- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja wrocilam z urodzin, niestety zle sie czuje, kaszle, mam stan podgoraczkowy i zimno mo strasznie:( siedze juz pod kocem, na polu -13 i naprawde czuc ten mroz. W aucie dzisiaj zlapaly mnie dusznosci az sie przestarszylam bo ja nie moglam oddychaca mala zaczela tak sie szamotac jakby jej tez tlenu braklo! Teraz juz jest lepiej rusza sie normalnie.
MAMUSIE GRATULUJE UDANYCH WIZYT CIESZE SIE ZE JESTESCIE ZADOWOLONE!
Wybaczcie ale kiepsko sie czuje i jeszcze forum mnie zdenerwowalo, ze nie odpisze dzisiaj nikomu:(
Moni poki pamietam to moze sie okazac, ze razem sie rozpakujemy w lutym, mi lekarka tez na ostatniej wizycie tez mowila, ze mala jest juz gotowa do wyjscia tyle ze ja znam date mysle, ze gdybym tej luteiny nie brala moglabym urodzic wczesniej
Milego wieczoru mamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja też przeczytałam wszystko ale niestety katar mnie rozkłada co raz bardziej i ciężko się oddycha a rano pisałam że nie jest tak źle a jednak
Ja też po wizycie nie miałam USG tylko zwykłe badanie i słuchanie serduszka a więc szyjka długa sztywna i zamknięta czyli dobrze no i mały jest główką w dół tak jak przewidywałam , ja kolejne 2kg do przodu
Gratuluje udanych wizyt
MamaMikołaja pisz co u ciebie?
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
ANNLU śliczny brzuszek
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Anita zdrówka!
Ja to tylko z telefonu na szybko chciałam Wam życzyć dobrej nocy.
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dobranoc
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Anita i Baśka fajnie ,że wizyty udane
Anita kuruj sie bo nie ma co zima na całego a jeszcze trochę nam zostało
Pala Tobie też zdrówka życzę
Ja chyba też coś się przeziębiłam bo boli mnie jedna strona a od zawsze mam problem z zatokami no i co jakiś czas wraca , teraz siedze i pije kakao bo nie moge zasnąć
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Jak tam nocka? widze u ciebie Roma ze troszke bezsennosc cie dopadla? ja tez sie czasem budzilam, ale na szczescie zaraz udalo sie zasnac. Kacper dzis idzie na poludnie wiec wstalismy o 8ej, no i dzis ostatni dzien do szkoly i feeeerie
Claudi, ja tez jestem niecierpliwa,wiec karton tez bym rozerwala, u mnie lozeczko stoi od tygodnia i napatrzec sie nie moge, jeszcze nie ubrane a juz mi sie podoba. Oby Olinkowi sie spanie w nim podobalo, to najwazniejsze.
Ete, to prawda ze przez zelazo ma sie zaparcia, ja sie z tym strasznie meczylam, tydzien bylam bez zelaza bo recepty nie mialam i nagle wszytsko wrocilo do normy, teraz dzieciaczki wiecej z nas wysysaja wszytskiego co dobre i z tad te niedobory.
Ja poki co magnez biore,bo mialam straszne skurcze lydek, mam jeszcze ich na 2 tygodnie a potemjuz chyba zaprzestamich branie, bo od kiedy biore to zadzej mi sie brzuszek stawia i nie mam tych boli brzucha o ktorych wy piszecie. Mysle zeby 2 tygodnie przed terminem juz ich nie wykupywac.
MamaMikolaja nic niepisze,moze pojechala do tego szpitala i zostala...
Annlu fajny brzuszek i serduszka posluchalas...
Pala takie wizyty goscinne dla nas juz chyba sa meczace, po za tym zyce ci zdrowka.
Anita, widze ze cie tez przeziebienie nie omija.
Ete co do naturalnych metod wywolania porodu to ja przed terminem masowalam brodawki, pilam maliny, bralam cieplejsze kompiele i Kacper urodzil sie w dniu terminu, nie wiem czy to spowodowane ta Stymulacja czy natura sie juz odzywala.
Moni za dwa tyg urodzic, wooow,super, ciekawe jak to u nas bedzie,ale nie dlugo sie zacznie.
Milegodnia mamusie ide jesc.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Miłego Dnia
[/url
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
ROMA to pewnie synek i wy szczęśliwi że już ferie
Z tymi naturalnymi metodami to różnie bywa, ani ich nie neguję, ani nie popieram.....
A termin porodu nie wierze w to co ginekolog mówi, że wtedy czy wtedy, jedni mówią no urodzi pani 2 tyg przed terminem a w rezultacie wychodzi tydzień po terminie, maluszki dobrze wiedzą, kiedy opuścić nasze brzuszki z reszta trudno mi sobie wyobrazić to że co, teraz pisze wam, że ok i co zaraz mam niby dostać bole!
Właśnie się dowiedziałam że nasz miał wypadek w pracy, skręcona kostka, i pęknięta torebka.....
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cieszę się że wizyty w porządku. Jakaś epidemia się tu robi. Kurujcie się dziewczyny. Też gdzies czytałam że liście malin powodują skurcze. Ale owoce działają napotnie. Ja tam się tym wyleczyłam.
I po raz kolejny nie mogłam usunąć. Nie wiem co mi się dzieje. Chyba za dużo myślę przed snem.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Miłego dnia. Lecę na śniadanie
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Co do terminu to tez nie wierze w te daty bo to maly procent kobiet tak rodzi, gdzies wyczytalam ze tylko 5%, mi sie akurat udalo co do dnia, wiec bylam w tej szczesliwej piątce.