślę ze może nawet połowa lutego to może być. Chociaż w sumie wtedy mala i tak będzie donoszona :)
Darmag ja dzisiaj tak pomyślałam ze mi 2 miesiące zostały do daty porodu, strach coraz większy ale chcialabym zeby mala już była na świecie bo brzuch i te dolegliwości mniejsze czy większe zaczynają mi już przeszkadzać. Ps:Ja juz zaczynam trząśc portkami :lol:
Domi jeszcze o tym nie chce myśleć :) Mamy troche czasu do bycia teściowymi, będe mieć zięcia lol jak to brzmi :silly: :lol:
Claudii gratuluje udanych zakupów :) ja też mam jeszcze do kupienia dużo rzeczy, do końca stycznia chcialabym mieć już wszystko wykreślone z listy i spokojnie czekać na maluszka. Tez długo już nie pochodze po sklepach, zaraz kręgosłup mnie boli i czuje że brzuch mi twardnieje. Najgorzej stać chwile w jednym miejscu.

Śliczny tasiemiec:) niestety tak to jest jak raz na dzień lub dwa sie wpada :silly:

Dobranoc :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #813419 przez pietruszka
Hej dziewuchy:)

Widzę, że temat teściowych powraca :blink:
Ja mam bardzo dobrą teściową, złego słowa powiedzieć nie mogę.

U mnie zaczyna się gorączkowy okres. W przyszłym tyg. do chałupy wchodzi ekipa wykończeniowa, więc teraz robiliśmy jeszcze ostatnie zakupy art. budowlanych. Bardzo pasjonujące wybieranie kleju do płytek itp. ;)
A teraz trzeba będzie panów doglądać.

Muszę chyba przejść się po sklepach w poszukiwaniu kurtki, bo jeszcze się dopinam, ale niedługo może być ciężko. Chciałabym jakąś ciepłą, z kapturem. Wpadło którejś z Was coś takiego w oko?

A wczoraj miałam zgagę przed snem. Oj palił mnie żywy ogień!

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813423 przez kojka-waw
Pala ja mleko ciepłe piję na zgage. Niestety nie usypia mnie.
I na zgage też niestety już nie działa.
Dalej nie zrobiłam zdjęcia brzucha. Brak motywacji.

10 lata 11 miesiąc temu #813447 przez moni91
Pala jak zwykle śliczny tasiemiec:):):) Witam z rana ja juz mojego wygoniłam z wyrka:) i próbuje sie ułożyć ale cieżko brzuszek juz mi strasznie przeszkadza mam dość spania na bokach:(:(:(:( nio nic jeszcze 2 miesiące:) musze wytrzymać:) do potem mamusie:)

10 lata 11 miesiąc temu #813471 przez kojka-waw
Hej.

Moni ja od lezenia na bokach mam na biodrach uczulenie a w jednym miejscu aż taką ranke.

Dobra idę na śniadanie.

I kolejny tydzień przed nami.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka