- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Życzę Wam mamusią ślicznych i zdrowych maluszków,dużo radości i wzajemnej miłości
Domi wiem jak to jest jak facet może nie pomyśleć ,że wkurza ale tak jest oni jakoś nie myślą ,przynajmniej nie tak jak my

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Roma, widać życzenia,dziękuje i wzajemnie!
Wszystkim Wam mamusie, chcę życzyć szczęśliwego nowego roku!
Aby był lepszy od poprzedniego.
Aby spełniły się Wasze marzenia.
Aby zdrowie dopisywało Wam i całej waszej rodzinie.
Aby szyjki były długie.
Aby łożyska nie robiły psikusów.
Aby brzuszki były bez rozstępów.
Aby dzieci były śliczne, duże i zdrowe.
Aby rozwiązanie przebiegło bezproblemowo i najmniej boleśnie.
Abyście czuły się kochane i kochały.
Abyście otrzymały wsparcie i zrozumienie.
Aby nam się miło, ciepło i spokojnie tasiemcowało na forum marcówek w 2014 roku.
Abyście wszystkie były szczęśliwe!
Tego życzę Wam i sobie

- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
My juz po wizycie u weterynarza, jest lepiej, wczoraj Miśka juz nawet zjadła:) Dzisiaj ściągneli jej wenflon, dostała zastrzyk z antybiotykiem i do domu tabletki na 6 dni jeszcze.
U mnie jakoś tak o

Co do przyszłości to nie chce o niej myśleć nie wiem jak to będzie i czy dam sobie rade, nie chce myśleć o porodzie i sie dołować, ostatnio juz był płacz o to.
Co do magnezu to ja biore asmag, 6 tabletek na dzień tak jak mi lekarka kazała. Wcześniej brałam te co Darmag pisala.
Co do zaparć i problemów tego typu nic takiego u siebie nie zauważyłam. Za to podobnie jak Roma mam problemy z biodrami ale to w nocy głownie jak ścierpne na jednym boku i tak jak Darmag, rozchodze i przechodzi.
Kasztanowa super te bodziaki jak poprawi mi sie nastrój to pojedziemy z mężem bo po 3 szt z długim i z krótkim rękawem body takich rozpinanych po całości przyda mi sie na poczatek. Zwłaszcza, że zauważyłam że nie mam ani jednej sztuki w rozmiarze 56.
Darmag ja ostatnio w pepco kupiłam czapeczke bawełniana za 2,99 i półśpioszki za 7,99 ceny super

Annlu narazie jakoś niespecjalnie mi sie poprawiło

Agness pobilaś moje tasiemce

Loca ja tez nie zauważyłam żadnej opuchlizny ani na kostkach ani wody nie zatrzymuje. Zobaczymy jak to dalej będzie.
Domi nie ja nie widzialam tego filmu.
Agness mnie piersi bola dokladnie tak jak na początku ciąży czyli znowu sie powiekszaja a juz myślalam ze spokoj bedzie bo pare miesiecy nie miałam z nimi problemów. Nic mi nie wypływa narazie.
Kojka piękny brzuszek

Na koniec mamusie drogie chciałabym życzyć wam marzeń o które warto walczyć,
radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Obyśmy się wszystkie szczęśliwie rozpakowały i żeby dzieciaczki były zdrowe. No i żeby Nowy Rok był jeszcze lepszy od minionego oczywiście.
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Życzę Wam i Waszym bliskim, by zbliżajacy sie Nowy Rok... przyniosł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzacy dzień. A do tego skrzynki szampana ( każdy wie o jakiego chodzi ) i Sylwestra do białego rana! I pozwolmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata,niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiace, lata... SZCZESLIWEGO NOWEGO ... ROKU!!!
Domi, nie lam sie, faceci tacy po prostu sa, moj jak jedzie do Szczecina po jakims dluzszym czasie to mam wrazenie, ze cieszy sie niezmiernie ze kolegow zobaczy, eheee... ale taki to gatunek, nie dopracowany troche ...mezczyzni wybaczcie

Kojka, masz piekny brzuszek.
Pala, super ze u psinki lepiej, mowilam ze bedzie poprawa.
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Nio Mamusie Ja tez Wam życzę wszystkiego dobrego dużo zdrowia i jak najmniej stresów

- agnesss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Byczyłam się do samego południa, co za lenistwo
Za to podbrzusze przestało boleć. Byle do północy!
Małżeństwo wybrało się do ZOO. Przed klatką z dorodnym gorylem żona mówi:
- Przyjrzyj mu się! Tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy mężczyzna - te bicepsy, ten dziki wzrok, ta postura...
W tym momencie goryl wyciąga łapę, wciąga kobietę do klatki i wykazuje jednoznaczne zamiary. Żona woła do męża:
- Ratuj mnie! Na co czekasz?
- A powiedz mu teraz, że cię boli głowa...
Siedzą na ławce dziewczyna i chłopak. W pewnej chwili ona mówi do niego zalotnie:
- Połóż rękę na mym łonie.
On pyta cichutko:
- A co to jest mymłon?
- Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną?
- Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga!
heheh

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Powiem wam ze ciesze sie ze tylko na przeziebieniu sie skonczylo, nie moge patrzec kiedy cos jej jest ale juz na tyle lepiej sie czuje, ze aportuje swoja ukochana marchewke pol dnia:)
Ej a co robicie do jedzonka? Przygotowujecie cos specjalnego:) Ja bym zjadla cos dobrego ale sama nie wiem co:) czipsow to sie nie chce ojesc a tak moze sie to skonczyc

Udanej zabawy mamusie:)
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zrobię to jutro jak będzie spokojniej.
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!
Karola Tomek Wiktor i bobas.
- claudii09853
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pala my na 20sta schodzimy do mamy na kolacje, bo ja mieszkamz rodzicami w jednym domu ale kazda z nas ma swoja kuchnie, lazienke i pokoje. Ona mieszka na dole a ja po schodkach do gory .... z tego co mi wiadomo, to bedza devolaye, bigosik, swierza ryba ( ostatnie pozegnanie z karpiem tego roku ), jakas wedlinka grzana i flaczki, salatka, wiec cos tam pojem, posiedzimy i pozniej wrocimy do siebie na picollo...
Troszke sie ogarnelam, zeby nie straszyc.
- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
- pietruszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
chciałam jeszcze wpaść przed Nowym Rokiem.
Najlepsze życzenia, aby nasze dzieciaczki urodziły się zdrowe, a my żebyśmy sprawdzały się w roli mam

Tak się cieszę, że ten rok się już kończy. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że był okropny. Tyle problemów, na tylu ludziach się zawiodłam, szkoda słów. Ale odcinam to wszystko grubą krechą, 2014 musi być dobrym rokiem!
Agness, tak ja pisałam o bólach. W czwartek będę u lekarza, to zapytam co to może być.
Kojka, ładny brzuszek, mam podobnej wielkości.
Darmag, narobiłaś smaka!
A, miałam Wam napisać, wczoraj poszłam do łazienki z lusterkiem i się dokładnie obejrzałam. Wyniki są średnio zadowalające, bo co prawda nie mam żadnego rozstępu, ale uda i pośladki jak kalafior. Taki cellulit że szok