- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
LOCA jak się niepokoisz to śmigaj do lekarza albo chociaż na ktg pokaże przynajmniej czy są skurcze....
ANNLU widzę ze zaczynamy lubić wc
ULISIA mam nadzieje ze w ciągu dnia nie będzie cie kręgosłup bolał....odpoczywaj
DARNAG powodzenia na egzaminie, z podpowiadaczem w brzuszku pójdzie jak po maśle-trzymam kciuki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
wczoraj mi internet nie działał
Czytam, co u Was i widzę, że panika. ale u mnie też coś się dzieje. wczoraj pobolewał mnie brzuch, z tym, że to był ciągły ból, nie były to napewno skurcze. nie miałam na nic siły i też mi gorąco (ale grzeje mnie całą ciążę,wcześniej byłam zmarzlakiem).a dziś rano wyleciało ze mnie sporo śluzu! i myślę, że może to czop. a od kiedy nie biorę luteiny, to miałam sucho. ale nie panikuję, co ma byc, to będzie. jedyne, co mnie martwi,to nie złożone łóżeczko, dziś muszę mojego pogonić, bo to nie ma żartów
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Widzę ,że coraz częściej piszecie o bólach różnych pewnie to chodzi o zbliżający sie poród
Anula fajne zdjęcie brzuszka może i trochę nisko ale na zdjęciu to tak nie widać
Majeczka Twoja kompozycja pieska z dzidziusiem urocza
Marlena no widzisz wpadłabyś do mnie albo do Ete na sernika tak cóż musisz zrobić
Pala myślę,że zbliża sie Twój poród ja niestety nie miałam przy Victrori nic wstępnego no może jeden skurcz bo rodziłam na wywołaniu po terminie wiec ciężko mi opisac jak jest prz porodzie fizjologicznym ale może poleż i odpoczywaj jak będzie zle do jedz do szpitala przynajmniej Cię uspokoją
Darmag powodzenia na egzaminie trzymam kciuki
Ulisia bóle to normalka ja mam bóle bioder już dłuższy czas i śpię na poduchach każda zmiana pozycji to ból no cóż nie da sie uniknąć
Miłego Dnia idę na kawkę
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Darmag trzymam kciuki
Pala myślę, że skurcze i tak będą mocniejsze... leki działają na te delikatne. Tak mi się wydaje
Roma też możne zagonie mojego, żeby pomiksował mi tego serniczka
Ja lecę do szwagierki na urodziny i obiadek do teściów. Będę wieczorem Odpoczywajcie
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Mamusie zauwazylyscie jak malo nas pisze od jakiegos czasu? Sporo dziewczyn gdzies zaginelo...
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
udanego popołudnia!
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
J was podczytuje ale jakos nie pisze bo mam nastroj podly..
Do wtorku czekam na usg a potem jak bedzie potrzeba to na ten rezonans...i mimo ze lakarka kazala sie nie martwic to i tak nie umiem calkiem tego wylaczyc.
Buziaki. Milego weekndu.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Plecy mnie bola...od siedzenia wciaz, wiec ide zaraz sie wykapac, pizamka i leze nie wstaje jak rano.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Ete a brałaś no-spę? moze to tylko takie bóle , będzie dziwnie jak tak narzekamy na te bóle ,ze to moze już a sie okaże ,że rodzimy po terminie nie?
Pala masz racje faktycznie coraz mniej nas piszę reszta albo zajęta albo ma inne powody
Domi będzie dobrze zobaczysz ja trzymam kciuki i dziewczyny napewno też
U nas nudna niedziela siedzimy w domu i tylko sie patrzy co tu zjeść
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja dzisiaj też na spacerze byłam i chyba przesadziłam, prawa pachwina mnie bardzo zaczęła boleć, a jak w aucie siadłam to brzuch zaczął mnie pobolewać, wpadłam do domu i profilaktyczne nospe wzięłam i chyba zaraz pójdę sobie kąpiel wziąć, żeby uspokoić te skurcze.
Nie ma co, trzeba się oszczędzać.
Darmag, no to razem z Tobą czekamy na wyniki mam nadzieję, że ocena będzie zadowalająca
Domi, wiem o czym mówisz i w pełni Cię rozumiem, ja mam tak z hipotrofią małego, ciągle mimo wszystko o tym myślę i mam nadzieję, że maluszek w każdym tygodniu przybrał te swoje 200 g.
Prawda jest taka, że każda z nas nie ma pewności, czy wszystko jest dobrze, dowiemy się w dzień porodu. Ja jestem zdania, że dobrze będzie u każdej, chce tak myśleć. Czekamy na informację we wtorek.
ja się ciągle schizuję, że urodzę wcześniej...nie wiem co to za durna obsesja, ale uczepiła się mnie ta myśl i wywalić jej z głowy nie mogę.
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
" ja w szpitalu na obserwacji ze wzgledu na slabe ruchy malutkiej ale jest ok malutka wazy 2900 i jest zdrowa ale wola mnie przytrzymac usciskaj tam Mamusie:-*:-*:-*
Wazne ze u nich wszystko w porzadku. Trzymamy kciuki !
- MamaMikołaja
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oglądałam właśnie skoki i wzruszyłam się, jak zdobyliśmy medal. Jak Wam minął dzień? My wreszcie złożyliśmy łóżeczko. Nie pokazuje zdjęcia, bo stoi jeszcze nie na swoim miejscu.
Marlena, ja też lubię rządzić w kuchni. Chociaż lubię, jak mój mi pomaga
Pala, jak po spacerze? Ja chciałam iść na spacer, ale mnie coś kłuje w dole brzucha jak chodzę. Ale była taka piękna pogoda, w domu gorąco, więc pootwierałam okna i wdychałam tak powietrze. Jak by to moja mama widziała, to by stwierdziła, że „to lizanie cukierka przez papierek”
Ete, mam właśnie to samo z tym kłuciem w dole brzucha. Ale Twoja szyjka jest pewnie najkrótsza ze wszystkich, więc pewnie odczuwasz te bóle najintensywniej. Igor ma niedaleką drogę do pokonania Ciekawe jak u mnie. Wizyta w czwartek.
Domi, oby do wtorku. Trzymamy kciuki. Myśl pozytywnie.
Darmag, na pewno zaliczysz. jeszcze jeden egzamin i masz z głowy?
Roma, dziś Ty masz apetyt? Mi o dziwo minęło. Trochę zmniejszył mi się apetyt. Jem, bo muszę. Ciekawe od czego to zależy. a z tymi terminami to pewnie jest tak, że teraz każda przeżywa, że może wcześniej urodzi, a wcale tak nie będzie i jak będzie mijał termin to będziemy przeżywać, że chcemy już urodzić
Loca, ja do pewnego momentu też się schizowałam, że urodzę wcześniej. Teraz mam myśli, że przenoszę ciąże. Nie wiem czasem, czy to nie jest reakcja obronna organizmu przed strachem porodowym Czas pokaże. Ale może akurat masz taki etap, że myślisz, że będzie wcześniej a im bliżej porodu, to myślenie będzie Ci się zmieniać...
Annlu, dzięki za wiadomośc od Moni. Dobrze, ze z małą wszystko dobrze a i śliczny masz brzuszek. Nie wiem jak wyglądał wcześniej, ale w mojej ocenie nie wydaję się, że jest nisko. Ale to moja ocena. Tak któraś pisała- najlepiej jak się kogoś widzi na co dzień.
To forum szwankuje najbardziej wieczorem. Pewnie dlatego, że wtedy jest najwięcej użytkowniczek i jest strasznie obciążone.