BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #814176 przez darmag21
Pietruszka u mnie z celulitem jest to samo. Kropnosc... rozsrepow poki ci nie ma bo na dokladke to juz bylo by zawiele. Mam nadzieje ze po ciazy jak dojde di siebie to i czas i wytrwalosc pozwoli mi sie tego pozbyc. Narazie mysle tylko zeby maluszek sie zdrowo urodzil w swoim czasie a pozniej postaram sie zajac soba.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814177 przez majeczka22
Darmag21 - to masz ucztę z jedzonkiem- u mnie już też rybka jest usmażona, faworki ( chrust) zrobiony, resztę ciasteczek ze świąt zostało to się pozjada, jeszcze jakąś sałatkę warzywną się zrobi i na tym koniec. A o północy szampan i spać bo jak by nie było córeczka została z rodzicami w domu i trzeba być grzecznym dzieckiem :)

10 lata 11 miesiąc temu #814213 przez moni91
Kurcze jakoś tak dziwnie muzyka gra a moje maleństwo prawie wogle sie nie rusza:( i mam juz swoje paranoje:(:(

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814216 przez darmag21
Moni wlasnie moze spi albo jest przestraszone jak za glosno ???. Roznie moga nasze miski reagowac na muzyke tym bardziej jak nie slucha sie jej na co dzien ...tak jak ja... a malenstwa nasze teraz spia ponad polowe doby wiec nie popadaj w paranoje jest oki.

10 lata 11 miesiąc temu #814227 przez moni91
Dzięki darmag :) ale to już mam we krwi te paranoje im bliżej porodu tym gorzej :(:(

10 lata 11 miesiąc temu #814239 przez domi2907
Moni, moj mial tak w wigilie, taki byl halas, wszyscy gadali glosno, telewizor wlaczony i maly caly wieczor ani drgnal. Ja tez juz bylam smutna i sie zastanawialam czy do szpitala nie podjechac....bo zaczelam sie martwic. Ale po 12 jak sie polozylam do wyrka to nagle ozyl. Takze juz wiemz e danielek nie reaguje za dobrze na halas. Lubi spokoj i cisze. :)

10 lata 11 miesiąc temu #814240 przez darmag21
Ja juz dziewczyny po kolacji. Jakos nikt nir dotrwal do 20 ej... wszyscy juz glodni byli :P otworzylam piccolo tak ze bede sie nim rozkoszowac ...mam nadzieje ze dotrwam do 24 ej a szczerze wam powiem ze wskiczyla bym w pizamke i poszla polezec juz pod kolderka i spac.

10 lata 11 miesiąc temu #814242 przez domi2907
Kurcze, a ja sie wkurzylam teraz. Pol dnia gotowalam zebysmy mieli kolacje. I mam juz wszytsko gotowe to mowie mezowi zeby spytal tesciow czy chca wpasc na cos do jedzenia bo zrobilam wiecej, a tesciowie mowia ze oni zrobili kolacje i na nas czekaja....masakra, nie mogli zadzwonic, my nie czytamy w myslach... I teraz musimy tam podjechac bo przeciez sie obraza...kurde...niech ich cos...

Moze mowili mezowi ale on jest tak zabiegany ze nie zapamietal. Normalnie ...grrrrrr....

10 lata 11 miesiąc temu #814243 przez darmag21
Domi to zjecie jutro, bedzie jak znalazl ... milego wieczorku.

10 lata 11 miesiąc temu #814291 przez pala813
Witam sie w Nowym Roku i naszym nowym tygodniu:)

10 lata 11 miesiąc temu #814294 przez darmag21
Ja tez witam sie w Nowym roku i u mnie dzis 31 tydz :ohmy:

Dziewczyny NIEEEE SPIMY :) :) :) :)

WSTAJEMY :lol:

Ja po sniadanku, wlasnie spijam herbatke,trzeba sie ogarnac,bo ja jeszcze w pizamce.

No a wczoraj, spedzilam sylwestra z tvn w Krakowie, takze nie zle, hehehe .... no i o 22:30 wykapalam sie i w pizamce lezalam.

10 lata 11 miesiąc temu #814305 przez pala813
U mnie jakos tak dziwnie pokazuje zawsze co srode pokazywalo nowy tydzien zreszta my od zawsze co srode zaczynalysmy nowy tydzien a dzisiaj nie wiem :) to juz 33 sie zaczyna:)

Tez juz jestem po sniadanku, glowa nie boli mimo prawie dwoch wypitych butelek piccolo:)) bez problemu wytrzymalam do dwunastej:) malej strasznie sie nie podobaly sztuczne ognie, wiercila sie i kopala bolesnie chyba sie bala. Za to moj pies mial wszystko w nosie i zadne fajerwerki go nie ruszaly, spal w najlepsze:)
Dzisiaj jedziemy do mojego dziadzia na obiad bo ma imieniny a potem do rodzicow mojego meza:)

Darmag mamusie odpoczywaja po wczorajszym pijanstwie:)

10 lata 11 miesiąc temu #814309 przez moni91
Witam mamusie w nowym roku ja balowałam do 2 i wypiłam 1kiliszek piccolo:) a potem nie spałam do 4 bo musiałam uspokajać mojego psa bo panicznie boi się sztucznych ogni :( Ważne że wytrzymałyśmy do 12:) ja dziś chyba bende cały dzień leżeć bo kręgosłup daje po wczorajszym o sobie znać:(Moja córcia po 12 zaczeła balety ale to też chyba ze strachu bo były chaotyczne te ruchy :) Pala i darmag ranne ptaszki:):)

10 lata 11 miesiąc temu #814319 przez roma4
Dołanczam się do tych mamusiek , które juz wstały w nowym roku

Ja szłam spać około 2.20 bo miałam gosci koleżankę z rodzina , przynajmniej było miło :)

Mam nadzieję ,że nie długo wszystkie się pozbieramy i bedziemy na forum w komplecie

10 lata 11 miesiąc temu #814322 przez kojka-waw
hej robacZki.

ja nie śpię od 9. sylwester upłynął w miłej atmosferze. wpadła koleżanka z mężem i 5 miesięcznym bobasem. mój Wiki padł o 22 i nie dało rady się go dobudzic na sztuczne ognie.

Powiem Wam, że podjadlam więcej niz normalnie, niestety odchorowałam to w nocy.

Idę doczytac zaległości.
Do później.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka