BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #834592 przez pala813
Mamulki u mnie tez skurcze wieczorne zawitaly troche mocniejsze niz w dzien, mam nadzieje, ze szybko przejda. A jak bylam u babci to mala sie tak bolesnie rozpychala i skurcze lekkie tez mnie braly. Ja mysle, ze teraz to juz kazda z tych mamus co okolo 20 dni ma do konca to moze sie szykowac :) co z tego, ze date znam jak mala moze sie na nia wypiac:p

Dziewczyny pisze z telefonu a wiadomo jak z forum jest odpisze wam jutro :) na spokojnie bez skurczy :) a mam wreszcie materac :) juz lezy w lozeczku i sie wietrzy :)

Dobranoc mamusie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #834650 przez darmag21
Dziewczyny weszlam na chwilke tylko przekazac ze u Kojki wszystko dobrze, kazala was pozdrowic i ucalowac, co wlasnie czynie. Luteine jeszcze bierze ale w zmniejszonej dawce, dopiero po sciagnieciu krazka ma odstawic calkowicie.
:kiss:
:woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #834681 przez ete21
Super ze u Kojki ok! Ja też ściskam! Dobrej nocy mamusie!

10 lata 11 miesiąc temu #834719 przez ete21
Witam sie z rana, choć chciałam juz prawie witać sie w nocy:)
Chyba zapomniałam sobie życzyć dobrej nocy, albo przynajmniej dość długiej:/ Jak obudziłam sie o 3 na siusiu tak już nie zmrużyłam oka...zwyczajnie sie wyspałam...
Dziś kolejny dzień załątwiania spraw przede mna, ale mam nadzieje, że do 13 powrócę do domku:)
Miłego dnia dziewczyny!

10 lata 11 miesiąc temu #834722 przez marl3na
Witam się i ja.

Wstałam po 6 i więcej nie usunęłam. Zbieram się na te wyniki.

Miłego dnia. ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #834731 przez moni91
Witam z rana spokojnego załatwiania spraw mamusie:):) ja dzis tez podjeżdżam do szpitala zobaczyć co i jak tam :):):) buziaki:-*

10 lata 11 miesiąc temu #834736 przez pala813
Witamy:)
Widze mamusie, ze u was dzisiaj pracowicie :) uwazajcie na siebie i spokojnie wszystko pozalatwiajcie :)
Ete wspolczuje nocnych przebojow, ja co prawda spalam ale w lazience chyba co 15 minut bylam. Juz tak przy ktoryms wstawaniu myslalam nawet kurcze ile tej nocy jeszcze zostalo :)
Dobrze, ze u Kojki wszystko w porzadku :)

Wstac trzeba a nie chce mi sie strasznie :) odezwe sie po sniadanku :)

10 lata 11 miesiąc temu #834738 przez roma4
Też sie witam :)

Ja szłam spać o 2.00 więc nie dawno wstałam bo standardowo nie mogłam zasnąć no może na 20 minut oko mi się przymknęło i wszystko , strasznie z tą bezsennością

Pala fajnie ,że maż już materacyk w łóżeczku no ja dzisiaj czekam na swoje mam nadzieję że tym razem dojdzie bez komplikacji
Darmag fajnie ,że u Kojki wszystko dobrze pozdrów ją też a tak na marginesie zapisałam sobie Twój numer telef jakbym była w szpitalu to dam znać esem do Ciebie jeżeli nie masz nic przeciwko bo ja nie mam internetu w telefonie
Ete no wiem coś o tym nie spaniu , miłego dnia i załatwiania spraw
Moni ale nie jedziesz na badania czy coś ? tylko tak obejrzeć porodówkę?
Marlena dobrego dnia no i szybkiego "pobierania krwi"

10 lata 11 miesiąc temu #834751 przez moni91
Roma tak jadę zobaczyć jakie dokumenty i co tam potrzeba bo nie orientuje sie czy świstek o porodzie rodzinnym wypełnia sie przy porodzie czy jakoś teraz wiec wole pojechac i sprawdzić co i jak:):):)

10 lata 11 miesiąc temu #834786 przez Loca
No to i ja się witam :)

Niedawno się obudziłam, dołączam do grona dziewczyn z nieprzespaną nocą i ze skurczami.

Ete, to nocne wstawanie na siku mnie juz dobija, tez jak wstanę to później spać nie mogę, a mąż o 5 do pracy wstaje, więc co prawie zasypiam to budzik mnie budzi.

Roma o 2:00 o kurka, o tej porze to ja mam pierwszą wizytę nocną w łazience :silly:

Moni, ja mam na planie porodu informację o porodzie rodzinnym, muszę go w końcu wypełnić, już ostatnio lekarka mi powiedziała, że chce go podbić, a mi zupełnie z głowy wyleciało to.

Dziewczyny, już wiem co to są skurcze i nie mam wątpliwości, o 5 rano się zaczęło, wstawałam chodziłam, położyłam się znów, lewy bok, prawy bok, plecy...dalej boli, więc wzięłam no spe, uff pomogło i zasnęłam ok 6 rano, już mężowi pisałam że jak mnie nie przestanie boleć to na katg podjadę bo to dopiero 33 tydzień skończony i wydaje mi się, że na bolesne skurcze to za wcześnie...coś po kościach czuję, że urodzę w pierwszych dwóch tyg marca...byle dotrzymać maluszka do tego czasu. Wizyte u gin mam dopiero 17 lutego.

10 lata 11 miesiąc temu #834787 przez Porto1987
Witam się i ja :)

Jakaś dziś bez sił jestem. Nic mi się nie chce bleee :dry: a na dwór trzeba wyjść :dry:
Darmag ja byłam wczoraj w laboratorium w Gnieźnie :) profesjonalne ukłucie :) wyniki odbiorę sobie w poniedziałek przed wizytą, chociaż nie powiem, jestem ciekawa co tam wyszło :S

Domi, kiedy będziesz szła na badanie do innego lekarza?

10 lata 11 miesiąc temu #834795 przez moni91
I nie pujde do szpitala raczej bo mój dopiero wraca do domku i jest padnięty a ja sama nie chce isc:(:(:(buuu:(

10 lata 11 miesiąc temu #834830 przez pietruszka
Hej, ja tak jak Roma, położyłam sie o 2, niedawno wstalam. Zaraz ide po wynik wymazu.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

10 lata 11 miesiąc temu #834833 przez marl3na
No w końcu zjadłam śniadanko. Myślałam, że się szybciej uwinę, ale oczywiście była kolejka do laboratorium i nikogo nie wołali (chyba jakaś awaria). Nie lubię tak siedzieć jak jestem głodna. Także nie było szybkiego pobierania ;)

Ja też w nocy wstaje ale dzisiaj musiałam trzymać, żeby rano było co złapać. Męczyłam się, bo już o 5 mój pęcherz był pełny.

Ja Wam życzę bezbolesnego dnia :)

10 lata 11 miesiąc temu #834847 przez MamaMikołaja
hej dziewczyny,
dołączam do grona niewyspanych. obudziłam się przed 5 do łazienki, a zaraz potem mój mąż wstał do pracy i tak się wybudziłam, że zasnąc już nie mogłam. wstałam, zjadłam śniadanie, pooglądałam telewizję, zważyłam się (przez tydzień kilo mi przybyło-szok normalnie) i po 8 na chwilę zasnęłam, a teraz się czuję, jakbym nie spała pół nocy.
co do porodu...nie wiem, czy słyszałyście, że najwiecej przypada jak jest pełnia księżyca :)podobno. teraz pełnia przypada na 15 lutego, a następna 16 marca, także zobaczymy, czy to się sprawdzi :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka